WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Vianek Seria Różowa, Łagodzący kremowy żel pod prysznic

Vianek Łagodzący Kremowy Żel pod Prysznic 300ml

C_in_i
    3 lipca 2024 o 13:54
    Dobrze oczyszcza i łagodzi skórę
    Żel kupiłam w Kauflandzie korzystając z akcji kupuję nie marnuję. Byłam ciekawa tego produktu i jego działania, a ponieważ standardowa cena jest dosyć wysoka, to z przyjemnością wrzuciłam do koszyka, mimo krótkiego terminu ważności. Oczywiście wzięłam też pod uwagę, że na żelu pisze "najlepiej zużyć przed końcem", a nie " należy zużyć do". Opakowanie standardowe dla różowej serii, proste, zgrabne, przyjemne dla oka. Urocze nawiązanie do folkloru i natury poprzez motyw kwiatowy. Jednym słowem - budzi zaufanie już samym wyglądem. Żel ma bardzo przyjemny ziołowo kwiatowy zapach i gęsta, przezroczystą konsystencję. Średnio się pieni, trzeba zużyć troszkę więcej produktu przy myciu, niż przy innych żelach o mniej naturalnym składzie. Żel dobrze oczyszcza i świetnie sobie radzi z łagodzeniem skóry. Mam delikatną skórę na nogach i zazwyczaj po goleniu miałam wysyp krostek i wyprysków, żel ograniczył ten problem. Moja skóra po kąpieli nie była ściągnięta. Żel dawał delikatne uczucie nawilżenia i ukojenia. Reasumując - bardzo przyjemny produkt pod każdym względem i chętnie jeszcze kiedyś po niego sięgnę.
  • 3 kwietnia 2022 o 21:50
    Sprawdza się w przypadku skóry suchej.
    Postanowiłam wypróbować żel Vianek ponieważ preferuję delikatne produkty do mycia ciała. Moja skóra nie jest wrażliwa jednak ma duże skłonności do przesuszania. Z doświadczenia wiem, że właściwa pielęgnacja rozpoczyna się już podczas kąpieli. Żel sprawdza się u mnie bardzo dobrze. Delikatnie myje, nie wysusza i nie powoduje uczucia ściągnięcia. Skóra jest gładka, miękka i bardzo przyjemna w dotyku. Idealnie przygotowana do uzupełnienia pielęgnacji balsamem. Produkt ma konsystencję żelową, bezbarwną oraz posiada delikatny, kwiatowy zapach. Aromatem szczególnie mnie nie zachwyca ale na szczęście mi nie przeszkadza. Myślę, że większość osób odbierze go jako ładny. Żel prawie w ogóle się nie pieni, zauważyłam, że naturalne produkty mają to do siebie. Polecam wszystkim dla których odpowiednia pielęgnacja ciała jest ważna:-)
  • 2 lutego 2022 o 21:45
    Jako dodatek do gazety kosztował 8 zł!
    Ten żel ma bardzo fajną konsystencję, pierwszy raz się z taką spotkałam. Jest taki śliski, niezwykle dobrze się rozprowadza po ciele. Pieni się raczej słabo, ale to chyba często przy żelach naturalnych (ale dla mnie to nie jest problem). Łatwo się spłukuje. Zapach mi się kojarzy z żelem kasztanowym do nóg Ziaja. Raczej delikatny, przyjemny. Na skórze ten zapach jest baaaaaardzo delikatny. Producent pisze, że jest "kremowy". Ja sobie inaczej wyobrażam kremowe rzeczy - o mlecznym kolorze, a ten jest przezroczysto-perłowy. Tak czy siak, jest fajny.
    oolgak
    27 stycznia 2022 o 10:38
    Żelowy, nie kremowy ;-) mimo to, świetny
    Konsystencja jest zdecydowanie żelowa, szkoda, bo preferuję produkty kremowe, jednak mimo to, bardzo lubię ten żel. Po pierwsze za skład, bardzo delikatny, w pełni naturalny.. A po drugie za zapach ( bardzo przyjemny, kwiatowy ) I dzialanie- żel skutecznie oczyszcza, ale jest bardzo łagodny dla skóry, nie występuje u mnie po jego użyciu uczucie ściągnięcia i swędzenia. Ma średnio gęstą konsystencję, całkiem nieźle się pieni. Bardzo polecam :-)
    Zalety:
    • Delikatny naturalny skład
    • Pięknie pachnie
    • Łagodnie oczyszcza
    • Nie wysusza
    • Przyjemnie się pieni
    Wady:
    • Nie jest kremowy ;-)
    • Szkoda że nie występuje w większej pojemności z pompką
  • 16 stycznia 2022 o 9:27
    Jest ok
    Jak mam być szczera, to myślałam że jest to kosmetyk bardziej kremowy w konsystencji bardziej jak Nivea czy Dove. Natomiast był to kosmetyk całkiem w porządku. Pięknie pachniał bardziej kwiatowo niż owocowo, nawilżał skórę, nie pozostawiał skórę przesuszoną, nie przelatywał przez palce. Co do wydajności to było średnio. Jeśli chodzi o cenę, to dla mnie jak na żel pod prysznic 200ml jest to trochę za dużo, ale zakupiłam go wraz z gazetą za ok 8 zł i myślę, że jest to świetna oferta do przetestowania.

Zobacz także inne Żele pod prysznic