Odżywki do włosów

Cece of Sweden Salon, Keratin & Cherry Conditioner Odżywka z keratyną i z ekstraktem z czereśni

Cece SALON Profesjonalny Szampon z Keratyną i Ekstraktem z Czereśni 1000 ml

• 21 lutego 2017 o 22:44
    NIE POWALA
    PLUSY: + przepiękny zapach - aż ma ochotę się ją zjeść + pojemność, wydajność i cena MINUSY: - nie było spektakularnego odżywienia i poprawienia wyglądu włosów - konsystencja jest dość rzadka i odrobinę spływa z włosów - opakowanie - zbyt ciężkie, nieporęczne, nie idzie chwycić i przechylić butelki kiedy ma się mokre ręce (zdecydowanie najwygodniejsze przy takich pojemnościach są opakowania jakie mają kallosy) Myślę, że ta odżywka fajnie zadziałałaby wzmocniona innymi produktami, jak np. mocniejsze maski, odżywki, czy też oleje. Trzeba kombinować jeśli coś się nie sprawdza;)
  • 5 czerwca 2016 o 22:21
    Taka sobie
    Kupiłam ją, ponieważ była na promocji, a ja akurat szukałam nowej odżywki. Niestety poza zapachem i wydajnością nie mogę napisać innych pozytywów. Nie zauważyłam nawilżenia, nabłyszczenia, czegokolwiek...
    Agumek
    30 grudnia 2015 o 19:42
    dla mnie w porządku
    Odżywka nie zrobiła z moimi włosami niczego spektakularnego. Ale owszem, jest jak najbardziej w porządku, bo moje włosy wyglądają dzięki niej dobrze. Trzymam ją na włosach dłużej niż 3 minuty, coś ok. 8 minut. Nie obciąża włosów, nie wysusza ich ale też nie nawilża. Ładnie pachnie i zapach widocznie pozostaje na nich, bo kilka osób w trakcie jej używania pochwaliło zapach moich włosów :D Bardzo dobra wydajnosc, butelka 500ml wystarczyła mi na 4 miesiące. Cena rewelacyjna - kupiłam na promocji za 8 zł. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 opakowania 500 ml
  • 5 sierpnia 2015 o 10:30
    Szału nie ma.
    Kupiłam te odżywkę tak naprawdę przez pomyłkę, ponieważ widziałam, że są na promocji razem z szamponami i miałam z tej serii zakupić szampon, gdyż bardzo się z nim polubiłam, a przez pomyłkę wzięłam odżywkę.. i tak się z nią męczę, bo wzięłam litrową butelkę ;/ Odżywka ogólnie nie jest zła, ale na moich włosach jakoś nie robi większego szału.. zedecydowanie lepszy jest szampon, mimo że to tylko szampon. Zdecydowanie lepiej wypada przy zmieszaniu z jakąś inną odżywką i właśnie tak ją najczęściej używam. Ma całkiem ładny zapach i jest wydajna. Zapłaciłam za litrową butelkę na promocji jakoś 18 zł, więc i jej cena jest w porządku. Podsumowując, odżywka jest dobra, ale przy zmieszaniu jej z inną odżywką, w wersji solo, jak dla mnie nie robi raczej nic. Używam tego produktu od: z 4,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 26 marca 2015 o 16:42
    bez rewelacji
    Odżywka jest niesamowicie wydajnym kosmetykiem. Używałam ją ponad rok i naprawdę miałam już jej dosyć hehe, chciałam sobie zmienić, a tu patrzę – jeszcze pół opakowania… +bardzo wydajny kosmetyk +ładny zapach +niska cena w stosunku do ilości i wydajności +dostępność Na minus: średnio odbudowuje i nawilża włosy. Musiałam dosyć często stosować ją jako maskę pod czepek i nosić dłużej niż zaleca producent, żeby zobaczyć efekt. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: całe 1