Bielenda Biotechnologia Ciekłokrystaliczna 7D 50+ Skuteczny Lifting, Liftingujący krem przeciwzmarszczkowy pod oczy

• 2 listopada 2014 o 4:09
    wystarczający jak za tak dobrą cenę
    Zalety: - nawilża - ujędrnia Wady: - wszystkie zalety trwają krótko zaraz po aplikacji kremu , potem właściwie nie ma po nim śladu - nie redukuje zmarszczek - ogólne słabe działanie - na pewno nie dla 50 + -zwykły nawilżający krem Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 op
  • 5 maja 2014 o 20:04
    Trochę za słaby dla dojrzałej skóry.
    Pomimo, ze nie mam jeszcze 50 lat ( tylko około 40) wrzuciłam ten kremik do koszyka w drogerii-bo uznałam, że przyda mi się mocniejsza kuracja pod oczami. Pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne- krem ma miłą, dość lekką, białą konsystencję i przyjemnie rozprowadza się na skórze. Nie ściąga skóry- na początku daje całkiem przyjemne uczucie intensywnego nawilżenia. Nie piecze i nie podrażnia. Niestety- nie utrzymuje się ono zbyt długo, po jakiś 8-9 godzinach moja skóra pod oczami domagała się kolejnej porcji kosmetyku. Stąd mój wniosek, ze jednak nawilżanie jest zbyt słabe. Nie zauważyłam tez obiecywanego przez producenta liftingu i wygładzenia okolic oczu. Na szczęście- nie stała im się też krzywda. Reasumując- dość przeciętny krem imho zdecydowanie dla młodszej skóry, dla dojrzałej jest zwyczajnie za słaby. Ot krzywdy nie zrobi, ale większych efektów też nie ma co się spodziewać. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego