Barwa Siarkowa Moc, Peeling drobnoziarnisty (stara wersja)

92ana
    20 września 2015 o 15:19
    Jestem zadowolona z działania
    Miałam i starą i nową wersję peelingu i nie mam co do nich zastrzeżeń. Przede wszystkim duży plus za to, że peelingi są dostępne w saszetkach o niewielkiej pojemności. Dzięki temu każdy może wypróbować, bez obaw, że w razie gdyby się nie sprawdził, będzie musiał wyrzucić całą tubkę. Peeling dobrze oczyszcza i odświeża cerę. Traktuję go jako dodatek do pozostałych produktów z serii Barwa Siarkowa. Kremy z tej serii stosuję codziennie, a taki peeling raz czy dwa razy w tygodniu to fajne uzupełnienie. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 3 saszetki
  • 30 kwietnia 2015 o 14:37
    Super
    Peeling nabyłam w Rossmannie na promocji. Z początku miałam zastrzeżenia do marki Siarkowa Moc, po tym jak dostępność kosmetyków z serii zdecydowanie wzrosła... W zasadzie bardzo bezpodstawne były moje obawy :) Peeling znakomicie oczyszcza i wygładza buzię, po jego użyciu skóra jest gładka i mięciutka przez kilka dni. Jedna saszetka (połówka) wystarcza mi na około pięć zastosowań, więc cena odpowiednia wydajności. Używam około dwa razy w tygodniu. Żaden dotychczas używany przeze mnie kosmetyki tak cudownie nie zmiękczył mi twarzy, z pewnością kupię jeszcze nie raz! Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa
  • 8 stycznia 2015 o 1:52
    Delikatny ale działa ;)
    Peeling ma przyjemny zapach, fajny kolorek i konsystencję, w której zawarte są dość drobne (ale za to skuteczne) drobinki ścierające :) Peeling jest bardzo delikatny ale mimo to dobrze radzi sobie z usunięciem martwego naskórka, resztek makijażu i innych zanieczyszczeń pozostawiając naszą cerę wygładzoną, oczyszczoną, odświeżoną i promienną. Naprawdę ogranicza wydzielanie sebum, co widać już po pierwszym użyciu. Nie uczula, nie podrażnia. Idealny dla osób z cerą wrażliwą i skłonną do podrażnień. Jest tani i łatwo-dostępny:) Polecam :) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 26 września 2014 o 11:32
    Geniusz:-)
    Pięknie wygładza skórę,oczyszcza,pryszcze szybciej się goją,a ślady po nich szybciej znikają:-)pory mniej widoczne:-D skóra staje się promienna,delikatna,poziom nawilżenia wyregulowany,buzka się tak mocno nie tłuszczy:-)Przy myciu i mocniejszym pocieraniu trche drażni cerę więc trzeba uważać na siłę z jaką pocieramy twarz:-) Polecam gorąco!:-) Cena nie jest wysoka,ok.3,5zł,mamy 2 saszetki a efekt po użyciu jest baaardzo fajny:-) Mój Hit!:-P Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1/2 drugiej saszetki
  • 16 września 2014 o 1:14
    Genialny zdzierak :D
    W przeciwieństwie do kremu z tej serii, peeling pokochałam bezgranicznie i stosuję go dwa razy w tygodniu. + PLUSIKI + :) zapach, nie wiem dlaczego, ale go uwielbiam :D :) nie robi krzywdy :) nie podrażnia :) delikatnie, ale bardzo dokładnie złuszcza :) wypryski szybciej się goją :) buźka po nim jest naprawdę gładka, co widać podczas nakładania podkładu :) wydajny :) nie wysusza :) cena - MINUSIKI - :( to jest minus, który chyba nie jest minusem, ale nie rusza głębokich zaskórników, które są moją zmorą, jednak nie odejmę gwiazdki, gdyż już przestałam liczyć na jakikolwiek cud, w tej sprawie :/ Niniejszym gorąco polecam :D Tort Orzechowy Używam tego produktu od: 1,5 - 2 lata Ilość zużytych opakowań: huh... bardzo dużo, już na setki :D