Tusze do rzęs

L'Oreal Paris Volume Million Lashes, Excess Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 141 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 listopada 2023 o 0:22
    Nemiłe ekscesy
    Jedyny plus to taki, że nie musiałam za ten tusz płacić, bo dostałam go, ale cała reszta to masakra a nie maskara. Moim ulubionym tuszem do rzęs, a oczywiście stosowałam już chyba setki, jest fioletowy L'oreal i widzę, że nie jestem w tym odosobniona. Pomyslałam więc, że inna wersja Million Lashes nie może być zła. Szczoteczka też silikonowa, ale ma o wiele więcej igiełek i są one gęstsze niż w So Couture. Trochę nawet drapie ona powiekę, ale nie jest to nie do wytrzymania. Efekt jednak nawet się nie umywa do fioletowego: tu mamy tylko lekko podkreślone rzęsy, po kolejnych warstwach z tendencją do sklejania. Ale to jeszcze pół biedy. Tusz natychmiast osypuje się obficie i ten osyp jest nie do opanowania. Tusz był bardzo mokry na szczoteczce, ale i tak kombinowałam jeszcze z różnymi bazami, ale to wszystko na marne. Po miesiącu wylądował w koszu, bo to okropny bubel i tam jest jego miejsce.
  • 8 czerwca 2022 o 14:28
    Dobry produkt
    Kupiłam ten tusz przez przypadek i jest rewelacyjny. Ma piękną, głęboką czerń i zdecydowanie pogrubia, i wydłuża moje rzęsy. Nie pozostawia jakiś grudek, nie kruszy się i efekt utrzymuje się cały dzień. Szczoteczka dobrze rozdziela rzęsy. Opakowanie bardzo ładne, które zwraca uwagę.
    Zalety:
    • Rozdzielenie rzęs
    • Pogrubienie
    • Wydłużenie
    • Ładne opakowanie
    • Mocna czerń
    • Długi efekt
    Wady:
  • 13 stycznia 2022 o 20:08
    Bardzo dobry tusz dający moim krótkim rzęsom efekt wydłużenia i pogrubienia....
    Tusz dostałam w prezencie, był w zestawie wraz z innymi kosmetykami marki Loreal. Wszystkie maskary Volume Million Lashes wyróżniają się od innych tuszy bardzo eleganckimi opakowaniami, które zachęcają do zakupu. Tusz posiada dużą,elastyczną, silikonową i bardzo precyzyjną szczoteczkę która dociera do najkrótszych rzęs. Jego konsystencja na samym początku jest dość rzadka z czasem delikatnie gęstnieje. Kolor tuszu jest ładny, głęboki i czarny, na rzęsach prezentuje się bardzo ładnie dając im pogrubienie i wydłużenie. Oczywiście aplikuje go na wcześniej nałożony Primer aby wzmocnić efekt na rzesach. Tusz nie skleja rzęs, nie grudkuje się ani nie kruszy, utrzymuje się na rzęsach cały dzień nie odbijając na powiekach. Niestety jego demakijaż bynajmniej u mnie jest pracochłonny i trudny do zmycia nawet płynem dwu fazowym, nie obywa się bez tarcia oczu. Jestem zadowolona z efektów jakie daje na rzęsach ale wolę wersję fioletową, raczej nie zdecyduje się na jej zakup.
    Zalety:
    • ładnie rozdziela rzęsy nie sklejając ich
    • pogrubia
    • wydłuża
    • czarny kolor
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • ciężko go domyć
    AnnNowa
    18 listopada 2021 o 23:07
    Odkrycie
    Ten tusz odkryłam przez przypadek. Poprosiłam męża aby kupił mi tusz pogrubiający bo mój właśnie się skończył, a akurat był koło mojej drogerii. Pani poleciła mu akurat ten. Bardzo się cieszę, że wtedy wysłałam męża bo dzięki temu znalazłam bardzo fajny tusz. Ja lubię mocno pogrubiające tusze, a ten spisuje się rewelacyjnie. Do tego szczoteczka, która ładnie wyczesuje. Rzęsy są pogrubione ale bez grudek i pajęczych nóżek. Tusz jest trwały, nie osypuje się w ciągu dnia. Polecam
    Zalety:
    • pogrubienie
    • rozdzielenie
    • szczoteczka
    • głęboka czerń
  • 3 lipca 2021 o 21:29
    Średni
    Bardzo lubię tusze tej marki i choć mam swoich ulubieńców to co jakiś czas sprawdzam sobie inne wersje. Ten tusz jest ok ale na pewno nie przebija wersji Paradise czy Feline - one robią efekt wachlarza rzęs. Na pewno daje efekt pogrubienia, rozdzielenia i lekkiego wydłużenia, szczoteczka dobrze rozczesuje rzęsy i je unosi. To czego nie lubię w tym tuszu to bardzo zła trwałość. Tusz bardzo się odbija i strasznie osypuje. Już po kilku h mam mnóstwo czarnych paprochów pod oczami. To sprawia, że na pewno nie kupię tego tuszu ponowie. Efekt oceniam na 4 a trwałość na 2..