Eyelinery

Bodyland.pl
Essence eyeliner do powiek 01, 1 ml
Essence Super Fine
essence Super Fine Liner Pen Cienki Eyeliner w Pisaku 01 Deep Black

Nasi użytkownicy zostawili 63 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

saajko
    28 lipca 2024 o 13:01
    żałuję, że to kupiłam
    Ten eyeliner nie nadaje się do niczego, nie da się nim namalować kreski. Powstaje szara plama z prześwitami, a o precyzji można zapomnieć. Trzeba się długo namęczyć, żeby to jakkolwiek wyglądało. Zdecydowanie nie warto tracić czasu, nerwów i pieniędzy. Mój egzemplarz po kilku próbach trafił do kosza.
  • 31 sierpnia 2023 o 18:58
    Polecam początkującym
    Pisak posiada dobrą końcówkę, nie jest to typowy pisaczek do robienia grubych kresek, jest trochę dłuższy przy czym samo zakończenie jest elastyczne i dzięki temu można zrobić ładne, dokładne i cienkie kreski. Nadaje się również do zrobienia grubych kresek, nie ma z tym najmniejszego problemu. Opakowanie jest solidne, zamknięcie mocne, pisak nie wysycha. Polecam trzymać go gąbeczką skierowaną w dół gdy jest nie używany.
    xpat12
    24 listopada 2020 o 18:18
    Najgorszy kosmetyk jaki kiedykolwiek kupiłam
    Nigdy nie miałam do czynienia z tak złym kosmetykiem. On jest do niczego. Łatwo narysuję kreskę - prawda. Tylko, że po 10 minutach jest już albo niewidoczna, albo rozmazana. Całą imprezę musisz siedzieć i zastanawiać się, czy już czas iść do łazienki i poprawić swoją kreskę, bo twój badziewny eyeliner się zjadł. Łatwo można zrobić z siebie clowna. Nie jest wart nawet złotówki.
    domkep
    6 września 2020 o 17:46
    Nieprzystosowany do malowania kresek na oku
    Eyeliner mnie rozczarował. W mojej ocenie jest to produkt nienadający się do malowania kresek na oku. Pędzelek nie utrzymuje równowagi, kreski wychodzą nieprecyzyjnie i naprawdę trzeba się namachać, żeby osiągnąć pożądany efekt. Szczęście nie trwa jednak dość długo ponieważ produkt szybko się rozmazuje. Dodatkowo po dostaniu się o oka wywołuje łzawienie.
  • 18 lutego 2020 o 18:54
    Eyeliner w pisaku "Essence"
    Niestety, mimo dość dużych oczekiwań co do tego produktu, muszę stwierdzić, że jest on bardzo trudny w użytkowaniu i nietrwały. Posiadam rodzaj 01-DEEP BLACK. Trzeba się solidnie napracować, aby nim operować i uzyskać pożądany efekt, a najczęściej jest on odwrotny do zamierzonego. Chociaż tyle, że jest w dość niskiej cenie i nie jest to wygórowana marka kosmetyków. Nie polecam.