Olejki do twarzy

Khadi Ayurvedic Face & Body Oil Anti - Aging Ajurwedyjski olejek przeciwzmarszczkowy

• 24 sierpnia 2021 o 17:18
    Odżywia i działa przeciwzmarszczkowo
    To jest olejek o bardzo intensywnym zapachu, który jest orientalny, kadzidełkowy. Mój mąż bardzo marudził gdy go miałam na twarzy zaraz po nałożeniu. Zrezygnowałam z nakładania bezpośrednio na twarz a zaczęłam dodawać do kremu nawilżającego i to na ile straszył mi ten olejek jest niewiarygodne. Wystarczyły dwie krople by nawilżyć, odżywić i ujędrnić na wieczór twarz, dekolt i szyje z widocznymi skutkami rano. Przyznam że szklana buteleczka kroplująca nie spełnia funkcji i strasznie mnie denerwowała. Szczególnie na końcu gdy zostało jeszcze 1/5 olejku a już nie dało się go wydostać. Mocno polecam i na pewno wrócę. ladybeatrycze.blogspot.com
  • 31 marca 2021 o 20:04
    Miłe zaskoczenie
    Olejek kupiłam z polecenia koleżanki, która była nim wręcz zachwycona. I się nie zawiodłam :) Bardzo ważne aby olejek nakładać na wilgotną twarz, wtedy mamy przyjemny efekt nawilżenia skóry. Do olejków byłam nastawiona dość sceptycznie ale ten naprawdę jest fajny.
    Zalety:
    • Opakowanie z pompką, która ułatwia dozowanie
    • Jest bardzo wydajny
    U konsultantki
  • 4 stycznia 2019 o 22:21
    Wart swojej ceny
    Produkt zakupiłam po pozytywnych recenzjach tutaj na Wizażu. Mam bardzo suchą cerą i zauważyłam pierwsze widoczne zmarszczki, więc postanowiłam jakoś temu zaradzić. Zaraz po otwarciu olejku na pierwszy plan wysuwa się jego zapach, który jest delikatnie mówiąc dość specyficzny. Mnie nie przeszkadza, ale mój Mąż lubił marudzić, gdy nakładałam ten olejek na twarz. Opakowanie olejku to szklana buteleczka z małym zakraplaczem, który bardziej przeszkadza niż pomaga, gdyż bardzo ciężko uwalniaja się zniego olej. Twarz olejowałam zazwyczaj wieczorem po nałożeniu maseczki zamiast stosować serum. Na początku nie zauważyłam jednak jakiś specjalnych efektów poza tym, że pościel miałam całą tłustą od tego kosmetyku. Później regularne stosowanie olejku przyniosło pożądane efekty. Skóra stała się gładka, nawilżona, a szara i zmęczona cera zniknęła. Zniknęły również wory pod oczami, oraz znacznie zbledły przebierwienia pozostałe z okresu ciąży. Koloryt cery ładny się wyrównał i wygładziło się czoło. Olejek wolno się wchłaniał, ale nie zapychał porów. Jest bardzo wydajny, jedno opakowanie straczyło mi na około 7 msc. Ogólnie jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z tego produktu.
    • zniknęły przebarwienia
    • zniknęły worki pod oczami
    • skóra gładka i nawilżona
    Wady:
    Alex85
    22 września 2018 o 8:15
    Dobry
    Tego olejku używam aktualnie prawie codziennie zamiast kremu na noc. Miałam jesscze wersję z hibiskusem, która ze względu na konsystencję trochę lepiej mi odpowiadała. Każdy olej używam na zwilżoną płynem micelarnym skórę i dodatkowo mieszam z kwasem hialuronowym. Olej jest ciężki, dość długo się wchłania, należy poczekać z ubraniem piżamy, niestety brudzi i odbarwia. Jeśli chodzi o działanie, rano budzę się z miękką skórą. Czasami mam wrażenie, że nawilżenie jest troszkę za słabe, zwłaszcza koło nosa. Spektakularnego działania przeciwzmarszczkowego nie zauważyłam. Zapach jest ciężki, orientalny , ja akurat takie uwielbiam :) Pomimo codziennego używania, nic mnie nie zapycha. Jest bardzo wydajny, mam go kilka miesięcy w łazience i nic się z nim nie dzieje, butla jest elegancka i higieniczna. Ma pompkę, przy butelkach z pipetą wszystko potem jest tłuste. Nie wiem, czy go kupię, bo jeszcze jest tyle innych do przetestowania.
  • 13 września 2018 o 19:21
    mój hit
    Olejek kupiłam naturalnie po przeczytaniu opinii na wizazu:) . Jak dla mnie cudowny kosmetyk do pielęgnacji twarzy, szyi i dekoltu. Używam go na noc i choć lubię ciągle próbować nowych kosmetyków z nim nie rozstaje się w ogóle. Bardzo dobrze nawilża i odżywia skórę, jak dla mnie porównywalnie z kremami, których do tej pory używałam. Jego zaletą jest 100% naturalność...więc mając do wyboru krem czy ten olejek...wybieram naturalnie olejek. Nie uczula i nie zapycha skóry. Na początku trzeba się przyzwyczaić do ...oleju na twarzy...mnie to trochę zajęło czasu:).
    Zalety:
    • NATURALNY
    • świetnie nawilża, odżywia skórę
    • nie uczula
    • bardzo wydajny
    • opakowanie z pompką
    • bardzo delikatny zapach
    Wady:
    • nie ma

Zobacz także inne Olejki do twarzy