Podkłady

hairstore.pl
PAESE Lush Satin podkład witaminowy rozświetlajacy 31 Ciepły Beż 30ml
Bodyland.pl
PAESE Lush Satin podkład witaminowy rozświetlajacy 31 Ciepły Beż 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 stycznia 2024 o 23:41
    Mój najlepszy
    Ten podkład to mój zdecydowany faworyt! Wygląda bardzo naturalnie, daje efekt jakbym nie miała żadnego produktu na twarzy. Ładnie wyrównuje koloryt skóry. Nie jest suchy, raczej powiedziałabym nawilżający, co jest dużym plusem przy mojej suchej skórze. Myślę że nie jest zbyt kryjący i przy cerze z większymi niedoskonałościami mógłby sobie nie poradzić, jednak moja cera wymaga jedynie wyrównania koloru i tu zdaje świetnie egzamin. Nie wiem jak zachowywałby się przy skórze tłustej, czy by się ba niej zbytnio nie świecił. Po całym dniu mam wrażenie że podkład się ściera w bardziej newralgicznych miejscach. Mam też wątpliwości odnośnie kolorów - używam najjaśniejszego koloru (30) zimą i 31 przy opalonej cerze, a przecież wcale aż tak jasnej cery nie mam. Podsumowując dla mnie podkład sprawdza się idealnie. Oferuje wszystko co potrzebuje moja skóra. Daje niesamowicie naturalny efekt, nawilża, wygładza. Jednak podejrzewam, że nie każdemu będzie odpowiadał.
    Zalety:
    • naturalny efekt
    • wygładzenie
    • nawilżenie
    • łatwa aplikacja
  • 11 listopada 2023 o 12:12
    Lekki podkład dający delikatny glow
    Podkład znajduje się szklanej butelce z wygodnym, higienicznym aplikatorem. Ma bardzo przyjemną, lekką konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze. Jest po chwili praktycznie niewyczuwalny. Nie pozostawia tłustej warstwy. Lubię go latem, bo zapewnia lekkie krycie do maksymalnie średniego. Daje delikatny glow. Wykończenie jest subtelnie rozświetlające.
  • 16 kwietnia 2021 o 15:16
    kupienie podkładu po rekomendacji koleżanki
    kupiłam go sobie jakieś 3 tygodnie temu ze względu na to, że chcę mieć coś lżejszego na wiosnę i mieć lekkie glow i powiem szczerze, ze faktycznie jest on widoczny ten blask skóry mimo przypudrowania w najbardziej problematycznych miejscach. dobrze się blenduje i nie robi problemów z łączeniem się z np. bronzerem czy różem. można lekko pudować krycie - nie jakoś bardziej, ale jednak coś tam zakrywa. przed zakupem sprawdzałam sobie testery i co najważniejsze dla mnie i co można rozwściecza mnie w innych produktach tego typu - nie ciemnieje. co za tym idzie? wybierasz kolor który tak właśnie będzie wyglądał, a nie robił psikusa. wydajność jest bardzo dobra, opakowanie też jest wygodne i nie ma problemu że zatyczka mi gdzieś lata luźno. przy końcówce chodzenia w tym podkładzie widziałam, ze dość ładnie się ściera czyt. w dość mało widoczny sposób. jedyne co na minus to może zapach syntetycznego banana i to, że czasem potrafi podkreślać strupki itp.
  • 21 lutego 2021 o 1:31
    Bardzo duże wow!
    Podkład kupiłam zupełnie przez przypadek, po prostu był na promocji kiedy kompletowałam zamówienie na ekobiecej więc wrzuciłam do koszyka na zasadzie niech już będzie skoro i tak zamawiam. Później przypomniało mi się, że używałam podkładu z witaminami i wyciągami z owoców z Bourjois i mnie uczulał, no ale już było za późno żeby zrezygnować. Używałam odcienia nr 30, w buteleczce wydawał się za ciemny, pewnie stacjonarnie bym go nie wybrała (na zdjęciu wyglądał jaśniej), ale doskonale się dopasował do mojej cery (zawsze zastanawiałam się na czym polega to magiczne dopasowanie czytając reklamy podkładów. Nadal tego nie wiem, ale ten się dopasował idealnie ????). Kolejny plus za to, że nie uczulił i nie podrażnił mojej cery, która jest ogólnie wrażliwa na owocowe wyciągi. Za to pięknie ją pielęgnował, nawilżał i faktycznie poprawił jej wygląd. Jedyny minus to sztuczny, owocowy zapach zupełnie, według mnie, niepotrzebny w podkładzie Na twarzy wyglądał bardzo naturalnie, nie tworzył efektu maski, nie świecił się, zostawiał skórę przyjemnie wygładzoną, nie wchodził w zmarszczki ani w pory skóry. Nie ciemniał z czasem ani się nie ścierał. Nie zapychał Na plus szklana buteleczka z higieniczną pompką. Gorzej, że pompka nie sięga do samego dnia buteleczki i ciężko wydobyć końcówkę produktu. Konsystencja raczej rzadka i lekka. Jest dość wydajny- 2 pompki całkowicie wystarczą na całą twarz i szyję. Przynajmniej dla zyskania efektu średniego krycia, który osobiście najbardziej lubię. Mam cerę raczej ładną bez niedoskonałości, ale myślę, że również by sobie z nimi poradził. Na pewno do niego wrócę, jak na razie to mój podkładowy ideał.
    Zalety:
    • nawilżenie i działanie pielęgnacyjne
    • efekt zdrowej, rozświetlonej cery
    • bardzo naturalnie wygląda na twarzy
    • Nie tworzy efektu maski, dopasowuje się do cery
    • nie oksyduje, nie ściera się, nie wyświeca się
    • wygładza cerę
    • Nie zapycha, nie podrażnia
    • bardzo wydajny
    Kludis
    26 października 2019 o 19:58
    Jest okey
    To mój pierwszy podkład rozświetlający. Zawsze stawiałam na mat, krycie i ujednolicenie. Tak nagle zachciało mi się rozświetlenia. Podkład bardzo ładnie utrzymuje się na buzi, nie ściera się, ma dobre krycie. Aczkolwiek dalej nie umiem się przekonać do rozświetlonej twarzy. Mimo, że używam pudru matującego, to twarz dalej błyszczy. Nie jest to brzydki efekt, ładne zdrowe rozświetlenie, ale mi się wydaje, że moja twarz wygląda tłusto i że wszyscy patrzą tylko na to jak mi się świeci czoło czy nos. Chyba muszę się do tego jeszcze przekonać i pokombinować może z innymi pudrami lub bazami bo na prawdę sam podkład jakościowo jest rewelacyjny.