Pomadki i szminki

Bourjois Color Boost Błyszcząca pomadka do ust w kredce

Bourjois Color Boost Lipstick Pomadka do ust 2,75g 06 Plum Russian

Nasi użytkownicy zostawili 102 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mm2991
    1 lutego 2022 o 11:34
    Łatwa w aplikacji pomadka
    Pomadka do ust w kredce od Bourjois jest w wygodnym opakowaniu. Gama kolorystyczna jest dość duża i można coś wybrać dla siebie. Pomadka bardzo łatwo się aplikuje, konsystencja jest miękka ale nigdy mi się nie połamała. Pomadka łatwo się rozprowadza nadając ustom kolor i blask. Duży plus za to że nie wysusza ust - mam wrażenie że dodatkowe je natłuszcza. Produkt wydajny.
  • 21 maja 2021 o 19:56
    Co za blask!
    Błysk i nawilżenie bez zarzutu, ale najfajniejsze jest to, że można ten kolor dozować, wystarczy delikatne, punktowe nakładanie pomadki i mamy bardzo naturalny kolor i pięknie zarysowane usta. Dodatkowo bardzo wygodny aplikator - szminka nie wypada przy odkręcaniu i zdaje się nie mieć końca.
    Zalety:
    • kolor
    • nawilżenie
    • aplikator
    • delikatny zapach
  • 19 grudnia 2020 o 22:17
    ulubiona na lato
    Posiadam dwie takie pomadki i ich wydajność jest niesamowita. Ciężko mi dokładnie określić jak długo je mam ale uwierzcie, że na prawdę dłuuuugo. Opakowanie jest bardzo ładne,w całości wykonane z plastiku. Pomadka jest w formie kredki dlatego po jej wsunięciu i zatkaniu "skuwką" jest dobrze zabezpieczona. Nawet przy noszeniu jej latem w torebce nie rozpuściła się i nie rozlała brudząc wszystko obok. Nie ma jakiegoś szczególnego zapachu ale jest on taki typowo kosmetyczny i delikatny. Nie powinien nikomu przeszkadzać. Jeżeli natomiast przez przypadek pomadka dostanie się do naszych ust to kojarzy się z farbkami plakatowymi. Lubię jej konsystencję ponieważ jest delikatna i jakby kremowa przez co bardzo przyjemnie rozprowadza się ją na ustach i nie wymaga to aż takiej precyzji jak w przypadku matowych pomadek. Nie pozostawia grudek i nie wysusza ust. Lubię stosować je latem ponieważ gama kolorystyczna pomadek jest na prawdę ciekawa i można wybrać ładne kolory a do tego zostawia na ustach kolor, który mimo, że jest wyrazisty to wygląda lekko i pasuje do letnich i zwiewnych stylizacji. trwałość nie jest najwyższa ponieważ po posiłku czasami konieczne będą poprawki. Cena może wydawać się dość wysoka ale biorąc pod uwagę wydajność produktu i efekty jakie nam daje to jest to dobra inwestycja na długi czas.
    Zalety:
    • ciekawa gama kolorystyczna,
    • łatwo rozprowadza się na ustach,
    • nie pozostawia grudek,
    • nie wysusza ust,
  • 5 listopada 2020 o 12:05
    Dla mnie, jak najbardziej ok
    Jest to zdecydowanie jeden z moich ulubionych produktów do ust. Jest ona jakby w formie grubej kredki, której nie trzeba temperować, wystarczy przekręcić dolną końcówkę, aby produkt wyszedł. Mój kolor pomadki to 01 Red Sunrise, intensywny, piękny odcień różu. Na ustach pomadkę rozprowadza się, jak masło. Na granicach warg daje iluzję rozmycia. Pięknie się błyszczy, w ciągu dnia błysk znika ale kolor pozostaje na ustach. Nie przesusza ust. Według mnie wgląda bardzo naturalnie, zmysłowo. Jest ogromnie wydajna i w internecie można upolować ją w naprawdę atrakcyjnej cenie.
    Zalety:
    • odcień
    • aplikacja
    • formuła
    • nawilżenie
  • 10 kwietnia 2020 o 14:59
    nie wrócę do niej
    Nie używałam wcześniej pomadek w formie kredki, dlatego postanowiłam kupić tę pomadkę. Nakłoniła mnie też jej cena. Była akurat na wyprzedaży za 10 zł. Opakowanie pomadki to po prostu plastikowa kredka. Środek czyli pomadka jest wykręcana. Mechanizm wykręcania działa poprawnie. Jest to dużo wygodniejsze rozwiązanie niż trzeba by ją było temperować. Wizualnie kredka wygląda całkiem okej. Kredka ma miękką konsystencję. Jest kremowa. Ma ścięty dziubek co ułatwia aplikację. Aplikacja jest prosta, ale przez zbytnią miękkość kredki mam wrażenie jakby się miała zaraz roztopić. Pomadka lubi się wylać za kontur ust. Pomadka na ustach błyszczy się (jak dla mnie zdecydowanie za bardzo), ale jej kolor nie jest intensywny. Pomadka nie wysusza ust, ale też nie powiedziała bym żeby je nawilżała. Czułam, że usta są lepkie a nie nawilżone. Pomadka nie jest trwała. Producent obiecuje, że jest nawet wodoodporna - absolutnie nie jest. Jej trwałość określiła bym na 2-3 godziny. Przy jedzeniu i piciu zaraz się ściera. Nie odbija się na jedzeniu ani na kubkach. Jeżeli chodzi o wydajność to myślę, że jest wydajna. Nie ubywa szybko.
    Zalety:
    • jest wykręcana
    • ścięty dziubek
    Wady:
    • nie nawilża ust, usta są lepkie
    • jest bardzo nietrwała