Maski do włosów

GK Hair Global Keratin Deep Conditioner, Maska głęboko odżywiająca

missMN
    26 kwietnia 2015 o 9:16
    bardzo dobra maska do wlosow
    Bardzo dobra maska dla wlosow suchych, puszacych sie potrzebujacych wygladzenia i nawilzenia. Nie obciaza, wlosy sa lekkie, sypkie i lsniace. Zapach bardzo przyjemny, konsystencja gesta, nie splywajaca z wlosow. Aby uzyskac lepsze rezultaty nalezy wsyszyc ja we wlosy suszarka, potrzymac 30 minut, nastepnie splukac Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 10 listopada 2014 o 21:47
    przeciętna
    Udało mi się doprowadzić moje włosy do naprawdę ładnego wyglądu. Stosowanie wcierek, odżywek i masek weszło mi w nawyk (kiedyś tego nie robiłam ;/ ). Obecnie włosy mam gładkie, nawilżone, niewymagające jakiegoś szczególnego traktowania. Ale zaczęłam nosić płaszcze, szale i wiadomo jesień/zima to sezon kiedy włosy domagają sie bogatszej pielegnacji. Dlatego postanowiłam przetestować coś z górnej półki. Niestety recenzowana maska jest bardzo przecietnym kosmetykiem. Moja ulubiona kokosowa maska od lady spa jest od tej tysiąc razy lepsza a kosztuje 20pare zł/litr a nie 200zł/200 g... no cóż próżne kobiety uczą się na drogich błędach :). Już w sklepie trochę zaniepokoił mnie skład maski. W składzie znajdziemy wprawdzie dobre dla włosów składniki między innymi emolienty, antystatyki, olej jojoba i z kiełków pszenicy (który moje włosy kochają dlatego ostatecznie zdecydowałam się na zakup maski) ale perfum jest wysoko w składzie. Maska działa poprawnie. Tzn nawilża włosy (ale nie długotrwale jest to efekt od mycia do mycia), wygładza (silikony), nadaje blasku. Ponadto kosmetyk przepięknie pachnie. Gdybym oceniała kosmetyk za 20- 30 zł byłabym zadowolona ale niestety maska nie jest warta pieniędzy, które musimy na nią wydać. Dużo lepiej działają maski L\\\\\\\'biotici czy wspomniana Lady Spa. Pomimo tego, że oceniam maskę jako poprawną nie polecam jej. Sama nie kupię jej ponownie.
  • 18 kwietnia 2014 o 14:30
    Najlepsza maska odżywka conditioner
    Moje włosy były ciężkim przypadkiem, po wielu zabiegach fryzjerskich i "domowych" nie było co ratować. Poszłam je ściąć a wróciłam do domu z odżywką. Stosuję już 2 mc i nie wiem jak mogłam o niej wcześniej nie słyszeć. Maska zregenerowała moje suche zniszczone włosy. Działa na nie jak odświeżająca kąpiel. Maska ma fajną lekką konsystencję i cudny zapach, który roztacza sie jak piękne perfumy. Niewielka ilość wystarczy na włosy ( moje do ramion) Polecam i zachęcam do wypróbowania. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 25 września 2013 o 14:46
    Bardzo dobra maska
    Produkt spełnia swoje działanie w 100%. Nawilża, odżywia włosy które stają sie pełne blasku, wygładzone. Mały minus to cena ale oparta jakością. Konsystencja bardzo fajna. Produkt jest wydajny i wystarcza mała ilość. Już po pierwszym użyciu widać że włosy są inne. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie