Lakiery do włosów

Pantene Pro-V, Ice Shine, Hairspray Świetlisty Połysk, Lakier nabłyszczający do włosów

Ann_ek
    11 stycznia 2019 o 23:08
    Przyzwoity
    Lakieru do włosów używam baardzo sporadycznie, raz na kilka miesięcy. Ten kupiłam już dobry rok temu i dopiero teraz go kończę. Jest to mój pierwszy lakier do włosów, więc nie mam zbyt dużego porównania. Jak na moje potrzeby jest ok – nie jest jakoś mega utrwalający, ale co ma utrwalić, to utrwali. Poza tym wiadomo, że po kilku godzinach trzeba powtórzyć aplikację, ponieważ włosy „zjadają” każdy lakier. Daje też bardzo fajny połysk na włosach. Nie nachalny, ale jednak widoczny. Bardzo podoba mi się zapach, jest przyjemny, nie za mocny i przede wszystkim nie jest duszący. Opakowanie w porządku, sądzę, że wydajność również na plus. Lakier ma bardzo wygodny, klasyczny atomizer, który odpowiednio rozpyla produkt.
    Zalety:
    • wydajny
    • ma przyjemny zapach
    • dobrze utrwala fryzurę
    Wady:
    • nie utrzymuje się przez cały dzień
    lotka20
    22 grudnia 2018 o 19:23
    średniak
    Do póki nie kupiłam obecnego lakieru do włosów to myślałam że to jest ideał którego szukałam. Używam lakieru do włosów codziennie i z trwałości jaką daje ten lakier jestem bardzo zadowolona, nie skleja włosów na "ślimaka" można go ławo wyczesać. Jednak... co drugi dzień musiałam myć włosy ponieważ skalp strasznie swędział.
  • 17 czerwca 2018 o 13:12
    no niestety
    Zapłaciłam za ten lakier w promocji 9zł, więc chociaż tyle dobrego. Zgodzę się w opinią niżej, bo naprawdę niezbyt widzę efekt. Wady: -nie nabłyszcza -nie utrwala -nie spełnia obietnic producenta -przesusza włosy, po jakimś czasie są bardzo suche i jak siano Zalety: -zapach -wydajny U mnie kompletnie się nie sprawdził.
  • 2 lutego 2018 o 13:41
    jak dla mnie klapa
    Na moje włosy ten produkt nie zadziałał, tak jak obiecuje to producent. Nie widzę takiej trwałości, jaka jest wskazana na opakowaniu - czyli poziom 4- wydaje się, że powinien mocno utrwalać, jednak ja tego nie doświadczyłam. Dodatkowo, lakier strasznie wysusza włosy, moja fryzura po spryskaniu po chwili zrobiła się 'puszysta', bez lakieru się nawet nie zachowuje. O połysku już nie wspomnę;) Także trzeba uważać do jakiego rodzaju włosów. Ja jestem na nie.