Korektory pod oczy

Avon Luxe, Concealer Korektor w sztyfcie

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Staria
    13 maja 2021 o 10:50
    Mój sposób na niedoskonałości
    Moja problematyczna skóra potrzebuje dobrego korektora, który punktowo zakryje zmiany skórne. Korektory od Avon, to chyba jedne z lepszych w tej kwestii. OPAKOWANIE Złote i połyskujące zachęci chyba każdą "srokę" ;-). Plastik nie jest jakiś mega wytrzymały, mój popękał, głównie dlatego że nosiłam do na dnie torebki. WNĘTRZE Posiadam jaśniejszy odcień- fair. Konsystencja kremowa, tłustawa, brak zapachu. DZIAŁANIE/EFEKT Kosmetyk ma odcień dopasowany do mojej jasnej karnacji, wpada w żółte tony, dobrze maskuje czerwone krostki. Jego oleista konsystencja nie podkreśla suchych skórek i dobrze wchodzi nawet w przestrzenne niedoskonałości. Współgra z różnymi podkładami. Trwałość jest trochę lepsza od korektorów Ideal Flawfless Avon, lecz po paru godzinach korektor podsuszać zmiany, widać wtedy suche skórki, chociaż wydaje mi się że jest to też związane z procesem gojenia się rany. Korektora nie używam do krycia cieni pod oczami, uważam że w tej roli lepiej sprawdzają się produkty płynne. Sposób aplikacji bardzo mi odpowiada. Kiedy się śpieszę, nakładam go bezpośrednio na zmiany, kiedy chcę dokładniejszego kamuflażu, używam pędzelka. Kosmetyk jest bardzo wydajny, na drobne zmiany potrzeba dosłownie trochę, zauważyłam, że im go mniej tym lepiej kamufluje. Cena również atrakcyjna, zwłaszcza że zdarzają się promocje. Polecam.
  • 16 listopada 2020 o 14:43
    Jest wporzadku
    Eleganckie złote opakowanie w sztywcie.Korektor pod oczy w sztywcie jest bardzo wygodny i praktyczny. Bardzo fajna kremowa konsystencja co ułatwia rozprowadzenie korektora pod oczami.Idealne krycie, korektor dodatkowo ładnie rozświetla okolice oka. Jest trwały i wydajny. Idealny pod podkład i na odwrót. Nie wyobrażam sobie wykończenia makeup bez niego. Ten korektor czyni cuda.
    Zalety:
    • Sztyft
    • Krycie
    • Konsystencja
    • Wydajny
  • 3 marca 2020 o 19:58
    Pozostawia okropne uczucie
    Korektor kupiłam na promocji u konsultantki, jest to mój pierwszy korektor w sztyfcie. Bardzo się zawiodłam. Po pierwsze konsystencja tego produktu jest tak ciężka, że jest bardzo wyczuwalny po nałożeniu. Zapycha pory, daje uczucie maski . Po kilku godzinach widać jak wchodzi w drobne zmarszczki i to okropnie wygląda. Po drugie kolor... Wybrałam ten ciemniejszy, ale żaden wybór nie byłby dobry, bo żaden z nich nie pasuje do odcienia mojej twarzy, wyglądają bardzo nienatułanie. No i po 3, opakowanie... Wysuwane... Zacina się i musiałam nabierać produkt patyczkiem, czy czymkolwiek innym... Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    Wady:
    • odcienie
    • zapycha pory
    • uczucie maski
    • rolluje się
    • opakowanie - zacina się przy wysuwaniu lub wcale się nie wysuwa
  • 3 marca 2020 o 18:08
    Korektor ten nie jest zły, ale bywają dużo lepsze????
    Korektor bardzo mi się spodobał. Najjaśniejszy odcień dobrze dopasowuje się do skóry, która jest bardzo jasna. Dość dobrze kryje-niestety trochę widać skórki. Stosuję go, by ukryć cienie pod oczami i krostki-z tym radzi sobie bardzo dobrze. Co do trwałości już jest gorzej-nie trzyma się zbyt długo. Jednak kupuję go, gdyż efekt mnie zadowala i jest to jeden z nielicznych korektorów, który pasuje do ojej cery.Jest według mnie najbardziej rozpowszechnionym korektorem wśród moich koleżanek. Wszystkie jesteśmy zgodne- jest trochę tłusty, ale kryje wyjątkowo dobrze. I cena też nie najgorsza. Jeśli zapomnimy o uczuciu tłustości, a najważniejsze uznamy właściwości kryjące kosmetyku to fakt- polecam ten korektor. No jeśli wada jest zbyt dużo to nic nie poradzę....
  • 11 stycznia 2020 o 23:45
    Średni produkt
    Kupiłam go od konsultantki dla spróbowania. Korektor ma fajną konsystencję, łatwo się rozprowadza, kolor ładnie dopasowuje się do skóry. Niestety przez to że jest wysuwany szybko mi się złamał. Starczy na długo, mam go do tej pory a kupiłam go spory czas temu. Nie jestem przekonana co do trwałości i krycia. Według mnie są o wiele lepsze w tej samej lub niższej cenie. Przeciętny produkt.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Kolor
    • Lekkość
    Wady:
    • Wysuwane opakowanie
    • Trwalosc
    • Krycie
    U konsultantki

Zobacz także inne Korektory pod oczy