Pasty do zębów

Biała Perła Jutro Impreza, Kuracja wybielająca do zębów z pędzelkiem

BIAŁA PERŁA JUTRO IMPREZA! Pasta wybielająca + żel wybielający zęby z pędzelkiem 30 ml + 8 ml 7051590
Biała Perła Zestaw Ekspresowo Wybielający Pasta + Żel 38 ml
Biała Perła Jutro Impreza

• 2 lutego 2023 o 21:46
    Ten produkt nie robi nic
    Używałam to jakiś czas temu, kupiłam skuszona obietnicą producenta o ekspresowym wybieleniu zębów. Niestety efektu nie było żadnego. Zel nakłada się za pomocą pędzelka, nakładanie ułatwia tzw otwieracz, który unosi wargi i dzięki temu zęby są odsłonięte. Stosowałam wg instrukcji na opakowaniu mimo to wybielania nie zauważyłam. Ten produkt jest niczym w porównaniu do pasków Blendamed, które już niestety nie są w sprzedaży od bardzo dawna a szkoda bo robiły robotę. Jeśli myślicie, ze tym produktem wybielicie sobie zęby na impreze to jesteście w wielkim błędzie.
    Drogeria Natura
  • 10 października 2021 o 2:35
    Biała perła jutro impreza
    Jutro impreza. Nie spodziewaj się za wiele po tym haśle bardzo słabe widoczne efekty czekam już dobre 1,5 MC i bardzo słaby efekt mimo mycia i wybielania 2 razy dziennie
    Zalety:
    • Jak dla mnie zerowe
    Wady:
    • Bardzo słabo wybiela ten produkt napewno z dnia na dzen ci nie wybieli zębów jak obiecuje producent.
  • 27 września 2021 o 13:44
    Widoczny, ale subtelny efekt
    Kupiłam ten produkt tak dawno, że nie pamiętam już ceny, ale raz na jakiś czas robię sobie kilkudniowe wieczorne kuracje i widzę subtelne efekty. W kwestii wybielania zębów jestem bardzo ostrożna, stąd stosuję ten produkt tylko wieczorem i przez kilka dni, a potem go odstawiam, aby potem nie podrażniać zębów, ale nawet przy tak zachowawczym użytkowaniu widzę efekty. Kuracja składa się z małej pasty do zębów, którą najpierw zwyczajnie myjemy zęby, oraz z żelu wybielającego. Żel znajduje się w tubce podobnej do tuszu do rzęs i ma mały aplikator, którym malujemy zęby prawie jak lakierem do paznokci. Pasta i żel okazały się bardzo wydajne, przy moim oszczędnym (i ostrożnym) stosowaniu dopiero po kilku miesiącach je kończę. Najsłabszym ogniwem tego zestawu jest "otwieracz", który ma otwierać jamę ustna na czas wybielania. Niestety, ale w moim przypadku otwieracz się nie sprawdza, bo jest zbyt duży, a mam małe usta. Muszę podtrzymywać go ręką, co jest niewygodne. Jestem zadowolona z efektów działania produktu, bo przy moim ostrożnych kuracjach nieprzekraczających tygodnia widzę subtelny efekt wybielenia, a nie odczuwam działań niepożądanych. Producent w dołączonej ulotce pozwala także na inne warianty kuracji, takie jak stosowanie rano i wieczorem i również zdarzyło mi się tak stosować preparat, ale wymaga to ode mnie powstrzymywania się od picia rano, a nie lubię takich ograniczeń. Uważam, że ze względu na łatwą aplikację, widoczne efekty i bezpieczeństwo stosowania produkt jest wart wypróbowania. Pamiętajmy jednak, że nazwa "jutro impreza" jest przesadzona i nie spodziewajmy się efektów nazajutrz.
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • subtelne, ale widoczne efekty
    • bezpieczeństwo stosowania
    • wysoka wydajność
    Wady:
    • dołączony otwieracz jest za duży i niewygodny przy małych ustach
    • należy ściśle przestrzegać zaleceń producenta i nie wolno pić przez 30 minut
    • nie aż tak błyskawiczne, jak sugeruje producent ;)
  • 20 marca 2021 o 11:15
    Są lepsze...
    Kupiłam z czystej ciekawości, gdy zbliżał się ślub przyjaciółki , a ja chciałam żeby uśmiech nie odznaczał się przy białej sukience. OPAKOWANIE Przede wszystkim wszystko otrzymujemy zapakowane w sporych rozmiarów kartonowe pudełko , na którym jest szczegółowo zapisane jak i w jakiej kolejności mamy zastosować żeby efekt się pojawił. W środku mamy plastikową nakładkę, która pomaga przy prawidłowej aplikacji produktów, pastę wybielającą, która jest pierwszym krokiem oraz produkt właściwy razem z aplikatorem. APLIKACJA Sposób używania jest dość łatwy, jako pierwszej musimy jedynie użyć pasty wybielającej , która jest oznaczona jako pierwszy etap, a następnie z pomocą nakładki zaaplikować produkt nr 2 dokładnie na zęby uważając na usta i dziąsła oraz odczekać i bardzo dokładnie wypłukać wodą EFEKTY Produktu używałam regularnie, mimo wszystko efekty były słabo widoczne. Owszem zobaczyłam jakiś efekt rozjaśnienia i wybielenia, ale był mało zauważalny, dodatkowo zęby stały się bardzo wrażliwe szczególnie na zimne i gorące napoje. Po około tygodniu od wybielenia wróciły z porotem do dawnego koloru. Nie uważam żeby był to produkt, którego warto używać. Efekt jest bardzo delikatny i krótkotrwały. Lepiej mieć mniej biały uśmiech, ale przynajmniej zdrowy
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 października 2020 o 13:53
    Totalne rozczarowanie
    Niestety strasznie się zawiodłam tym produktem. Chciałam szybko wybielić zęby, przez tydzień dwa razy dziennie używałam tego zestawu. Jednak różnicy kompletnie nie zauważyłam. Bardzo małe opakowanie pasty do zębów, więc tak naprawdę starczyło tylko na tydzień. Niestety nie polecam.
    Wady:
    • Brak rezultatów
    • Małe ilość produktów
    • Słaba wydajność
    Drogeria Natura