Pasty do zębów

Denivit White Pro - Laser, Pasta do zębów do codziennego stosowania wybielająca

• 1 kwietnia 2025 o 20:41
    Rozjasnia przebarwienia
    Pasta do zębów White Pro- Laser jest produktem który ma za zadanie usunąć aż do 90% przebarwień w 10 i sprawić by zęby stały się bielsze będąc łagodna dla nich. Faktycznie po 10- 14 dniach używania pasty mam wrażenie a raczej widzę że po jej użyciu moje zęby są bielsze i mają mniej przebarwień. Pasta troche różni sie od klasycznych past, nie pieni się prawie wcale dlatego na początku nakładałam jej więcej niż jest taka potrzeba i powtarzałam mycie, teraz już tego nie robię. Przywykłam żeby pasta do zębów się pieniła i tak mi zostało. Smak pasty jest delikatnie miętowy, brakuje mi niestety po umyciu zębów tego uczucia świeżości w buzi. Opakowanie klasyczne w tubce, produktu mamy tylko 50 ml czyli nie za dużo a pasta nie kosztuje mało ale tez nie jakoś dużo, ja swoją kupiłam na promocji za 7.99 więc jest to taka cena standardowa jak na pastę, ta jest wybielająca więc jest droższa, zwykle tak jest. Nie wiem czy kupie ją ponownie,parę rzeczy mi w niej wadzi.
  • 23 marca 2025 o 14:30
    Błędne, obiecujące slogany
    Miałam okazję testować pastę White Pro-Laser od Denivit i była to chyba druga pasta od marki, jaką w ogóle używałam. Pierwsza jakoś mi się nie spodobała, raz że cena, dwa efekty wybielające a raczej ich brak, a trzy to smak i konsystencja. I właśnie to jakoś mnie powstrzymywało od kupna tej pasty, jednak ostatnio z braku wyboru musiałam użyć tej powyższej i się miło zaskoczyłam. Jest zdecydowanie lepsza, a to dlatego, że: -ma przyjemną konsystencję, która dobrze się rozprowadza tworząc obfitą piankę i w dodatku o przyjemnym, lekko słodkawym posmaku. - tubka jest mała, ale wydajna Niestety jest nieco droższa od innych past, a wielkość tubki jakoś pogłębia to przekonanie. Jednym z minusów, jednak już coraz mniej na to zwracam uwagę, ponieważ według mnie żadna pasta nie ma takich właściwości, to wybielanie. Niestety nie widzę żadnego efektu, więc te slogany są zbędne. Pasta dobrze odświeża i utrzymuje ten stan przez całą noc.
  • 2 września 2024 o 20:22
    Dosyć średnia
    Kupiłam tą pastę do zębów w jednym z marketów, na szybko przed wyjazdem. Niestety produkt totalnie nie spełnił moich oczekiwań. Po pierwsze pasta nie pieni się i zostawia nieprzyjemny osad. Po drugie nie wybiela zębów. Opakowanie jest dosyć małe, przez co pasta szybko się kończy. Tego produktu mimo jego taniej ceny zdecydowanie nie kupię ponownie.
    Her666
    15 marca 2023 o 18:02
    Najlepsza z najlepszych!
    Kolejny zakup z tej serii past i ten zakup wreszcie satysfakcjonuje! Po miesiącu stosowania zęby są o kilka tonów bielsze jak po profesjonalnym wybielaniu. Po 3 użyciach widać pierwsze efekty. Usuwa przebarwienia między zębami i nadaje lśniący połysk po użyciu. Konsystencja jest gęsta, i nie potrzeba dużej ilości. Tubka starcza na około miesiąc użytkowania, jest odkręcana i wygodna bo nie zasycha na końcówce. Jest idealna!
    Zalety:
    • Wybielający profesjonalista
    • Cena ( w promo około 8-9 zł)
    • Wydajność (tubka=miesiąc użytkowania 2 razy dziennie)
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 27 grudnia 2021 o 15:46
    Nie podoba mi się
    Pasta jest tania i wszędzie dostępna, więc nie ma się czego spektakularnego spodziewać; przynajmniej to moje zdanie i rzeczywiście się sprawdziło. Ma specyficzny smak, według mnie okropny i nie sięgam po nią za często. Nie pieni się praktycznie wcale, obojętnie czy nałożę pasty więcej lub mniej. Przeciętnie wybiela, używana kilka dni pod rząd nie zmieniła jakoś niesamowicie odcienia zębów, nie mam pojęcia ile trzeba nią non stop szorować aby porządniej wybieliła, ale myjąc zęby systematycznie dowolną pastą - automatycznie są bielsze.
    Wady:
    • specyficzny smak
    • słabo się pieni
    • przeciętnie wybiela

Zobacz także inne Pasty do zębów