Toniki i hydrolaty

Orientana Tonik do twarzy `Jaśmin i zielona herbata`

Orientana Tonik do twarzy Jaśmin i zielona Herbata 100 g

• 22 sierpnia 2024 o 11:31
    w porządku !!
    Staram się wybierać toniki z jak najbardziej naturalnym składem. ten jest w porządku- skład mi odpowiada. Ma atomizer ale ja wolę wacikową formę aplikacji. Nie ściąga skóry, odświeża
  • 25 czerwca 2024 o 9:20
    Super tonik
    Tonik bardzo przyjemny. Odświeża twarz, tonizuje. Używam codziennie, miła łatwa aplikacja. Nie mogę nic złego powiedzieć o tym kosmetyku z firmy Orientana
  • 24 kwietnia 2024 o 10:25
    dobry tonik
    Cera jest ukojona i złagodzona po oczyszczaniu. Skóra jest przyjemnie gładka i miękka w dotyku. Kosmetyk odświeża i przygotowuje skórę do dalszych etapów pielęgnacji.
    mvartm
    4 maja 2022 o 15:53
    Fajny odświeżający tonik
    Co tu dużo mówić - spełnia swoje zadanie. Skóra po użyciu jest przyjemnie odświeżona i gotowa na dalsze etapy pielęgnacji. Nie odnotowałam lepienia. Bardzo przypadł mi do gustu jego zapach, bardzo rześki a zarazem kojący. W upalne dni lubiłam trzymać go w lodówce, co potęgowało efekt orzeźwienia. Do składu również nie mam zastrzeżeń, plus również za opakowanie z atomizerem dzięki któremu można rozpylić tonik bezpośrednio na skórę. Jedyny minus to buteleczka o niedużej pojemności :)
    Zalety:
    • rześki zapach
    • dobry skład
    • butelka z atomizerem
    • nie lepi się
    Wady:
    • mała pojemność
  • 13 grudnia 2021 o 17:15
    Nic nie robi, ale ładnie pachnie
    Mam słabość do kosmetyków Orientana, stąd mimo, że ten tonik nie jest zbyt przydatnym kosmetykiem to nie będę go aż tak krytykować ;D. Znajduje się w dość małej, plastikowej buteleczce. Pierwszy rzuca się zapach, który jest bardzo intensywny, dla niektórych może być, aż za silny. Ma bardzo naturalny skład , który też może nie wszystkim odpowiadać. Ale jest to skład typowo ''orientanowy', czyli po prostu dobry jakościowo. Nie zrobił z moją cerą nic. Ani na plus, ani na minus. Fajny na lato, gdy twarz jest zmęczona upałem, słońcem. Dodaje świeżości, ALE ten aplikator jest fatalny. Psika na twarz bardzo dużo produktu, po twarzy, aż spływa nadmiar. Dodatkowo psika silnie i nie jest to przyjemne uczucie