Avon Clearskin, Invisible Blemish Corrector (Bezbarwny sztyft przeciw wypryskom)

• 28 listopada 2014 o 20:33
    wysuszacz
    Nie myślałam, ze znajdę go na wizażu. Używałam, kiedy zaczynały mi się problemy z trądzikiem. Kupiłam wtedy od razu chyba wszystkie preparaty z tej serii. Z tego sztyftu jednak nie byłam zadowolona, a to dlatego, że strasznie wysuszał. Pomimo cery trądzikowej miałam też niestety suchą i się nie sprawdził. I w dodatku nie wnikał w skórę, a tworzył zaschnięte plamki, które trzeba było później zdrapywać. Zdecydowanie nie polecam, chociaż zanim doszłam do tego, że mogę znaleźć coś lepszego to zużyłam chyba ponad 3 opakowania. Używam tego produktu od: używałam od chyba 2006 roku Ilość zużytych opakowań: 3, może więcej
  • 16 kwietnia 2014 o 20:53
    To nie to
    Dawno temu uzywalam tego sztyftu, ale niestety sie zawiodlam. Nie robil kompletnie nic, niespodzianki ciagle sie pojawialy, a stosowanie regularnie tego produktu nic nie dawalo. Plus za zapach, aplikator, cene, ale to nie to. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 21 marca 2013 o 10:07
    Dobrze, że jest już zapomniany..
    Niby niewidoczny(tak pisze na etykiecie) , lecz po apliakcji i w ogóle konsystencja jest zielona. Dziwny produkt. Kupiłam go jak byłam nastolatką i miałam problemy z trądzikiem młodzieńczym. Nie znając się na tym zamówiłam i wtedy jakoś nie odczuwałam że jest on mega zły lecz nie zauważyłam aby wysuszył krostki albo je zwalczał. Dobrze że go wycofano. Nie wracaj więcej a sioo! :) Używam tego produktu od: około 6lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 30 października 2012 o 19:57
    Tragedia
    Nigdy więcej bym go nie kupiła. Sztyft był zielony i zostawiał w tym kolorze widoczne plamy. W ogóle nie działał na wypryski, a według producenta po zastosowaniu miały znikać... Używam tego produktu od: używałam kiedyś Ilość zużytych opakowań: chyba 1
  • 25 sierpnia 2012 o 18:49
    nie robił nic
    Tak jak piszą inne wizażanki. Sztyft nie robił ze skórą nic. Nawet nie wiem, co mam o nim napisać. Ani nie przyspieszał gojenia, ani nie likwidował zaczerwienień. Nie wysypało mnie po nim, ale żadnego zapobiegania też nie zauważyłam. Generalnie, szkoda pieniędzy na coś, co nie robi nic. Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie