Kremy BB, CC i DD

Mizon Correct Combo Cream Multifunkcyjny krem CC

niraro
    29 kwietnia 2018 o 10:49
    Rewelacja dla bladolicych
    Po użyciu skóra wygląda świeżo, gładko i promiennie aczkolwiek blado. Kosmetyk lekko nawilża twarz, nie zapycha, nie wpływa na cerę negatywnie w żaden sposób. Ładnie pachnie, jest wydajny. Po kilku godzinach będzie się trochę świecił w strefie T. Krycie jest oczywiście bardzo słabe ale nie zauważyłam żeby krem zcierał się z twarzy.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Lekka konsystencja
    • Skład
    • Promienny wygląd cery
    • Nie zapycha porów
    Wady:
    • Dostępność
    Inez04
    30 września 2015 o 16:51
    Genialny !
    Jestem nim po prostu zachwycona! Używam go wprawdzie od niedawna, ale juz wiem ,że będzie moim niezastąpionym kosmetykiem. Jest to biały krem który sprawia ,że twarz wygląda na naturalnie wygładzoną , pozbawiona rozszerzonych porów, rozświetloną , po prostu młodszą. Plusy: - łatwe nakładanie -nie ma efektu maski ( zaraz po nałożeniu jest , ale z czasem dostosowuje się do skóry) -wygładzenie zmarszczek -ukrycie porów - naturalny wygląd twarzy -bardzo bogaty odżywczy skład Minusy: -oczywiście cena - słaba dostępność -rozbielenie twarzy , konieczne jest użycie różu , bo wygląda się zbyt blado. Ja mam dośc jasną karnacje , ale obawiam się ,że dla kobiet ciemniejszych może być to poważny problem Używam tego produktu od: września 2015 Ilość zużytych opakowań: pierwsze w użyciu
  • 11 sierpnia 2015 o 22:08
    Ulubiony, niezastąpiony!
    Kupiłam ten krem po wcześniejszym wypróbowaniu próbki która zrobiła na mnie ogromne wrażenie i postanowiłam kupić to cudo. Plusy: -matowi -zmniejsza widoczność porów -wyrównuje koloryt skóry -utrzymuje się cały dzień -nie powoduje efektu maski -lekki -idealny dla cery wrażliwej -filtr ochronny SPF 25 -wydajny Wady: -cena -dostępność (tylko niektóre mydlarnie) -trzeba użyć krem nawilżający przed nałożeniem ( nałożóny sam nie nawilża) Używam tego produktu od: Marca 2015 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Kremy BB, CC i DD