Kremy uniwersalne

Ziaja Krem bionawilżający do cery tłustej i mieszanej Biała herbata 50ml
Ziaja Krem bionawilżający do cery tłustej i mieszanej Biała herbata 50ml

• 28 września 2024 o 0:16
    Dobry bazowy kremek
    Mam tłustą, problematyczną i alergiczną skórę, a do tego wrażliwą. Krem od Ziaji przez kilka lat mnie ratował, głównie dlatego, że nie zapychał. Ma świetny, lekki zapach, szybko się wchłania, ale nie nawilża odpowiednio. Krem dość szybko się kończy, może do 2-3 miesięcy, ale przy takiej cenie nie widzę w tym problemu. + lekka formuła + szybko się wchłania + niska cena (5-9 zł) + przyjemny i lekki zapach + nie zapycha + nie roluje się, nie wybiela, nie sprowokował alergii - nie jest wszędzie dostępny stacjonarnie, najczęściej muszę zamawiać online - niehigieniczne opakowanie - nie nawilża odpowiednio, potrzebny jest dodatkowo serum, albo tonik
    Iga152
    30 maja 2024 o 11:46
    jak za tą cenę to ok
    Fajny krem dla niewymagającej cery, jest lekki, szybko się wchłania, średnio nawilża. taki średniak z bardzo niskiej cenie. Kiedyś stosowałam regularnie i zużyłam kila opakowań, ale moja skóra zaczęła potrzebować czegoś wiecej.
  • 15 stycznia 2024 o 15:20
    Bio bubel
    Niestety u mnie przy cerze wrażliwej suchej się nie sprawdził . Na początku super działanie myślałam że będzie hit ale jednak przy regularnym stosowaniu po jakimś czasie po tygodniu jakoś zaczął mnie zapychać na max . Dodatkowo skóra zaczęła mnie swędzieć po nim , być ściągnięta , zaczerwieniona . Zaczęła być tłusta taka " nie domyta " nie świeża . Ledwo wykończyłam go bo chciałam mu dać szansę ale jednak nie dla mnie .
    Zalety:
    • Opakowanie słoiczek łatwo się nakłada
    Wady:
    • Zapycha po czasie
    • Swędzi
    • Powstają zaczerwienienia
    kabatka
    31 sierpnia 2023 o 13:11
    Strzał w 10
    Ten krem to strzał w 10! Długo szukałam takiego kremu wydając masę pieniędzy. Krem stosuję już z dobre 2 miesiące i jest coraz lepiej. Skóra odzyskała blask, nie przetłuszcza się tak jak przedtem oraz jest wyraźne bardziej napięta. A moja skóra to totalne combo(mieszana, bardzo wrażliwa i odwodniona)
    Erkeka
    25 sierpnia 2023 o 11:07
    Super efekt po pierwszym użyciu
    Już po pierwszym użyciu czuć było napięcie skory. Krem godny polecenia. Świetna konsystencja, produkt bardzo wydajny. W moim wypadku szybko się wchłonął i nie pozostawił tłustego filtra na skórze. 10/10