Maseczki klasyczne

Dr. Hauschka Revitalmaske Maseczka rewitalizująca (nowa wersja)

Dr Hauschka Maseczka rewitalizująca Revitalmaske 30ml

• 20 października 2024 o 13:46
    Wysypało mnie po niej
    Maska w mniejszej wersji, bo tylko 10 ml, ale wydajna. Wystarczyła na kilka razy. Zapach dosyć dziwny. Nie przypominał mi nic szczególnego. Konsystencja kremu w lekko zielonkawym kolorze. Prawie w całości się wchłania. Po zmyciu skóra jest mięciutka, ale później trochę mnie wysypało. Nie wiem czy to oczyszczające działanie maski czy po prostu źle działa na moją skórę. Bardzo droga. Nada się do suchej skóry.
  • 11 września 2023 o 12:43
    Ależ mięciutka buzia po niej
    Maseczkę o pojemności 10ml znalazłam w zeszłorocznym kalendarzu adwentowym z Douglas. Jaka ona jest wydajna. Starczyła mi na 6 albo 7 użyć. I wcale jej nie oszczędzałam. Ma konsystencję jedwabistego, śmietankowego kremu. Mega przyjemna. Zapach powiedziałabym, że jest taki glinkowo- apteczny, niezbyt przyjemny, ale też nie jakiś okropny. Wolę taki niż jakiś przesłodzony. Z marki Dr. Hauschka miałam już kilka produktów i póki co każdy mi się sprawdził. Co prawda swoje kosztuje, ale jeśli ktoś może sobie pozwolić, to warto wydać trochę więcej. Maseczkę zmywałam po jakichś 15minutach. Buzia po jej użyciu była niesamowicie gładka, nawilżona, promienna i o zdrowym kolorycie. Mimo to nie kupię jej ponownie, ponieważ w tej kategorii cenowej mam inne maski, które sprawdzają się lepiej przy cerze mieszanej.U mnie twarz za szybko się po niej wyświecała. Jednak poza tym wszystko było jak najbardziej na plus. Ale osobom ze skórą suchą i normalną serdecznie polecam. Na pewno się nie zawiedziecie.
  • 2 kwietnia 2023 o 18:02
    Jak z apteki
    Recenzuję mini opakowanie 10ml z kalendarza adwentowego, starczyła na kilka razy. Powinna być odpowiednia do każdej skóry, ja mam cerę sucha i jakiś efektów działania nie zauważyłam, jest wydajna ,lekko glinowata, wyciszy skórę skłonną do alergi,nie kupiłabym za tą cenę pełnowartościowe opakowanie
    Zalety:
    • Konstyntencja
    Wady:
    • Zapach ziołowy
    rena442
    4 lutego 2023 o 18:39
    Świetna maseczka w niepozornym opakowaniu!
    Ta biała tubka skrywa prawdziwe cudo - nie sądziłam, że jakakolwiek maseczka da na mojej buzi aż tak spektakularne efekty. Kosmetyk ma miłą konsystencję kremu, więc jest bardzo przyjemny w aplikacji, a do tego wchłania się dość szybko. Pozostawia buzię sprężystą, świeżą i pełną blasku. Po prostu wypoczętą! U mnie to prawdziwy efekt wow, jakbym przespała w nocy kilka dodatkowych godzin, a do tego wypiła kilka dodatkowych szklanek wody. Bardzo lubię tę maseczkę i myślę, że pozostanę jej wierna na długi czas :).
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • przyjemny zapach
    • szybkie wchłanianie
    • natychmiastowy efekt
    • wyraźnie wypoczęta, rozświetlona cera
    • idealna przed jakimś ważnym wyjściem
    Wady:
    • dość droga
    thequre
    29 stycznia 2023 o 16:41
    Bardzo dobra, ale są równie dobre i w niższej cenie.
    Moja cera dojrzała, mieszana z tłustą strefą T, suchą i wrażliwą na pozostałej części. Maseczkę otrzymałam w kalendarzu adwentowym, jej pojemność to 10 ml., przy dość obfitym nakładaniu wystarczyła mi na 5 razy. Gdyby nie tak wysoka cena chętnie zakupiłabym ten produkt ponownie, ponieważ jestem z niego zadowolona. Opakowanie swą stylistyką wygląda jak typowa maść. Biała tubka, z której wyciska się zawartość maseczki. Maseczka składa się z naturalnych składników, jest "glinkowata" w swej konsystencji, ładnie ziołowo pachnie. Stosowałam zgodnie z zaleceniami producenta trzymając ją na twarzy 20 minut, po tym czasie resztki zmyłam gąbeczką. Skóra po jej zastosowaniu była oczyszczona, dobrze nawilżona, ale też odrobinę napięta, wygładzona. Najlepsze rezultaty można osiągnąć stosując ją systematycznie raz w tygodniu. Uważam, że to dobry produkt, ale są na rynku równie dobre, też naturalne i tańsze, więc po co przepłacać?