Wody toaletowe damskie

C-Thru Coral Dream EDT

C-THRU Coral Dream Woda Toaletowa 50ml

• 27 marca 2019 o 21:42
    Trupiak
    Nie dla mnie!Skusiła się na promocji w Rossmanie,ale to nie jest to.Pudrowy duszący zapach.Trwałość dość dobra bo długo męczy mnie ten zapach.Może dla młodszych dziewczyn się nada.Fajny flakon.Przystępna cena.
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • duszący zapach
  • 24 maja 2017 o 20:50
    Ładny zapach
    Używam tej wody toaletowej głównie w okresie wiosenno-letnim. Jej zapach kojarzy mi się właśnie z latem i na tę porę roku jest dla mnie odpowiedni. OPAKOWANIE To właśnie ono przyciągnęło mnie do tych perfum - zdecydowanie wyróżniało się na półce. Nic dziwnego - jest całkiem ładne i pomysłowe. Mamy tutaj folijkę z ornamentami, bezbarwne szkło, a do tego flakonik z diamencikami - trochę dużo jak na zwykłe opakowanie, ale efekt jaki dają te wszystkie składniki jest ciekawy. Spray działa bez zarzutu i dozuje odpowiednia ilość perfum aż do samego końca (choć u mnie trochę jeszcze zostało, aby je skończyć). Sam flakonik prezentuje się ładnie, ale gdyby nie te kwiatowe wzory, byłby ładniejszy i bardziej elegancki, to lekka przesada. ZAPACH Niezwykle trwały i wyczuwalny przez cały dzień, a na ubraniach nawet na drugi dzień zawsze go czuję, gdy mam robić pranie, a więc trwałość jak najbardziej na plus. Sam zapach jest prosty, dość słodki z lekko mdłą nutą, która jednak ustępuje słodkości.Jest intensywny i faktycznie jak piszą inne recenzentki po jakimś czasie się nim nudzimy z przyzwyczajenia. Na początku projekcji wyraźnie czujemy owoce i tą mdłą nutę, później już tylko słodycz. Zapach jest kwestią indywidualną, mi podoba się, ale nie na tyle, aby kupić go ponownie. Kupiłam go na promocji, więc nie żałuję.
    W perfumerii
  • 5 stycznia 2017 o 13:30
    Nie dla mnie
    Dostałam go w prezencie od znajomej. Niestety nie przypasował mi. Bardzo dziwny zapach, po tygodniowym stosowaniu strasznie uciążliwy. Chyba w miarę trwały, ponieważ po spryskaniu czułam go cały czas. Plus za ładne opakowania C-THRU oraz za niską cenę.
  • 14 czerwca 2014 o 9:18
    bez rewelacji
    Pamiętam, iż zapach ten kupiłam w drogerii Aster - był jakoś w promocji, ale nie pamiętam dokładnie ile kosztował. Najpierw "psiknęłam" się testerem i poszłam dalej "na miasto" po kolejne zakupy, jednak zapach na tyle przypadł mi tego dnia do gustu, że postanowiłam go kupić - wróciłam do drogerii i kupiłam swój flakonik 30ml. Na początku bardzo mi się podobał i używałam go często - po czasie jednak mi się bardzo znudził i zużywanie go sprawiało mi przysłowiowe "męki". Do tego stopnia, że pamiętam, jak nieraz bolała mnie głowa po wąchaniu go. Jednak mam sentyment do tego zapachu - bo pamiętam tę radość na początku jego używania - tak miło mi się kojarzył. Od tamtego czasu minęło już sporo miesięcy i czasami mam ochotę przypomnieć sobie jego aromat, jednak nie aż tak wielką chęć, by go kupić. Chyba do niego nie wrócę. Jest wiele innych godnych uwagi, wspaniałych zapachów - a to była tylko krótka przygoda - w sumie ten zapach chyba nie wyraża mnie - ot i dlaczego się nie pokochaliśmy :D Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 1 flakonik o pojemności 30 ml.
  • 1 czerwca 2014 o 8:03
    Nie wiem sama
    Dostałam w prezencie, bardzo spodobała mi się buteleczka, zapach początkowo też, ale teraz nie mogę już go znieść, mdli mnie. Szybko także ulatnia się ze skóry. raczej nie polecam, chyba, że amatorkom c-thru Używam tego produktu od: grudzień 2013 Ilość zużytych opakowań: jedno 30ml