Maseczki klasyczne

GlamGlow Tingling & Exfoliating Mud Mask Maseczka do twarzy

• 30 grudnia 2021 o 2:06
    Przereklamowany produkt
    Maska jest bardzo intensywna, napewno dla skór suchych jak moja jest to maska do sporadycznego użycia bo cera jest zaczerwieniona i podrażniona po zabiegu. Produkt swojego czasu bardzo rozreklamowany i chwalony, myśle se trochę ponad jego wartość wedle ceny. Nie mogę jej natomiast odmówić dogłębnego oczyszczania. Skóra po użyciu jest bardzo gładka , napięta. Używam jej tak jak wspomniałam sporadycznie. Raz na jakiś czas do porządnego oczyszczenia skory np po ciężkich filtrach przeciwsłonecznych. Stosuje po niej bardzo treściwy bogaty krem albo maskę nawilżająca. Myśle ze ten produkt może się świetnie sprawdzić dla skory tłustej / mieszanej
    Zalety:
    • mocno oczyszcza skore
    • oryginalna konsystencja
    • wydajna , niw trzeba wiele produktu
    Wady:
    • intensywny zapach szczypie w oczy mimo iż ta okolice pomijam
    • stosunek jakości do ceny uważam za średni
    • bardzo brudzi umywalkę podczas zmywania
    • skora po zabiegu jest podraZniona
    Kag88
    15 grudnia 2020 o 15:19
    Twarz promienna!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Juz podczas nakladania czulam pieczenie policzkow, wystraszylam sie, ze mnie uczuli i twarz bedzie czerwona, a jakie bylo mojej zdziwinie po jej zmyciu... Twarz zupelnie inna, pory mniej widocznie i to po jednym uzyciu, twarz wygladala na wypoczeta, promienna. Bardzo polecam. Aplikacja niezbyt latwa, ale efekt Wart tego :) nie wciaga, ciezko sie zmywa, ale bede kupowac! :) warto!
    Zalety:
    • Nawilza
    • Twarz odzyskuje promiennosc
    • Lagodzi zaskorniki
    Wady:
  • 25 lipca 2020 o 12:52
    Mocne odświeżenie
    Choć nie przebija białej supermud, to też jest całkiem fajna i moim zdaniem zasługuje na uwagę. Po otwarciu słoiczka w pierwszej kolejności uwagę zwraca mocny, herbaciany zapach. W drugiej kolejności - dość nietypowa konsystencja. Maseczka jest gęsta, przypomina pastę o niejednorodnej strukturze, z roślinnymi (?) kawałkami. Trzeba uważać, by nie trzymać jej zbyt długo na skórze - zaczyna zasychać, może też podrażnić, bo naprawdę mocno "wpija" się w skórę. Za to po zmyciu (jeśli jej nie przetrzymamy) skóra jest rozjaśniona i baaaardzo odświeżona - lubię taki efekt, to uczucie czystości i delikatnego chłodu. Wydajność oceniam pozytywnie, cena - no cóż, jak zwykle zbyt wysoka w przypadku tej marki. Mimo wszystko dobrze mi się jej używało, sięgałam po nią chętnie i regularnie.
  • 1 czerwca 2020 o 16:53
    Za drogo
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Osobiście bardzo lubię produkty glamglow ale nie oszukujmy się, nie jest to tyle warte. Maseczka jest przyjemna w użyciu, fajnie złuszcza i minimalizuje pory ale cena jest piorunująca. Jak dotąd korzystałam tylko z wersji w małych tubkach.
    rihab
    1 czerwca 2020 o 16:33
    Jak ktoś nie ma na co wydać pieniądzy
    Bardzo byłam ciekawa tej maseczki jednak za taką cenę nigdy bym nie kupiła. Była promocja na 15g. Maseczka jest bardzo agresywna. Na mojej twarzy było pieczenie i bardzo duży dyskomfort. Efekt jak po wielu innych maseczkach. Obecnie są o wiele tańsze podobne.