Podkłady

IsaDora Wake Up Make-Up SPF 20 Podkład do twarzy

IsaDora Wake Up Make Up

• 8 maja 2019 o 15:19
    średni jak za taką cenę
    Podkład nie polubił się z moja cerą, ścinał się . Zapach jak dla mnie niemiły . Konsystencja średnia . Podkład daje efekt rozjaśnienia i zdrowego wyglądu jednak ścierał się i jego krycie ocenię jako średnie
    Zalety:
    • nie ciemnieje
    • dobra gama kolorystyczna
    Wady:
    • ścina się
    • cena nie współgra z jakością
    • słabe krycie
  • 30 marca 2016 o 17:55
    Prawie ideał
    Szukałam podkładu dobrego, który nie zapcha mi buzi, nie będzie ciężki i da naturalny efekt i oto się odnalazł! Plusy: - bardzo delikatny, lekki, nie zapchał ani raz (co pewnie zawdzięczam antybakteryjnej formie) - nie ciemnieje - stapia się ze skórą - odcień 00 Fair ideał dla mojej jasnej cery, żółtawy odcień i jasność jakiej ze świecą szukać w drogeryjnych produktach - buteleczka z pompką Jedyny minus jaki zauważyłam : niestety ściera się, nie jest w stanie przetrwać całego dnia (gdy wieczorem zmywałam makijaż nie było ani śladu podkładu na płatku kosmetycznym) Ogółem polecam bardzo, może ten minus wynika z tego, że mam mieszaną cerę
    Szuch1
    17 marca 2016 o 11:15
    Wake up Make-up
    Najlepszy jaki do tej pory miałam, a ciężko coś znaleźć dla mojej bardzo jasnej cery. Mam odcień 00 fair - jest dość jasny, dobrze kryje a jednocześnie nie widać go na twarzy. Nie nadaje się do bardzo suchej cery. W Douglas kosztuje 92 zł. Będę szukać lepszego podkładu, ale ten jest nawet w porządku :) Nadal szukam
  • 24 czerwca 2015 o 15:55
    Po wielu próbach i błędach - jest!
    Przetestowałam w życiu próbki wielu podkładów (mineralnych, z najwyższych półek, tanich sklepowych itd.) i moja problematyczna, łatwa do zapchania, tłusta w strefie T i sucha na policzkach skóra po kuracji retinoidami nie była z nich zadowolona. Do tego jestem blada jak ściana i lubię to, więc nie szukam przyciemniacza. W końcu trafiłam na ten podkład i jestem szczęśliwa! Podkład jest: + jasny, + delikatny i lekki; + szybko stapia się ze skórą; + ładnie kryje blizny, których kilka mi zostało, nie potrzebuję korektora; + daje naturalny efekt; + nie ściera się i nie ciemnieje; + nie wgryza się w skórę - łatwo go zmyć, nawet samą wodą; + nie warzy się na twarzy; + nie wzmaga przetłuszczania - wystarczy raz przypudrować z samego rana i jest ok przez 6 godzin; + nie wysusza - ma lekką, jedwabistą, kremową konsystencję z lekkim nawilżeniem; + nie zapycha i nie podrażnia. Byłby to absolutny ideał, gdyby nie lekko zbyt żółta gama jasnych odcieni, ale to tylko moje marzenie, żeby jasne podkłady były bardziej róża-z-mlekiem niż brzoskwinia, a i tak na mojej różowej, bardzo jasne skórze wygląda cudnie. Na jakiś czas rezygnuję z poszukiwań i eksperymentów! Jedno opakowanie starczyło mi na ponad rok - to niesamowita wydajność! Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: jedno, drugie już kupione
  • 5 maja 2015 o 19:41
    Slaby jak na 90 zł
    Jego zapach jest paskudny Jako jeden z nielicznych nie wysuszył mi buzi, jest tez antybakteryjny Bardzo ciemnieje na buzi(po nalozeniu od razu ciemnieje minimum o jeden kolor) Daje efekt pol matu Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe