Podkłady

Pierre Rene Skin Balance Cover Fluid kryjący (nowa wersja)

Pierre Rene Skin Balance Cover Podkład Kryjący 20 Clear Light
Pierre Rene Skin Balance Podkład do twarzy 21 30ml Porcelain 30 ml
Pierre Rene Skin Balance fluid kryjący 21 Porcelain 30ml
Pierre René Professional Skin Balance

Nasi użytkownicy zostawili 458 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Barbik
    18 kwietnia 2025 o 16:22
    Żebym tylko trafiła w kolor...
    Skin balance kupiłam w promocji, i całe szczęście. Pomyłka szpiega z kolorem. Wydawał się ok, ale strasznie przyciemniał na twarzy. Jeżeli dobrze odczytuję nr to było to 23 (?). Żadnego innego oznaczenia na opakowaniu nie widzę. Jednak nie mogę napisać nic złego o produkcie. Bardzo dobrze się rozprowadza. Super kryje. Nie podkreśla przy tym zmarszczek. Jest trwały. Nie zapycha.
    Zalety:
    • dobrze kryje
    • trwały
    • nie zapycha
    Wady:
    • dla mnie tylko kolor, ale to ja nie trafiłam
    Julczir
    2 grudnia 2024 o 17:27
    Mój ulubiony podkład
    Podkład kupiłam w drogerii ponieważ był na promocji. Po pierwszym nałożeniu zakochałam się w nim. Jest bardzo kryjący oraz wydajny, a przy tym nie jest ciężki i nie zapycha porów. Niestety jedyną wadą jest to że ciemnieje, trzeba brać to pod uwagę wybierając odcień, ale uważam osobiście, że nie jest to duży problem. Kocham to jak gładko wygląda na mojej skórze. Świetnie gra z bazą, korektorem i pudrem z tej marki, razem dają wszystko czego oczekuje.
    Zalety:
    • Kryjący
    • Wydajny
    • Ładnie wygląda na skórze
    • Nie zapycha
    • Trwały
    Wady:
    • Ciemnieje po nałożeniu
  • 16 marca 2024 o 19:59
    Moje przypadkowe odkrycie
    Podkład kupiłam przypadkiem, bo w zasadzie pierwsze opakowanie wylicytowałam. Na samym początku nie byłam zbytnio ufna. Wydawał mi się za ciemny i jakiś taki dziwny. Pewnego dnia wychodziłam na miasto i tylko on mi pozostał, więc stwierdziłam, że spróbuję. Jakie miałam zdziwienie, jak wklepałam go na policzek. Dawno nie miałam takiego podkładu, który nie dość że wyrównał kolor, to jeszcze tak mocno pokrył każdą wadę mojej twarzy. I się zakochałam…. Kiedy się skończył, było mi bardzo smutno i czekając na promocję kupiłam kolejny. Podkład idealny na długie imprezy i zimę. Ze względu na to, że podkład należy do tych cięższych, w lato czeka grzecznie, aż na jesień znowu zagości na mojej twarzy.
    Zalety:
    • Wszystko
  • 16 marca 2024 o 19:48
    Bardzo się lubimy na codzień
    Kupiony przypadkiem okazał się strzałem w dziesiątkę dla mojej mieszanej cery. To mój ulubiony podkład na codzień. Dobra formuła przy dwóch warstwach daje pełne krycie. Lubi się z kremami wiec nic się nie waży. Nie ma zbyt wielkiego wyboru kolorystycznego ale daje radę się dostosować. Lekko ciemnieje, ale nie jest to jakiś 2-3 tony różnicy. Przy codziennym stosowaniu nie zapycha, skóra się nie przyzwyczaja co daje duży plus. Dodatkowo ładnie pachnie :)
  • 12 marca 2024 o 20:09
    Dla mnie boski
    Byłam w hebe i akurat trafiłam na promocję 80% na drugi produkt w kat makijaż różne marki oraz właśnie Pierre Rene. Szukałam z mamą podkładów i testowaliśmy kolory różnych marek. Zawsze gdy coś kupuje sprawdzam opinie na wizaż. Tym podkładem usmarowałam dłoń, pierwsze wrażenie za ciemny( kolor 21) ale za chwilę zaczął się dopasowywać do odcienia mojej skóry więc stwierdziłam że jest spoko i zobaczę czy dziewczyny na wizaż polecają, że notę na wizaż miał niskia odłożyłam go i w sumie ze sklepu wyszłam tylko z pomadą do brwi i kredką do oczu. Chodziłam z mamą po galerii i po godzinie zwróciłam uwagę na dłoń usmarowana testowanym podkładem no i cóż, wtocilam do Hebe I go kupiłam , a dlaczego bo jest bardzo lekki a ma superowe krycie, ja jestem koło 40 stki i te gęstsze podkłady o porównywalnym kryciu jk Pierre rebbe robiło mi maskę na twarzy i podkreślały zmarszczki, A ten podkład jest rzadki, nie czuć go na twarzy i do tego bosko wygląda wygląda!!! Mój ulubiony podkład do twarzy a testowałam naprawdę już wszystko
    Zalety:
    • Krycie
    • Formuła
    • Elegancka butelka jak z wyższej polki
    Wady:
    • Brak wad