Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral Deodorant, Invisible 48h Anti - Marks Roll - On Antyperspirant przeciw plamom w kulce (nowa wersja)

• 11 kwietnia 2025 o 16:22
    garnier dezodorant
    Bardzo podobał mi się zapach, w przeciwieństwie do poprzedniego komentarza. Posiada delikatną woń, prawie jak kwiaty. Próbowałam już wcześniej Fa i to była kompletna rozczarowanie. Rexona już mnie trochę znużyła, ale Garnier mnie imponuje, więc zdecydowanie będę kontynuować jej używanie
    Zalety:
    • zapach cudowny
  • 22 marca 2025 o 19:27
    Dobry ale nie tak jak wersja Action Control+
    Używam na zmianę różnych z tej serii. Jest dobry ale nie jak wersja Action Control. Jego zapach jest delikatny i świeży. Nie podrażnia skóry. Zużyłam już naprawdę wiele opakowań tych antyperspirantów. Jedyny zarzut, który mogę mieć to faktycznie nie jest królem wydajności. Jest dostępny praktycznie we wszystkich drogeriach oraz w supermarketach. Cena to 11-14 zł.
    • działanie
  • 7 marca 2025 o 17:32
    Najlepszy antyperspirant
    Nie zliczę ile opakowań tego produktu zużyłam jest po prostu rewelacyjny bardzo dobrze neutralizuje nie przyjemny zapach nie zostawia plam i w dodatku jest pielęgnacyjny a nie perfumowany
  • 12 stycznia 2025 o 12:46
    Kolejny niezły antyperspirant Garniera
    Po zmianach jakie zaszły w antyperspirantach Adidasa musiałam poszukać nowej ulubionej marki i padło na Garniera. To już kolejny z serii, który na sobie testuję. Bardzo podoba mi się nuta zapachowa - świeża, jak po kąpieli, nienachalna. Nie jest mocno wyczuwalna, nie gryzie się z perfumami. Zabezpieczenie przed poceniem - optymalne. Nie jest to co prawda bloker, ale blokera używam czasem przypominająco, ale robi robotę. Zapewnia ochronę przed poceniem od rana do wieczora. Nie przesusza skóry, nie podrażnia. Jedynie mam wrażenie, że z czasem skuteczność antyperspiracyjna maleje - początkowo sprawdza się dobrze, ale po paru tygodniach jest coraz słabiej. Może skóra przyzwyczaja się do jakiegoś składnika? Opakowanie wizualnie karkołomne - nie podoba mi się ten kształt, ale za to wielce ergonomiczne: świetnie leży w dłoni i nie zajmuje wiele miejsca w szufladzie. Tutaj ciekawostka: w tym wariancie opakowanie jest częściowo przezroczyste, więc dobrze widać ile produktu zostało. Bardzo na plus.
    Sugary
    18 grudnia 2024 o 15:00
    Działa dobrze na początku, ale ochrona nie utrzymuje się przez cały dzień
    Garnier Mineral Deodorant Invisible 48h Anti-Marks Roll-On to antyperspirant, który niestety nie spełnia moich oczekiwań, jeśli chodzi o długotrwałą ochronę. Choć na początku zapewnia uczucie świeżości, jego działanie jest raczej krótkotrwałe. Po kilku godzinach czuję, że jego skuteczność znacznie spada, a ochrona przed potem nie jest wystarczająca. Plusem jest na pewno jego formuła, która nie podrażnia skóry i jest dość łagodna, co jest istotne, ponieważ mam wrażliwą skórę pod pachami. Aplikacja jest wygodna dzięki kulce, a antyperspirant nie zostawia plam na ubraniach, co jest dużym plusem, zwłaszcza na ciemnych tkaninach. Mimo to, dla mnie najważniejsza jest trwałość działania, a tutaj niestety Garnier Mineral nie spełnia w pełni swoich obietnic.
    Zalety:
    • Łagodny dla skóry, nie podrażnia
    • Nie zostawia plam na ubraniach, zwłaszcza ciemnych
    Wady:
    • Krótkotrwała ochrona przed potem, słaba skuteczność