Szampony do włosów

Dramers Look Expert, Refresh Start Shampoo Szampon do włosów odświeżający

AmyPond
    19 sierpnia 2018 o 13:03
    pomyłka
    Kupiłam go, bo był tani i "patrzył" się na mnie, gdy stałam w kolejce do kasy w sklepie. Często trafiam na fajne kosmetyki, które są bardzo tanie i myślałam, że tutaj może też tak będzie... Niestety nie było. Ten szampon należy do najgorszych, na jakie miałam okazję trafić w swoim, już nie krótkim, życiu. Podczas mycia miałam wrażenie, że moje włosy przy każdym pocieraniu skrzypią i w dodatku tak się splątały, że miałam potem problem, żeby coś z tym zrobić. Nawet dobra odżywka nie pomogła i aż strach myśleć, żeby go użyć bez jakiejkolwiek odżywki. W dodatku nie zmywa oleju- nic a nic. Użyłam raz i więcej go nie dotknę. Moja mama, która ma krótkie włosy i większość szamponów się u niej sprawdza, też po jednym myciu z niego zrezygnowała. Szampon wylałam, butelkę zatrzymałam.
    Zalety:
    • butelka
    Wady:
    • nie pieni się
    • plącze włosy
    • nie zmywa oleju
    • problemy z rozczesaniem włosów
    • przyklapnięte włosy po użyciu
    • niewydajny
  • 5 marca 2015 o 14:19
    bardzo fajny!
    Dosyć tani i bardzo wydajny produkt. Przyjemnie pachnie, jak typowy szampon, przypomina mi trochę dzieciństwo i miękkie, dziecięce włosy :) Fajnie odświeża, jest to jedyny szampon, który rzeczywiście zapobiega przetłuszczaniu się włosów. Co prawda minimalnie, ale i tak efekt lepszy niż wśród innych szamponów. Prawdopodobnie dzięki zawartości jedwabiu włosy są po nim dosyć miękkie. Wypada bardzo dobrze w porównaniu do innych szamponów oczyszczającyh, bo nie powoduje tego specyficznego "ściągnięcia" włosów. Nie mam pojęcia jak to profesjonalnie nazwać, ale zwykle po szamponach oczyszczających, bez użycia odżywki, włosy ciężko się rozczesują, szczególnie na mokro. Tutaj ten efekt jest zminimalizowany. Ogólnie bardzo polecam. Odjełam pół gwiazdki za pompkę, większość sobie chwali, ale jak jakoś nie przepadam. Nigdy nie wiem ile razy nacisnąć, żeby nabrać wystarczającą ilość, ale też nie za dużą. No i tak średnio sie pieni. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego, dużego
  • 13 lutego 2015 o 18:10
    świetny
    jestem z niego bardzo zadowolona. Dzięki niemu moje włosy są lśniące, gładkie i zadbane. Starcza na dosyć długo. Bardzo ładnie pachnie. Włosy są odświeżone Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno duże
    xzetx
    11 września 2014 o 14:54
    Nie jest zły
    Przeciętny szampon, nie ma jakiegoś efektu WOW, ale narzekać za tą cenę też bardzo nie możemy. Plusy: - cena (naprawdę niska) - wygodny w użyciu ( opakowanie z pompką) - przyjemny zapach - nie obciążał moich włosów - nie przyczynił się do przyspieszenia przetłuszczania moich włosów (co akurat dzieje się często) Minusy: - włosy były bardzo nijakie - nie poprawiał kondycji włosów - trudności z rozczesywaniem po myciu - nie spowolnił procesu przetłuszczania się włosów Podsumowując, szampon nie należy do najlepszych, jednak jego cena jest naprawdę niska, dlatego warto wypróbować go na swoich włosach, bo przecież akurat może nam się spodobać. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 7 lipca 2014 o 9:13
    tani i badziewny
    Jeśli dopadł kogoś kryzys ekonomiczny i nie może sobie pozwolić na normalny szampon, to ten z braku laku może być. Na pewno efekt po nim będzie lepszy, niż jakby głowa nie była myta w ogóle :p I plusów koniec. Teraz same minusy: - słabo się pieni - jest okropnie niewydajny - słabo oczyszcza włosy - włosy są oklapnięte, bez objętości - trudno rozczesać włosy po umyciu, okropnie plącze Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno