Vichy Liftactiv Advanced Filler Silnie skoncentrowany krem przeciwzmarszczkowy

• 26 kwietnia 2016 o 21:47
    Dziala!!!
    Skończyłam 35 lat i kupilam krem pod wpływem recenzji na Wizazu. Mam sucha cere, poki co mało zmarszczek i najbardziej zależało mi na większej elastyczności skory. Pierwszy raz w zyciu naprawdę widziałam wyrazne efekty działania kremu (poza nawilżeniem). Nie wiem jak radzi sobie ze zmarszczkami, bo to nie byl moj glowny problem, ale po ponad miesiącu używania zauważyłam wyrazna poprawe jędrności skory. U mnie produkt nie spowodował podrażnień i łuszczenia. Bardzo polecam! W tym samy czasie używałam także kremu z serii Liftactive Supreme do cery suchej
    Drogeria Super-Pharm
    GoodBoy
    18 stycznia 2015 o 10:17
    zmarszczek nie usuwa, ale mimo to jest jednym z lepszych
    Wystawiam najwyższą ocenę pomimo braku usunięcia choćby 1 zmarszczki z mojej wciąż młodo wyglądającej 30-letniej skóry. Zresztą nigdy nie wierzyłem w takie działanie jakiegokolwiek kosmetyku, więc i tutaj też nie było podobnych oczekiwań. Mamy tu co najwyżej działanie prewencyjne spowalniające pojawianie się nowych oraz pogłębianie już istniejących zmarszczek, lecz żeby zbadać osiągi pod tym względem należałoby go stosować przez znacznie dłuższy czas. Jednak to co mnie urzekło w tym produkcie oraz co uważam jest jego zasadniczym działaniem to znakomity efekt "odświeżenia". Skóra po 4 msc jest w zdecydowanie lepszej kondycji. Moja cera ma teraz równomierny koloryt, zwężone pory, jest mocniejsza, grubsza, napięta, ujędrniona, mniej wrażliwa, bardziej odporna na czynniki środowiskowe. Drobne przebarwienia (w moim przypadku płaskie pieprzyki) są lekko rozjaśnione przez co mniej widoczne. Stosowany na noc sprawia, że rano zapominamy o zmęczonym zaspanym wyrazie twarzy. Wszystko to razem daje więc efekt bardziej młodzieńczego wyglądu, pomimo, że jak wspomniałem nie usuwa zmarszczek. Nie wiem, czy osławiona cząsteczka LR2421 coś tutaj robi, ale retinol na pewno działa i to bardzo mocno. Produkt bardzo polecam jest to wg. mnie jeden z najlepszych kosmetyków Vichy. Działa bezdyskusyjnie i zdecydowanie, a efekty przychodzą szybko, choć nie jest to do końca takie działanie, które na pierwszym planie reklamuje producent. Komfort stosowania jest bardzo wysoki moja skóra go w pełni tolerowała już od 1 aplikacji, nic mnie nie wysypało ani nie podrażniło. Konsystencja przyjemna szybko się wchłaniająca, a zapach nienachalny. Advanced Filler wchodzi na stałe do mojego repertuaru i wspólnie z Liftactiv Homme będzie stosowany zamiennie w zależności od pory roku. Polecam! Używam tego produktu od: 4msc Ilość zużytych opakowań: 1 i będzie więcej
    zusskap
    4 października 2014 o 23:43
    jak dla mnie bardzo fajny
    Od dawna szukałam jakiegoś kremu z retinolem, który pomógłby mojej 36 cerze nie tylko w przypadku zmarszczek, ale i przebarwień, które "nabyłam" przebywając na słońcu po wypitym dziurawcu. Tak więc, jak tylko pokazały się reklamy TEGO PRODUKTU nabyłam go. Ponieważ w tym samym, mniej więcej, czasie dowiedziałam się, że jestem w ciąży ... musiałam przerwać jego stosowanie. Jakiś czas temu wróciłam do niego ponownie. I... cóż... krem jest dobry. Wygładza skórę twarzy. Zmarszczki wydają się być płytsze. Natomiast przebarwienia jak były... tak są... Sam krem po nałożeniu nie powoduje u mnie żadnego przesuszenia, zaczerwienienia... czuję tylko że skóra jest lekko naciągnięta. Na pewno kupię ten krem jeszcze raz :). Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 14 lipca 2014 o 17:00
    wypełnia i wygładza
    Kupiłam, bo niestety za chwilę zmieni mi się kod kreskowy, zauważyłam pierwsze poziome linie (sic!) na czole, kilka mimicznych przy oczach, już lekko utrwalonych, miałam odciski na buzi od poduszki po nocy i za namową pani w aptece zdecydowałam się na fillera. Początkowo miałam stosować prewencyjnie 3 razy w tygodniu na noc, skończyło się na 3 tygodniowej kuracji codziennie na noc. Po tygodniu skóra zaczęła się łuszczyć, ale lekko. Była też pięknie rozświetlona i napięta. Krem mnie nie uczulił i nie zapchał przez całą kurację. Wszelkie rysy zmarszczek zniknęły, buzia jest miękka, gładka. Nie miałam zmarszczek pionowych, ani wargowych, więc nie wypowiem się, jak na nie wpływa, ale jako kosmetyk przeciwstarzeniowy z retinolem do miesięcznej kuracji jest niezastąpiony. Konsystencja kremowa, w metalowej tubie z dziubkiem. Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu. Wchłania się błyskawicznie. Ma delikatny zapach, nie uczula, nie zapycha. Mam cerę mieszaną, pomimo, że to kosmetyk z retinolem, nie miałam problemu rano ze ściągniętą skórą. Kuracja wystarczyła mi na niecały miesiąc codziennego stosowania, na pewno do niej wrócę w okresie jesienno-zimowym. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Lalik75
    27 maja 2014 o 15:39
    Rewelacyjny
    Kupiłam krem jak tylko się pokazał na początku roku, tuba skończyła mi się jakiś mc temu. Używałam go 1 dziennie na noc, w ilości dość sporej, podsumowując nie żałowałam go sobie. Działanie: Po kilku dniach stosowania zobaczyłam rozświetlenie z rana i niesamowite napięcie skóry, jednym słowem skóra z rana nabrała blasku. Po około 7 dniach skóra zaczęła się łuszczyć, ale same łuszczenie przebiegało łagodnie skóra nie schodziła płatami, a delikatnie. Po samym nałożeniu buzia lekko czerwona więc podrażniał, natomiast byłam na to przygotowana w końcu to retinol. Dodam jeszcze, że co najmniej godzinę po aplikacji nakładałam krem nawilżający, chciałam mieć pewność że nakładając za wcześnie nie osłabię działania retinolu. Vichy momentalnie się wchłania i nie zapycha. Po jakiś 2 tygodniach sama nie wiem kiedy zauważyłam że moje wągry które miałam od zawsze po prostu zniknęły. Był moment że nie wiadomo skąd wyskoczyły my pryszcze, (mam w miarę czystą skórę) ale na to również byłam przygotowana, zapoznałam się z działaniem retinolu i wiedziałam, że może się tak zdarzyć. No a teraz o zmarszczkach, mam 40 za wiele ich nie mam , ale te co miałam np. poziome mimiczne na czole bardzo ładnie wyprasował, pod oczami również, nie poradził sobie z jedną ale ta mimiczna po prostu jest utrwalona i dość głęboka i już nic chyba jej nie ruszy. W całokształcie oceniam ten krem bardzo dobrze, uważam że jest naprawdę niezły i nie tylko dla skóry ze zmarszczkami ale również dla problemowej. Czy kupie znów? Na pewno kupię jesienią i przeprowadzę kolejną kurację. uważam że to krem z którego naprawdę warto skorzystać co najmniej te 2 razy w roku.