Mleczka do demakijażu

Ziaja De-makijaż mleczko micelarne łagodząco-wyciszające 200ml
Ziaja De-makijaż

• 12 lutego 2023 o 0:06
    Jest dobry
    Jestem w trakcie mojego 3 opakowania i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze się sprawdza. Mam tłustą cerę, jednak płyny micelarne wraz z wacikami kosmetycznymi mocno ją podrażniają. Mleczko nakładam na dłonie a następnie rozsmarowywuję je na twarzy "myjąc" się nim dosłownie. Zgadzam się, że z makijażem oczu idzie mu trochę gorzej (rozmazuje raczej ten makeup), ale i tak stosuję podwójne oczyszczanie, więc wszystko czego nie domyję mleczkiem, domywam pianką i jest okej. Mleczko nie ma zapachu, jest lekkie i wydaje, w dodatku nie drogie. Oczy po nim nie szczypią. Jak dla mnie za takie pieniądze super!
    Zalety:
    • nie podrażnia skóry
    • nie podrażnia oczu
    • bezzapachowy
    • wydajny
    Wady:
    • rozmazuje nieco makijaż oczu zamiast go zmywać
  • 24 października 2021 o 16:06
    Przyjemne stosowanie
    Mleczko kupiłam trochę przypadkiem wchodząc do sklepu ziaja po inny produkt. Chętnie po nie sięgnęłam bo ostatnio moje mega wrażliwe i podrażnione oczy podrażnia niemal wszystko, nawet płyn micelarny Bioderma. Mleczko nie jest tak gęste jak typowe mleczko, ładnie usuwa makijaż z oczu, nic nie szczypie, nie swędzi, oczy są ukojone. Na twarzy tez bez niespodzianek. Bardzo przyjemny produkt za niewielkie pieniądze.
    Zalety:
    • Konsystencja,
    • Brak zapachu,
    • Nie podrażnia, oczy nie szczypią.
    Wady:
    • Na początku zmywania makijażu trochę rozmazuje się makijaż oka, ale po chwili ładnie się zmywa. Odejmuje za to pol gwiazdki
  • 30 grudnia 2020 o 13:52
    Warto wypróbować
    Ziaja, De - Makijaż, Mleczko micelarne łagodząco - wyciszające. Bardzo łagodne mleczko idealne dla skóry wrażliwej. Jedno z niewielu mleczek, które nie pozostawia powłoki na skórze. Ładnie oczyszcza i łagodzi wrażliwą i podrażnioną skórę. Idealne dla wrażliwych oczu oraz dla osób noszących soczewki. Mleczko, które warto spróbować bo cena jest bardzo przystępna. Ja jednak chyba wolę płyny micelarne niż mleczka. Ale to tylko moje osobiste odczucie.
  • 6 kwietnia 2020 o 17:38
    Bardzo fajne
    Mam bardzo wrażliwa skórę, więc potrzebowałam produktu do demakijażu, który nie będzie jej podrażniał. Wybrałam ten produkt i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył! :) Mleczko ma neutralny zapach, super usuwa makijaż i oczyszcza skórę. Jest bardzo delikatny, więc idealny dla skóry skłonnej do podrażnień. Dodatkowym plusem jest to że delikatnie też nawilża. Bardzo wydajny. Jak dla mnie w sam raz! Jak za tą cenę warto spróbować ;) 5/5
  • 23 marca 2020 o 11:06
    Spełnia swoje zadanie
    Mleczko z ziaji wybrałam przypadkiem, kiedy nie było zbyt wielkiego wyboru. Ziaje znam i lubię także, nie miałam większych obaw dokonując zakupu. Cena jest bardzo przystępna jak na mleczko . Produkt zamknięty jest w plastikowej, białej butelce. Produkt wydostaje się przez niewielki otwór. Opakowanie jest poręczne. Mleczko jest bardzo wydajne. Nie zdobi półki w łazience ani niej nie szpeci. Jak to ziaja, jest bardzo oszczędne w grafice. Mleczko jest koloru białego, ale nie typowo jak większość mleczek jest to rama rozwodniona biel. Jest dość rzadkie jeśli chodzi o konsystencję w porównaniu z innymi produktami tego typu . Jednak pamiętajmy jest to mleczko micelarne . Dobrze rozpuszcza makijaż, Ja jeszcze potem myje twarz i przecieram płynem micelarnym. Ale gdybym chciała użyć tylko tego produktu do demakijażu, myślę że nie byłoby problemu z pozbyciem się makijażu w całości. Mleczko jest bardzo delikatne. Jednak mocno szczypie w oczy.. Niestety nie pachnie, a ja lubię ładne zapachy,umila mi to codzienną pielęgnację. Nie podrażnia mojej skóry, zostawia ja nawilżoną oraz oczyszczoną . Nie wysusza co jest bardzo ważne. Również nie zapycha. Jest to dobry produkt, po który nie będę sięgać ze względu na szczypanie oczu. Jest to taki zwyklak który nie sprawi że będzie nam przyjemnie ale spełni swoje zadanie.