Podkłady

Lirene Podkład Rozświetlający 03 Beżowy
Lirene Fluid rozświetlający, 02 Naturalny Naturalny 30 ml
Lirene Lirene Vitamin C 03 Beige
Pachnidelko
Lirene Vitamin C rozświetlający podkład we fluidzie dla długotrwałego efektu odcień 04 Tanned 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 listopada 2024 o 11:25
    Okropny
    Ten fluid jest najgorszym fluidem jaki przyszło mi kiedykolwiek używać. Co mnie do niego skusiło? Wyłącznie niska cena, którą zrozumiałam już od pierwszego użycia bo w tym produkcie wszystko jest niskich lotów. Opakowanie brzydkie i tandetne. Równomierne rozprowadzenie produktu po twarzy to nielada wyczyn, a jeśli już się uda to niestety fluid niczego nie maskuje, a wręcz przeciwnie po kilku minutach zmienia swój odcień w kierunku pomarańczowo-żółtych tonów uwydatniając wszystko co niedoskonałe. Produkt nie zastyga na twarzy co czyni go nieodpornym na ścieranie. Po kilku godzinach schodzi z buzi tworząc brzydkie plamy.
    Zalety:
    • Nie ma
    Wady:
    • Po krótkim czasie zmienia swój odcień na twarzy w kierunku pomarańczowych tonów
    • Nieodporny na ścieranie
    • Tworzy plamy
    • Słabe krycie
    Her666
    2 kwietnia 2022 o 18:04
    Mój nowy ulubieniec!
    Fluid przede wszystkim jest delikatny i nie tworzy efektu maski, można go porównać do kremu bb . Dobrze stapia się ze skórą. Ładnie matuje skórę i nadaje jej rozświetlenie a nie świecenie. Cera wydaje się zdrowa i promienna. Niestety produkt dość szybko się kończy I jest dość rzadki więc najlepiej nakłada się go za pomocą gąbki.
    Zalety:
    • rozświetlenie
    • brak efektu maski
    Wady:
    • dość rzadka konsystencja
  • 16 marca 2021 o 18:46
    LIRENE, FLIUD ROZŚWIETLAJĄCY
    Fluid firmy LIRENE jest jednym z moich ulubionych kosmetyków. Zawiera w swoim składzie witaminę C i wosk pszczeli z witaminą E. Zostawia na skórze twarzy delikatną poświatę z drobinkami. Doskonale się rozprowadza za pomocą gąbeczki lub płatków. Dostępny w szerokiej gamie kolorystycznej, każdy znajdzie coś dla siebie. Nie uczula (przynajmniej w moim przypadku). Forma jak każdego fluidu jest płynna ale nie lejąca się. Opakowanie wystarcza na długo.
    Zalety:
    • Łatwość nakładania -Idealna konsystencja -Zawiera witaminę C-działa przeciwstarzeniowo -Zawiera wosk pszczeli z witaminą E -Nie uczula -Rozświetla skórę twarzy -Całkowite pokrycie
    Wady:
    • Jak dla mnie nie ma wad.
  • 6 sierpnia 2020 o 9:42
    Dobry, nieobciążający fluid
    Kupiłam go z myślą aby nakładać coś lekkiego na twarz latem. Wszelkie podkłady mające utrzymywać się cały dzień na twarzy są dla mnie na tę porę roku zbyt ciężkie. Ten fluid spełnił moje oczekiwania bo kryje i utrzymuje się a nie jest ciężki i nic niepokojącego mi się z cerą nie działo. Szkoda, ze nie po9siada filtra SPF ale poza tym jest naprawdę OK. i ładny ma kolor, odcień beżowy (nie jest żółty).
    Zalety:
    • lekki
    • ładny kolor
    • kryjący
    • niedrogi
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • brak filtra SPF
  • 25 maja 2020 o 20:35
    Idealny na cieplejsze dni
    Jeżeli ktoś oczekuje od tego podkładu dużego krycia to radzę zdecydowanie szukać innego produktu. Jeżeli natomiast oczekujemy efektu wygładzenia cery, wyrównania kolorytu skóry, efektu naturalności i nawilżenia TO JEST TO PODKŁAD IDEALNY. Opakowanie - zwykła, plastikowa tubka, niewielkich rozmiarów. Gdyby było to opakowanie z pompką byłoby bosko - takie lubię najbardziej i uważam, że są bardziej higieniczne. Tu niestety tego nie ma, no ale widziałam co kupuję więcej nie traktuję tego jako dyskwalifikujacy minus tylko element, który mógłby być poprawiony. Podkład bardzo łatwo się rozprowadza (ja go nakładam gąbeczką), nie zostawia żadnych smug etc. Efekt - podkład nie ma dużego krycia, wręcz jest ono minimalne. Wyrównuje jednak ogólny koloryt skóry, jego kolor wtapia się w nasz odcień cery. Twarz wygląda bardzo naturalnie, jest delikatnie rozświetlona i NAWILŻONA. Mam bardzo suchą cerę - zmorą są dla mnie podkłady wysuszające cerę, uwydatniające suche skórki. Podkład Lirene jest tego kompletnym przeciwieństwem. Świetnie nawilża, a po całym dniu "noszenia" na twarzy nie uwydatnia żadnego suchego miejsca ma buzi. Trwałość - 5+ Utrzymuje się cały dzień, naturalnie i równomiernie się ściera i nie zmienia koloru Generalnie podkład idealny dla cery suchej z niewielką ilością niedoskonałości
    Zalety:
    • doskonale nawilża i nie uwydatnia suchych skórek
    • wyrównuje koloryt skóry
    • dobra trwałość
    • kolor wtapia się w nasz naturalny odcień cery
    • efekt końcowy jest naturalny i lekki
    • efekt rozświetlający bardzo naturalny, nie przesadzony
    Wady:
    • opakowanie to zwykła, plastikowa tubka