Błyszczyki

Lovely Extra Lasting Waterproof Top Coat Wodoodporny nabłyszczający top coat do ust

Bodyland.pl
Błyszczyk do ust - Lovely Extra Lasting Top Coat Błyszczyk do ust - Lovely Extra Lasting Top Coat
Lovely Wodoodporny Nabłyszczający Top Coat do Ust

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 kwietnia 2023 o 18:16
    Top Coat Lovely
    Fajny produkt, który daje efekt tafli na ustach. Stosuje go nie tylko jako top Coat na szminkę ale także jako błyszczyk. Czy jest to trwały produkt? Nie aż tak jak zapewnia to producent. Na szminkach utrzymuje się jakieś 2-3 h natomiast jako sam błyszczyk ściera się po 1h. Jest bezzapachowy i praktycznie nie wyczuwalny smakowo. Noszac go miałam wrażenie lepkich i mokrych ust. Za to jeśli ktoś lubi taki efekt to w makijażu dziennym jak najbardziej mu sie sprawdzić. Musze tez przyznać że usta po nim są delikatne i nawilżone. Aczkolwiek nie wiem czy zakupilabym go ponownie. Raczej chyba nie. Uważam że są lepsze produkty tego typu.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • błysk
    • lepkość ust
  • 2 grudnia 2022 o 20:42
    Hit w trwałości jako błyszczyk ale robi kuku z makijażem
    Bardzo długo utrzymuje się na ustach, daje piękny długotrwały błysk. W tej kwestii mój osobisty hit. Nie miałam jeszcze tak trwałego "błyszczyka". Jest gęsty i niestety włosy kochają się do niego lepić. Nie zastyga na ustach, więc wciąż go czuć ale nie spotkałam się jeszcze z takim topem aby dawał taki błysk przy czym był niewyczuwalny. Mam tylko z nim taki problem, bo jak używam go z kredką lub matową szminką to A) kredka na ustach mi się ciastkuje i paćka B) matowa szminka się rozmazuje I teraz pytanie czy to wina tej szminki i kredki bo nie są przystosowane do pracy z topem czy coś nie tak jest z tym top'em bo przecież miał on przedłużać efekt a nie rozciapywać się na twarzy.
    Zalety:
    • zaskakująco trwały
    • gęsty treściwy
    • piękny błysk efekt mokrych ust
    Wady:
    • nie współpracuje dobrze ze szminką w płynie oraz kredką
    • lepi się
    • nie zastyga, ale też się tego nie spodziewałam w tej cenie
  • 12 października 2022 o 8:10
    Nie jestem jakąś ogromną fanką błyszczyków, do tego przyznaję się bez bicia. Owszem, bardzo podoba mi się efekt, jaki jesteśmy w stanie uzyskać na naszych ustach za pomocą tego kosmetyku, ale przeszkadza mi ich krótka trwałość i często lepiąca się konsystencja, mimo tego, co obiecują producenci. Wykonując makijaż ust lubię stawiać na propozycję, które zastygają i jednocześnie są długotrwałe, żeby nie musieć co chwila martwić się potrzebą ponownego aplikowania czegoś na nie, stąd też moje zamiłowanie do matowych pomadek w płynie. Topper do ust od maki Lovely zakupiłam na stronie jednej z drogerii internetowych korzystając z prawdziwie atrakcyjnej promocji. Postanowiłam chociaż trochę odczarować sobie stosowanie błyszczyków i kupić coś całkowicie bezbarwnego, tak, aby z powodzeniem móc nakładać na różnokolorowe pomadki. Ta propozycja wydawała mi się idealna. Kosmetyk nawet w swojej regularnej formie nie jest drogi, kosztuje bowiem coś około czternastu złotych. Mnie jednak udało się dodatkowo złapać go na promocji i nie zapłaciłam za niego nawet dziesięciu złotych. Opakowanie tego toppera to mała, poręczna buteleczka wykonana z przeźroczystego plastiku. Za pomocą czarnej czcionki umieszczono na niej najważniejsze informacje o produkcie, takie jak logo producenta, jego nazwa czy polecany sposób użytku. W rolę aplikatora wciela się tutaj małe kopytko, które nie ukrywając jest trochę sztywne i twarde, ale i tak spełnia się w swojej roli. Produkt jest bezbarwny i ma lekko żelową, lekko typowo ,,błyszczykową" konsystencję. Nie posiada żadnego zapachu. Bezproblemowo nakłada się zarówno na usta solo, jak i na zastygniętą pomadkę. Daje bardzo ładny efekt lustra, nie jest to drobinkowy błysk, a taki bardziej niczym tafla wody. Niestety, kosmetyk ten nie spełnia swoich podstawowych obietnic. Przede wszystkim nie jest wodoodporny, ani też jedzenioodporny, zresztą tak samo, jak każdy pozostały błyszczyk. Nie ma też długotrwałej formuły, jest ona taka zwyczajna, jak zaczniemy coś jeść lub pić to kosmetyk zwyczajnie znika. Nie jest on może najbardziej klejącym się produktem świata, trochę faktycznie to robi, no ale wedle obietnic producenta nie powinien się w ogóle kleić, także dla mnie jest to kolejna nieścisłość. W topperze od Lovely widzę sporo wad i niezgodności z obietnicami producenta. Dla mnie jest to po prostu zwyczajny, bezbarwny błyszczyk, chodź efekt na ustach daje ładny. Raczej nie polecam, bo nie jest to nic wyjątkowego, taki zwyklak, chodź przystępny cenowo.
    • Aplikator
    • Efekt na ustach
    • Klei się bardzo delikatnie
    Wady:
    • Nie jest wodoodporny
    • Nie pełni funkcji toppera
    • Słaba trwałość
    maja_01
    21 marca 2022 o 18:16
    Zawiódł
    Produkt na pewno nie ma właściwości to coatu. Nie przedłuża trwałości - szminki rozpuszcza, przez co rozmazują się i „zjadają” o wiele szybciej. Jako błyszczyk jest ok, ładnie nabłyszcza, ale nie ma drobinek.
  • 11 stycznia 2022 o 13:14
    Trwały błyszczyk
    Kupiłam już jakiś czas temu, spodobał mi się efekt mokrych ust więc jako pierwszy bezbarwny błyszczyk zakupiłam ten produkt, który ma lepszą trwałość niż typowy błyszczyk, ponieważ jest bardziej oleisty od tradycyjnego i jest również bardziej wyczuwalny na ustach. Z wydajnością raczej nie jest najlepiej szybko się kończy, ale muszę przyznać, że często go używałam właśnie ze względu na jego trwałość jako błyszczyka, ale jako top coat jest raczej o przeciętnej trwałości, ale też trudno znaleźć produkt, który nie będzie zastygał i będzie miał super trwałość, myślę, że kosmetyk jest wart uwagi.