Podkłady

Manhattan Clearface, BB Cream Krem BB dla cery z niedoskonałościami

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 czerwca 2018 o 18:26
    Raczej nie polecam
    Ten produkt kupiłam kiedyś w Rossmannie na przecenie, w cenie na do widzenia za ok. 12 zł. Kupiłam najjaśniejszy numer, czyli 01 light. Jest to dość jasny kolor, akurat dobry dla mojej karnacji. Konsystencja podkładu jest bardzo gęsta, która dość szybko zastyga na twarzy i palcu. Jako, że nie jest to sam podkład, tylko podkład w kremie, nie ma co się dziwić, że taka konsystencja jego jest. Podkład ma także ładny zapach. Czasami po nałożeniu pozostawia na twarzy smugi, co nie wygląda ładnie, ale przy użyciu pudru jakoś to maskuje. Jeżeli chodzi o trwałość to utrzymuje się średnio. Najbardziej mi schodził podkład w okolicach ust,a mam cerę mieszaną. Kryje niedoskonałości cery także średnio, najbardziej niestety nie kryje czerwonych wyprysków.
    Zalety:
    • cena (na przecenie),
    • ładny kolor,
    Wady:
    • średnie krycie,
    • utrzymuje się średnio,
    • dostępność,
    • konsystencja,
    • pozostawia nie raz smugi na twarzy,
  • 30 kwietnia 2018 o 15:45
    Uwaga! Niebezpieczeństwo!
    Skusiłam się kiedyś na niego w Rossmannie w cenie na do widzenia za kilka złotych i mega żałuję nawet tych kilku złotych. Po pierwsze konsystencja jest bardzo dziwna trochę jak maść z apteki. Zastyga od razu na palcu. Pędzlem czy gąbką nic nie jesteśmy w stanie wskórać.Jeszcze palcami w miarę to wygląda,ale nadal tragicznie. Niestety kolor jest zbyt pomarańczowy,mimo tego,że miałam najjaśniejszy. Na twarzy zostawia smugi i bardzo łatwo go zetrzeć czymkolwiek nawet kiedy jest przy pudrowany . Zero matu czy jakkolwiek wyglądu.
    edytol
    25 maja 2017 o 14:54
    O mój Boże...
    Najgorszy podkład jaki miałam okazję użyć. Gorszy od tych, które kupuje się w chińskim sklepie po 5 zł. Zasycha chyba już na palcach, bo nie da się go w żaden sposób równomiernie rozprowadzić. Bardzo ciemnieje na twarzy i robi ogromne smugi. Jest wręcz pomarańczowy. Po nałożeniu zmyłam go od razu bo nie wyszłabym tak z domu.
    Wady:
    • Zasycha zbyt szybko
    • Robi smugi
    • Jest pomarańczowy
    • Nie da się go dobrze rozprowadzić
  • 26 marca 2017 o 19:08
    okropny
    Mam skórę tłustą, trądzikową, wrażliwą. Podkład nic nie maskuje, tworzy maskę, w ogóle się nie wtapia w skórę. Przesuszał mnie. Po 1,5h zlewał się z twarzy. Za ciemny. Może jakoś by się sprawdził przy cerze nie wymagającej normalnej, nie suchej.
  • 9 lipca 2016 o 16:57
    Porażka
    Plusy +zapach Minusy: -nic nie kryje ani nie matuje -z upływem czasu jest coraz bardziej pomarańczowy -nie wtapia sie w skórę -nieprzyjemny w dotyku, twarz po nim jest taka kleista