Podkłady

L'Oreal Paris True Match, Podkład do twarzy (nowa formuła)

Loreal True Match The Foundation Podkład 2D 2W Warm Undertone
Bodyland.pl
notino.pl
Loreal Perfect Match Foundation Golden Ivory 1.d/1.w, 30 ML 3600522862529

Nasi użytkownicy zostawili 1154 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 maja 2025 o 14:00
    Komfort i naturalne wykończenie dla wymagającej cery
    Po wielu testach różnych podkładów dla cery suchej i wrażliwej, w końcu trafiłam na coś, co naprawdę zasługuje na uwagę. L’Oréal True Match w nowej formule okazał się idealnym kompromisem między komfortem noszenia a efektem, jakiego oczekuję na co dzień. Mam średnią, ale raczej jasną karnację i najlepiej sprawdza mi się odcień 2N Vanilla – idealnie stapia się ze skórą, bez efektu maski czy odcinającej się linii żuchwy. Konsystencja jest przyjemnie kremowa, lekka, ale nie zbyt rzadka. Rozprowadza się bardzo łatwo – zarówno palcami, jak i gąbeczką. Co najważniejsze: nie podkreśla suchych miejsc, nie powoduje ściągnięcia ani pieczenia, co w moim przypadku zdarza się często. Ma naturalne, lekko rozświetlające wykończenie, które wygląda świeżo i zdrowo – skóra jest ujednolicona, ale nadal „żyje”. ❤️Ocena szczegółowa:❤️ Wydajność: Wystarczy niewielka ilość, by pokryć całą twarz. Dobrze się rozprowadza, więc nie trzeba dokładać wielu warstw. Zgodność z opisem producenta: L'Oréal obiecuje komfort, nawilżenie i naturalne krycie – wszystko się zgadza. Szczególnie podoba mi się efekt „drugiej skóry”. Trwałość: Na mojej suchej cerze trzyma się cały dzień, choć delikatne przypudrowanie w strefie T zwiększa trwałość. Nie warzy się i nie ściera. Stosunek jakości do ceny: W swojej półce cenowej to jeden z najlepszych podkładów drogeryjnych. Efekt jak z produktów selektywnych. Opakowanie: Szklana buteleczka z pompką – elegancka i higieniczna. Pompka działa bez zarzutu, pozwala dozować dokładnie tyle, ile trzeba. ❤️Podsumowując, L’Oréal True Match to podkład, który naprawdę spełnia obietnice. Dla cery suchej i wrażliwej jest jak miękka druga skóra – komfortowy, naturalny, a jednocześnie dający efekt zadbanej cery. Idealny na co dzień, a przy odpowiedniej pielęgnacji sprawdza się także przy większym wyjściu.❤️
    Zalety:
    • Naturalne, świeże wykończenie – wygląda jak „druga skóra”
    • Nie podkreśla suchych skórek – łagodny dla skóry suchej i wrażliwej
    • Dobre dopasowanie koloru (np. 2N Vanilla dla średniojasnej karnacji)
    • Lekka, komfortowa formuła – idealna na co dzień
    • Wydajny – mała ilość wystarcza na całą twarz
    • Ładne, eleganckie opakowanie z pompką
    • Dostępny w wielu drogeriach i odcieniach
    Wady:
    • Trwałość może wymagać lekkiego przypudrowania w strefie T
    • Nie daje pełnego krycia – dla niektórych może być zbyt naturalny
    • Cena lekko wyższa niż innych drogeryjnych podkładów, ale adekwatna do jakości
  • 11 maja 2025 o 0:36
    Polecam
    Jestem kobietą dojrzałą, która musi uważać na dobór kosmetyków kolorowych, ten podkład zdecydowanie się u mnie sprawdził. Fajna gama kolorystyczna. Kosmetyk nakładam gąbką, super się stapia z cerą, nie podkreśla suchych skórek. Nadaje ładne wykończenie. Zawsze przypudrowuje. Noszę podkład cały dzień. Ładnie się trzyma. Kupuje na promocji.
    Jowi25
    7 maja 2025 o 9:41
    Świetny podkład
    L’Oréal Paris od lat jest liderem wśród drogeryjnych marek kosmetycznych, a True Match to jeden z ich bestsellerów. Nowa formuła tego kultowego podkładu obiecuje jeszcze lepsze dopasowanie do odcienia i struktury skóry – i trzeba przyznać, że w wielu aspektach rzeczywiście robi wrażenie. Zalety: Szeroka gama kolorystyczna: True Match oferuje wiele odcieni, co ułatwia dopasowanie do różnych tonów skóry, zarówno ciepłych, chłodnych, jak i neutralnych. Naturalne wykończenie: Podkład ma lekką, płynną konsystencję, która dobrze stapia się ze skórą, pozostawiając naturalne, satynowe wykończenie – bez efektu maski. Formuła pielęgnacyjna: Zawiera składniki pielęgnujące, takie jak kwas hialuronowy, co pomaga utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia skóry przez cały dzień. Dobre krycie z możliwością budowania: Podkład kryje drobne niedoskonałości już przy jednej warstwie, a przy tym można go łatwo dołożyć bez efektu ciężkości. Nie zapycha porów: Idealny dla osób z cerą mieszaną lub skłonną do niedoskonałości. Wady: Trwałość umiarkowana: Przy cerze tłustej może wymagać przypudrowania w ciągu dnia – po kilku godzinach zaczyna się lekko świecić. L’Oréal Paris True Match to świetny wybór dla osób, które szukają lekkiego, nawilżającego i naturalnie wyglądającego podkładu na co dzień. Dobrze dopasowuje się do skóry, wyrównuje koloryt i daje efekt zdrowej, promiennej cery. Choć nie jest to najbardziej trwały podkład na rynku, jego komfort noszenia i wygląd na skórze nadrabiają te drobne minusy.
    alilala
    6 maja 2025 o 22:39
    Podkład, który uratował mój poranek – lekki, a kryje!
    L’Oreal Paris True Match to już mój codzienny rytuał piękna zamknięty w eleganckiej buteleczce. Ten podkład to prawdziwa perełka – wygląda niepozornie, ale robi cuda! Już po pierwszym użyciu byłam zachwycona. Ma lekką, prawie niewyczuwalną konsystencję, a mimo to idealnie wyrównuje koloryt skóry i zakrywa drobne niedoskonałości. Największe zaskoczenie? To, jak pięknie stapia się ze skórą – bez smug, bez efektu maski, bez „ciężkiej tapety”. Po prostu wtapia się jak druga skóra, zostawiając cerę promienną, gładką i świeżą. Mam skłonność do przesuszeń, ale ten podkład absolutnie nie podkreśla suchych skórek – wręcz przeciwnie, sprawia, że skóra wygląda zdrowo i wypoczęcie, nawet jeśli noc była krótka. Skład? Wow – witaminy A i C, ekstrakt z kiełków pszenicy, olejki… Czuję, że pielęgnuje, a nie tylko kryje. Co więcej – nie zapycha porów, co jest dla mnie ogromnym plusem, bo mam cerę mieszaną i wiele podkładów potrafiło mi zrobić psikusa. Trwałość? Cały dzień. Bez poprawek. I serio – wygląda pięknie na zdjęciach, nawet bez filtra. Plusy: Lekka konsystencja i świetne krycie. Idealne dopasowanie do kolorytu skóry. Zero smug, zero efektu maski. Nawilża, nie zapycha porów. Piękna, promienna skóra przez cały dzień. Minusy: Szczerze? Jedyny minus to to, że nie odkryłam go wcześniej! Podsumowując: Dla mnie to kosmetyk, który pasuje i na szybki poranek, i na ważne wyjście. Po prostu podkład doskonały – codzienny bohater mojej kosmetyczki.
    aanitv
    6 maja 2025 o 22:37
    Trwałość i nawilżenie
    Podkład L`Oreal Paris True Match ma bardzo delikatną konsystencje, jest bardzo przyjemny w "dotyku", nakładanie go na twarz to naprawdę przyjemność. Dobrze dopasowuje się do kolorytu cery. Bardzo dobrze kryje, ale przy tym nie tworzy efektu maski. Ważnym aspektem jest też to, iż nawilża skórę i nie zapycha. Generalnie wszystko na plus.