Suche szampony

Batiste Cherry, Dry Shampoo Suchy szampon do włosów

Bodyland.pl
Batiste Cherry suchy szampon wiśniowy 50ml
notino.pl
Batiste Dry Shampoo suchy szampon do włosów CHERRY 200ml
BATISTE Suchy Szampon Cherry Suchy 200ml
Batiste Suchy Szampon Cherry 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 228 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

olshix_
    29 kwietnia 2025 o 12:32
    suchy szampon
    Suchy szampon Batiste to mój niezbędnik w awaryjnych sytuacjach i na zabiegane dni! Błyskawicznie odświeża włosy, nadaje im objętość i sprawia, że wyglądają na czyste i puszyste, jak po umyciu. Dostępny w wielu wariantach zapachowych, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Nie zostawia białego nalotu co jest meeeega ważne i naprawdę działa. Idealny ratunek, kiedy brakuje czasu na pełne mycie – polecam każdemu! To jest mój ulubiony zapach, a na podróże zabieram go w wersji mniejszej , uwielbiam
    • działania
    Wady:
    • BRAK
  • 16 kwietnia 2025 o 23:40
    suchy szampon
    Suchy szampon Batiste Cherry skutecznie odświeża włosy, pochłaniając nadmiar sebum i dodając im objętości. Nie zostawia białych śladów, nawet na ciemniejszych włosach, co jest dużym plusem. Zapach wiśniowy jest przyjemny, ale może być nieco sztuczny dla niektórych osób. Produkt jest łatwy w użyciu i sprawdza się w sytuacjach awaryjnych, gdy nie mamy czasu na tradycyjne mycie włosów. Jest to solidny wybór w kategorii suchych szamponów.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 15 kwietnia 2025 o 22:34
    Na nagłe wypadki
    Produkt nie jest z kategorii tych, które używamy codziennie, ale w nagłych sytuacjach kiedy musimy szybko wyjść z domu może okazać się na wagę złota. Szampony od batiste znam już od dawna i mimo, że miałam od nich długą przerwę to postanowiłam wrócić. Suchy szampon przydaje mi się szczególnie kiedy wypadło mi jakieś wyjście, a nie zdążę umyć włosów, lub kiedy są za bardzo obciążone (np. pielęgnacją) i chcę żeby wyglądały na świeższe. Dużym plusem produktu jest jego natychmiastowe działanie, kilka psiknięć i włosy od razu wydają się świeższe. Przy zaaplikowaniu odpowiedniej ilości z dobrej odległości można uniknąć szarych śladów na włosach, a to dla mnie bardzo ważne. Kosmetyk nie jest też tak duszący jak niektóre jego odpowiedniki. Niewielkim minusem jest fakt, że tego typu produkty nie są zbyt zdrowe dla skóry głowy. Przy częstym stosowaniu miałam też wrażenie, że wysusza włosy. Ale jak już wspomniałam, produkt nie jest przeznaczony do codziennego stosowania i raz na jakiś czas można sobie na to pozwolić.
    Zalety:
    • Natychmiastowy efekt
    • Nie jest duszący
  • 5 marca 2025 o 8:36
    Niezastąpiony
    Wiśniowy szampon Batiste jest jednym z moich ulubionych wariantów tego produktu. Jego przyjemny owocowy zapach, który jeszcze przez chwilę po aplikacji utrzymuje się na włosach, sprawia, że aż chce się go używać. Szampon ten skutecznie odświeża włosy i nadaje im większą objętość. I co istotne nie pozostawia białych śladów. To mój idealny pomocnik w nagłych sytuacjach.
  • 4 grudnia 2024 o 20:14
    Wiśniowe odświeżenie
    Jestem wielką fanką Batiste, z każdym opakowaniem odkrywam nowy zapach i jestem zachwycona. Tak też było w tym przypadku. Jak zwykle- świetna jakość a włosy są piękne i pachnące, nie widać przetłuszczenia, które przed chwilą było. POLECAM BARDZO!
    Zalety:
    • piękny zapach
    • szybko odświeża włosy
    • nie dusi

Zobacz także inne Suche szampony