Gąbki i aplikatory do makijażu

Ebelin Professional, Prazisions Make Up Ei Jajko do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 15 grudnia 2018 o 22:28
    Bardzo przyjemna
    Gąbeczka jest w użyciu bardzo przyjemna. Chociaż są dwie wersje zależnie od koloru. Miałam beżową i zieloną i były one lekko silikonowe, ale bardzo miękkie i nie klepały o skórę. Fioletowa natomiast jest bardzo mięciutka i bardziej gabczasta, podobna do tej z Wibo. Podkład i korektor świetnie się nią nakłada. Nie zabiera im krycia. Nakładam nią też puder i w tym przypadku też sobie świetnie radzi. Jest bardzo delikatna. Mam jasno różową. Nie wiem czy każdy kolor to inna wersja czy te same. Gąbeczka jest niedroga. Zapłaciłam za nią ok.2,5e. Minusem jest to, że ciężko ją domyć już po jednym użyciu. W każdym razie miałam gąbeczką z Wibo, z For You Beauty. Obie lubiłam, ale ta w użytkowaniu jest jeszcze lepsza. Natomiast to mycie jej jest kłopotliwe.
  • 13 października 2018 o 17:17
    Najlepsza gąbka do nakładania makijażu!
    Zakupiłam gąbeczkę z polecenia i ze względu na bliski dostęp do drogerii DM. Okazała się świetną i najlepszą gąbeczką jaką miałam do tej pory. Fajnie nakłada się nią podkłady, korektory. Podczas zwilżania ją wodą przed zrobieniem makijażu zwiększa swoją objętość i staje się mega mięciutka. Trochę ciężko ją domyć z podkładu ale jak za tą cenę jest na prawdę musowym produktem do kupienia w DM :)
    Zalety:
    • Miękkość
    • Fajne nakłada podkład
    • Zwiększa swoją objętość
    Wady:
  • 2 sierpnia 2018 o 10:10
    W moim przypadku gąbeczka sprawdziła się świetnie :D
    Mam już swoją trzecią i dokupiłam od razu na zapas <3 Jest to pierwsza gąbeczka za 10zł, która jest naprawdę mięcutka, nie wpija dużo podkładu. Minusem jak dla mnie jest tylko to, że czasem ciężko ją wypłukać i może się odkształcić, ale tak czzy siak naprawdę za tą cenę nie narzekam :D
  • 6 lipca 2017 o 8:11
    zamiennik?
    Używałam go codziennie aby rozprowadzić mój krem tonujący z Ziaji lub BB z Ziaji. Sprawdzał się tak dobrze jak nakładanie podkładu/kremu bb palcami. Nie mam porównania z pędzlami, bo ich nigdy nie używałam. Gąbeczka jest bardzo delikatna. Kiedy miałam długie paznokcie, niestety ale wbijały mi się w gąbkę, tworząc małe dziurki. Wiele słyszałam o niej, że to prawdziwa podróbka Beauty Blendera. Na plus jest zakończenie, dzięki któremu mogę w okolicach oczu dostosować idealnie krem bb.
  • 4 maja 2017 o 16:12
    Polecam
    Mam już chyba 4 gąbeczke ebelin. Raz zdarzyło mi się mieć różową i w sumie nie pamietam, żebym widziała różnicę między nią, a fioletową. Aktualnie mam fioletową, która rzeczywiście lekko się odkształca - ale nie oczekuje cudów za 10zł. Najważniejsze, że jest mięciutka i świetnie rozprowadza się podkład.