Toniki i hydrolaty

notino.pl
Ziaja Oliwkowa woda tonizuj$167ca z witamin$168 C 200ml

• 15 stycznia 2025 o 21:17
    Pospolity przeciętniaczek
    Od kilku tygodni używam Ziaja Liście Zielonej Oliwki, Oliwkowej wody tonizującej z witaminą C, i muszę przyznać, że jestem zadowolona z tego produktu. Kupiłam go głównie z ciekawości, bo lubię produkty z witaminą C, a dodatkowo cena była bardzo przystępna. Co mi się spodobało? Przede wszystkim woda daje uczucie odświeżenia i delikatnego nawilżenia. Moja skóra po jej użyciu jest przyjemnie miękka i nie czuję żadnego ściągnięcia. Używam jej zarówno rano, przed nałożeniem kremu, jak i wieczorem po oczyszczaniu twarzy. Podoba mi się też zapach – jest delikatny, oliwkowy, nie za mocny, co dla mnie jest dużym plusem. Czy zauważyłam jakieś efekty? Nie jest to produkt, który zdziała cuda, ale zauważyłam, że moja cera wygląda na bardziej promienną i zadbaną, co może być zasługą witaminy C w składzie. Nie podrażnia, co dla mnie jest ważne, bo mam skórę skłonną do lekkich Podsumowując, to fajny produkt na co dzień, szczególnie dla osób, które szukają lekkiego toniku do odświeżenia i podstawowej pielęgnacji. Nie wiem, czy kupię go ponownie, ale cieszę się, że go wypróbowałam.
    Zalety:
    • Odświeżenie i nawilżenie – Daje uczucie świeżości i delikatnie nawilża skórę.
    • Delikatny zapach – Subtelny, oliwkowy aromat, który nie jest drażniący.
    • Przystępna cena – Idealna dla osób szukających budżetowych kosmetyków.
    • Łagodność – Nie podrażnia skóry, nawet tej bardziej wrażliwej.
    • Witamina C – Lekki efekt rozświetlenia i poprawy kolorytu cery.
    Wady:
    • Subtelne działanie – Nie zaspokoi potrzeb bardziej wymagających cer.
    • Substancje zapachowe – Mogą nie sprawdzić się u osób z bardzo wrażliwą skórą.
    • Nie matuje skóry – Dla cer tłustych lub mieszanych może być zbyt lekkim produktem.
  • 23 września 2024 o 20:30
    Rewelacyjna mgiełka, pięknie pachnie, tonizuje CUDO!
    Ziaja Liście Zielonej Oliwki, Oliwkowa woda tonizująca z wit. C to bardzo dobra mgiełka/ tonik do twarzy. Zaczynając od opakowania - ma wygodną plastikową buteleczkę z atomizerem, który wydobywa z niej idealną ilość produktu. Nie jest to chamska mgiełka, a bardzo delikatna, subtelna za co ja lubię. Ładnie odświeża buzię, lubię psikać się nią w ciągu dnia, ma przyjemny zapach i kosztuje grosze! Rewelacja !
    • Działanie
    MMLY
    26 maja 2024 o 22:59
    Tonik mgiełka
    Mój must have. Spróbowałam i przepadałam, na pewno kupię ponownie. Tonik mgiełka odświeża i tonizuje skórę. Delikatny przyjemny zapach. Zauważyłam poprawę wyglądu skóry po jego stosowaniu.
    • Działanie tonizujące i odświeżające
    Wady:
    • Brak wad
  • 12 września 2023 o 17:19
    10/10
    Bardzo ładnie pachnie, szybko się wchłania, nadaje się pod makijaż, nic nie piecze nie swędzi po jego zastosowaniu, wygodny w użyciu, delikatny dobry produkt który trzeba mieć
  • 12 września 2023 o 16:41
    Szybkie odświeżenie
    Tonik zakupiłam z ciekawości, był w bardzo przystępnej cenie, a ja uwielbiam produkty marki ziaja ze względu na jej naturalny skład co zwiększyło znacznie moje zainteresowanie produktem. Jak zawsze się nie zawiodłam:) Skład super, łagodny zapach - nie drażniący. Łatwość rozpylenia na skórze twarzy, szyi i ciała za pomocą pompki i dłoni lub poprzez użycie wacika. Łagodzi ale przede wszystkim odświeża. Delikatna mgiełka sprawdza się również pod makijażem co jest jej dużym plusem. Zawiera naturalny przeciwutleniacz i substancje łagodzące, 95% składników pochodzenia naturalnego. Polecam, dobry zastępnik droższych toników- zwłaszcza po aktywności typu siłownia, spacer - na pewno się sprawdzi.
    • Skład
    • Poreczna buteleczka