Cienie do powiek

Make Up Academy (MUA) Undress Me Too, Eyeshadow Palette Paleta 12 cieni do oczu

• 3 października 2020 o 7:04
    Paletka idealna
    Uwielbiam takie paletki cieni w których mogę wykorzystać wszystkie cienie i żaden z nich się nie zmarnuje. Mam szaro-zielono-niebieskie oczy i każdy z tych cieni świetnie współgra z moją tęczówką .Dzięki tej paletce mogę wyczarować zarówno makijaż dzienny jak i wieczorowy. Cienie są świetnie na pigmentowane, są bardzo miękkie, szybko się je blenduje i rozciera. Nie kruszą się i nie osypują, są bardzo trwałe.Jest to paletka bardzo wydajna ,wystarczy odrobina cienia żeby pokryć całą powiekę. Dla mnie jest to paletka idealna i polecam ją każdej kobiecie.
    Zalety:
    • Same
    mk_12
    31 maja 2020 o 10:20
    Świetna paletka
    Palete cieni kupiłam w Rossmanie, zachęcona pozytywnymi opiniami na wizazu. Cienie nakładają się łatwo, kolory są piękne. Jeśli chodzi o trwałość produktu, oceniam ja bardzo dobrze, cienie trzymają się wiele godzin na powiece. Produkt również się łatwo blenduje.
    Zalety:
    • Kolory cieni
    • Łatwość aplikacji
    • Trwalosc produktu
    • Niska cena
  • 6 października 2018 o 11:15
    Moja pierwsza paleta...
    ...i jak najbardziej trafiona! Kolory są dzienne i będą pasować każdemu. Maty są ładnie napigmentowane, czerń jest mega czarna. Kolory błyszcząco-metaliczne pięknie prezentują się na powiece i delikatnie mokrawą konsystencję. Paletka dodatkowo posiada matowy cielisty cień oraz cień transferowy, dlatego spokojnie można nią wykonać cały makijaż oka. Jestem z niej zadowolona i zawsze o niej myślę z sentymentem. Dzięki niej zaczęłam się bawić cieniami. :)
    Zalety:
    • kolory cieni są dla każdego
    • dobra pigmentacja cieni
    • cienie metaliczne mają delikatnie mokrą konsystencję i pięknie przyklejają się do powieki
    • trwałość - utrzymują się cały dzień
    • wydajność cieni
    Wady:
    • opakownie
    • pacynka
    • brak lusterka
    Arwena_
    7 września 2018 o 21:23
    Bardzo lubię
    Idealne kolory, pasujące na codzień i na wieczór, dobrze napigmentowane, wystarczające do zrobienia makijażu tylko tą jedną paleta. Trwałość niezła. Nie osypują się, nie robią smug przy nakładaniu. Stosunek jakość do ceny - bardzo dobra. Troche nie rozumiem dwóch tak bardzo podobnych kolorów (jasne 1 i 3 górny rząd), ale jasnych nigdy nie za dużo. Szczerze polecam.
    Zalety:
    • kolory, obecność matów i błyszczących,
    • trwałość,
    Wady:
    • opakowanie się ekstremalnie trudno otwiera, musze je podważać czymś. Ale przymykam na to oko ; )
  • 13 maja 2018 o 23:28
    Mua Undress Me To
    Jak to paletka Mua cienie zamknięte są w plastikowym opakowaniu, bardzo podatnym na zarysowania, co później nie wygląda ładnie. Do paletki dołączony jest dwustronny aplikator. Ja go używam tylko czasami do cieni metalicznych, które i tak najczęściej nakładam palcem na powiekę. Jednak tej paletce jestem więcej w stanie wybaczyć niż tej o nazwie Undressed. Zestawienie kolorystyczne tutaj bardziej do mnie trafia, szczególnie cienie perłowe. Z kolei cienie matowe są słabo napigmentowane, a także mam wrażenie, że nie są czystymi matami – mają w sobie delikatnie błyszczące drobinki, ale myślę, że to nie jest nic złego, tym bardziej, że błyskotki są ledwo widoczne.