Szampony koloryzujące

Venita Spray 1-Day Color Zmywalny spray koloryzujący

Venita 1-Day, spray koloryzujący do włosów, 14 Czerwona Iskra, 50 ml
notino.pl
Venita 1-Day, spray koloryzujący do włosów, 13 Magiczny Róż, 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 maja 2022 o 17:50
    Najlepszy w kategorii sprayów
    Spray sam w sobie jest taki średnio trwały- tj. zostawia ślad na rękach, ciężko się go zmywa z tkanin, ogólnie mało wydajny. Ale... nie napotkałam jeszcze lepszego sprayu jednodniowego niż ten. zmywa się dość łatwo, chociaż barwi skórę. Czerń jest bardzo intensywna, biel idealna do posiwinia, a zieleń nawet na ciemych włosach jest bardzo intensywna. Plusem jest duża gama kolorów. Idealne do charakteryzacji
    • gama kolorów
    • intensywność barw
    Wady:
    • zostawia ślady
    • barwi skórę głowy
    • czasem trzeba dwie puszki na długie włosy
    Drogeria Natura
  • 21 lutego 2021 o 18:36
    jak zmarnować pieniądze – poradnik
    Fioletowa Aura zastosowana na brązowe włosy. Psikając sprej na włosy, stało się… uwaga, uwaga… nic. Włosy jedynie zyskały poświatę. Sprej posiada właściwości lakieru do włosów. Wydajność jest tragiczna. To mniej więcej coś jakby wydać 8-10 zł za 30-50 ml żelu pod prysznic. Co tu więcej pisać. Sprej od kilku lat stoi na szafce i się kurzy.
  • 21 sierpnia 2020 o 14:51
    Fajne do zabawy
    Moja sześcioletnia córka chciała się poczuć troszkę bardziej dorosła i wymyśliła że pofarbuj sobie włosy.Są wakacje więc można troszkę poszaleć a że dodatkowo miała niedawno imieniny to wybrała sobie w sklepie dwa kolory.Ja miałam urlop więc obiecałam że zrobimy sobie razem pasemka. Szukałam tego produktu w Hebe ale niestety nie było a nie chciałam wydawać dużych pieniędzy więc inne firmy nie wchodziły w grę . Ostatecznie w osiedlowej drogerii znalazłam je za 10 zł. Wybrałyśmy kolor niebieski i srebrny plus różową piankę ale o tym będzie w innej recenzji :) *Jeśli chodzi o kolory to niebieski super wyszedł na naszych jasnych włosach a srebrnego nie bardzo było widać ,dawał tylko taka srebrną brokatową poświatę .Podejrzewam że na czarnym włosach efekt byłby super. *Plusem jest że po jednym myciu kolor schodzi i nie odbarwia trwale włosów. *Minusem jest to że spray działa jak barwiący lakier do włosów.Po użyciu włosy są suche, tępe i posklejane.Podczas próby rozczesania kolor się wykrusza. Farbka nie zasycha na włosach, dotknięcie dłonią sprawia że ręce są całe ubrudzone.Jeśli ktoś ma długie włosy i spryska tylko końcówki to podczas ocierania się o bluzkę na plecach mogą zostać nieestetyczne plamy. *Aplikacja też jest uciążliwa bo brudzi się wszystko dookoła i ciężko pokryć wybrane pasmo włosów.My to robiłyśmy metoda na folie aluminiową Ogólnie fajny bajer na jakąś zabawę
    • ilość kolorów
    • schodzi po jednym umyciu
    • fajny efekt
    Wady:
    • skleja włosy
    • przesusza
    • kolor się wykrusza i brudzi
    • ciężka aplikacja
    • słaba wydajność
  • 31 lipca 2019 o 19:24
    Do pierwszego mycia. Intensywny kolor.
    Jednodniowy spray koloryzujący do włosów Venita kupiłam z czystej ciekawości. Wybrałam kolor numer 12, czyli szafirowy błękit. Na włosach (ciemny blond) kolor jest intensywnie niebieski, taki prawdziwy, bardzo ładny szafirek. Kolor trzyma się na włosach cały dzień, tylko trzeba pamiętać i uważać, by nie dotykać rękami włosów, bo w przeciwnym razie kolor przeniesie się na nie, po prostu ubrudzi je. Przy aplikacji spray miło pachnie i nadaje kolor w mgnieniu oka. Ja po nałożeniu nie czekam aż włosy wyschną (bo są zwyczajnie mokre po aplikacji), tylko suszę je suszarką. Efekt jest zjawiskowy - i to za niecałe 6 złotych. Fajny spray na wakacje, szczególnie polecam mamom, których pociechy chcą "zabarwić" swe włoski, ale tylko na chwilę. Nie ma obaw - zmywa się dobrze przy użyciu szamponu do włosów. Polecam.
    Zalety:
    • intensywny kolor, -wygodne opakowanie, -przystępna cena.
    Wady:
    • budzi ręce (więc uważać).
  • 1 czerwca 2019 o 15:44
    Nie wytrzymał nawet 2 godzin..
    Kupiłam spray w kolorze różowym dla młodszej siostry. Już na samym początku spray zawiódł mnie i moje oczekiwania. W czasie aplikacji na bardzo jasnych blond włosach zostawił delikatną poświatę różu ale doskonale wybrudził wszystko inne. Opakowanie nie starczyło nawet na pokrycie końcówek włosów na całej głowie. Po wyschnięciu produkt wyczesywał się z włosów przez co nawet nie dotrwał do zabawy karnawałowej w przedszkolu siostry. Szkoda, bo młoda bardzo się cieszyła z kolorowych włosów. Cena z kosmosu jak za taki spray..10 zł to definitywnie za drogo jak na taką ilość i jakość produktu. Pianki z Venity są 1000 razy lepsze na takie okazje. Nie polecam.
    Drogeria Natura