Błyszczyki

Bodyland.pl
Rimmel Ohh My Gloss 160 Stay My red
Rimmel Ohh My Gloss 100 Love Bug
Rimmel Oh My Gloss Błyszczyk do ust, 160 Stay My Rose Stay My Rose 6 ml

Nasi użytkownicy zostawili 174 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

anna996
    31 października 2024 o 14:26
    Piękny, delikatnie iskrzący
    Oceniam odcień 130 o nazwie Purrr...Glossy Cat: - błyszczyk o tym odcieniu ma kolor delikatnie beżowy, różowy, nude; - bardzo delikatnie się mieni i iskrzy, zależy to od światła, bez słońca nie widać drobinek; - drobinki to nie jest gruby brokat, ale roziskrzona poświata, myślę że napis na opakowaniu Lip Gloss Brillant dobrze oddaje ten efekt; - drobinki nie migrują poza obszar ust; - błyszczyk ma wygodny aplikator; - neutralny zapach; - ładne, przezroczyste opakowanie przez które widać kolor; - nie skleja ust nadmiernie, choć trochę tak, jak większość błyszczyków; - nie jest zbyt trwały, szybko się zjada, odbija się na szklance itp. - cena kosmetyku jest naprawdę korzystna; - dostępność: popularne drogerie typu Rossmann i in. Ogólnie: bardzo przyjemny błyszczyk do delikatnego makijażu, kolor ten dzięki drobinkom i roziskrzonej tafli nie jest nijaki i blady. Polecam!
  • 11 lipca 2024 o 12:02
    Minus za pozostające drobinki
    To mój kolejny błyszczyk od rimmel który zdecydowałam się przetestować. Oh my gloss plump był dla mnie zbyt piekący, wiec kupiłam bez efektu powiększania. Kolor 130, delikatnie brudny róż z drobinkami. Efekt jak pyłek na paznokciach więc bardzo blyszczacy, ale jak dla mnie nie jest trwały. Producent zapewnia do 6 godzin trwałości ale ja po godzince wiszę same drobinki. To dla mnie minus że drobinki zostają na ustach ???? aplikator zbyt mały jak dla mnie
  • 11 lipca 2024 o 1:09
    Średniaczek
    Próbowałam już kilku błyszczyków z rimmel I marka naprawdę wychodzi na przeciw oczekiwaniom klienta, jednak ten nie jest moim ulubionym od rimmel. Kolor 130, lekki róż daje efekt połysku, tafli ale za sprawą drobinek które pozostają na ustach po "zjedzeniu" produktu. Utrzymuje się u mnie może godzinę, co mnie nie satysfakcjonuje. Zapach średni, aplikator bardzo wąski co jest minusem
  • 19 czerwca 2024 o 21:22
    Daje efekt słodkich całuśnych ust
    Używałam błyszczyku w odcieniu 330. To delikatny odcień różu, który nadaje ustom naturalny, świeży wygląd. Błyszczyk nie tylko pięknie wygląda, ale także pielęgnuje usta dzięki zawartości nawilżających składników. Po nałożeniu daje efekt zdrowych i lśniących ust, idealny na co dzień oraz na specjalne okazje.Trwałość błyszczyka jest na przyzwoitym poziomie, choć zależy od tego, czy jesz, pijesz czy często mówisz. Wymaga odświeżenia po kilku godzinach, co jest typowe dla tego typu produktów. Opakowanie jest eleganckie i praktyczne, co ułatwia noszenie go w torebce i szybkie poprawki ust. To solidny wybór dla każdej kobiety ceniącej sobie prostotę aplikacji, intensywny połysk oraz przyjemność noszenia. Polecam ten produkt zarówno miłośniczkom delikatnych makijaży, jak i tym, które lubią bardziej wyraziste akcenty na ustach.
    Klidi1
    8 czerwca 2024 o 22:51
    Uroczy
    Posiadam ten błyszczyk już ponad miesiąc. Kolor jest po prostu uroczy. Błyszczyk ślicznie wygląda i mieni się na ustach. Konsystencja produktu jest w porządku. Ogólnie polecam.