Wody perfumowane damskie

Diesel Loverdose Red Kiss EDP

• 19 lutego 2024 o 19:28
    Cudowny
    Jestem szczęśliwą posiadaczką flakonu o pojemności 30 ml. W mojej kolekcji mam wiele zapachów, mniej lub bardziej trafionych, ale do tego wracam zawsze z przyjemnością. Jest to przepiękny, słodki zapach, który trwa dobre kilka godzin. Ja w nim czuję głównie nutę orzecha, ale koleżanki stwierdziły że czuć wanilię :) w zależności od gustu można nosić zarówno w dzień jak i wieczorem. Nie słyszałam, żeby kogoś z mojego otoczenia dusił. Pasuje do chłodniejszych do roku, bo jest słodki i intensywny. Flakon to przepiękne czerwone serduszko. Za pojemność 30 ml zapłaciłam ponad rok temu jakieś 130 zł. Pomimo tego, że na rynku jest wiele perfum, które chciałabym jeszcze przetestować to do tych na pewno jeszcze powrócę.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Projekcja
    W perfumerii
  • 4 kwietnia 2023 o 21:58
    Diesel, Loverdose
    Loverdose to słodko-lukrecjowy zapach. W tej dziwnej słodyczy jest lekka świeżość wyczuwalna na samym początku. Przypominające mi trochę płyń do naczyń Fairy. Właściwie perfumy są cały czas jednostajne i niezmienne. Nie dzieję się tu nic ciekawego i zaskakującego. Bardzo przypominaja mi Thierry Mugler Aura. Osobiście jestem bardzo zawiedziona, bo flakonik jest bardzo ładny. Czerwone serduszko, które skrywa okropny zakup. Trwałość: bardzo dobra Projekcja: dobra
    Zalety:
    • Flakon, trwałość i projekcja
    Wady:
    W perfumerii
  • 14 czerwca 2018 o 20:12
    "Ciężki "Słodziak
    Perfumy dostałam od chłopaka, przywiózł je z Niemiec i jestem bardzo zadowolona. Mam wersję EDP. Zapach jest ciężki, ale bardzo słodki. I mega trwały. Wystarczą 2 psiukniecia rano a czuć jeszcze następnego dnia. Sama od siebie czuje, nie tylko osoby obok. Zapach jest porównywalny do perfum ViktorRolf Bonbon tylko bardziej ostrzejsze. Idealne na wieczór. Są to perfumy nie dla każdego. Mama która używa lekkich perfum typu Versace Bright Crystal, psiuknela się nimi w gorący dzień i to dosyć obwicie i aż jej się w głowie zakrecilo :) Albo się je pokocha od razu , albo nie.
    Zalety:
    • Mega trwały. Czuć 1,5 dnia.
    • Wydajny, 2 psiukniecia wystarczą
    • Ludzie komplementuja
    • Piękny flakon
    Wady:
    • Cena mogła być trochę niższa
    • Dla niektórych zapach za ciężki
  • 19 lipca 2016 o 22:43
    obłęd
    Nigdy nie przepadałam za mocną słodyczą w perfumach ale ten zapach jest naprawde obłędny. Ciężko mi go porównać do jakiegokolwiek innego słodkiego zapachu bo jest to moja pierwsza słodycz w flakoniku. Zawsze byłam zwolenniczką świeżości i lekkości w perfumach, ale ten mnie zaczarował... i podobno jest niezłym wabikiem dla płci przeciwnej :P Jest niesamowicie trwały! Jeżeli miałabym go porównać do jakiegokolwiek innego to nie wiem dlaczego ale lekko przypomina mi zapach Niny Ricci Apple:) Polecam,( chociaż tak naprawdę nie rozumiem jak można komuś polecać perfumy bo jednak tutaj rolę odgrywa jedynie kwestia gustu :))
    Katefit
    30 października 2015 o 10:51
    czekoladowe cukierki z toffi
    Bardzo gourmand czyli słodki, jadalny. Cukier, miód, paczula - wszystko to ma w składzie. Mocno te nuty dominują, a ma też w składzie nuty, których wogóle nie czuć, np. jabłuszko zielone. Ambra też mocno dopełnia. Słodycz słodka jak jakieś czekoladowe cukierki z toffi lub miodem. Jak dla mnie za dużo tego. Polecam wielbicielkom Angelów i Aquolinów. Trwałość dość dobra - około 5 godzin. Używam tego produktu od: 8 miesiecy Ilość zużytych opakowań: probka fabryczna 1,5ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie