Samoopalacze do twarzy

Bielenda Skin Clinic Professional, Argan Bronzer Arganowy koncentrat brązujący

• 28 lipca 2022 o 18:53
    hmmm ostrożnie
    Kropelki są bardzo fajne ale trzeba do nich podchodzić ostrożnie żeby nie skończyć z plamami. Wystarczy nieduża porcja produktu żeby się "zabrązowić" ale warto wykonać wcześniej peeling twarzy albo dodać kropelki do kremu i dobrze wsmarować bo inaczej skończymy z przebarwieniami w różnych odcieniach brązu. Ogólnie fajny produkt ale chyba nie skuszę się na ponowny zakup, łatwiej już uzywać kremu typowo brązującego.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • wydajny, wystarczy malutka porcja żeby zauważyć różnicę w kolorze
    Wady:
    • trudny w użyciu, moze dawać plamy
  • 31 marca 2020 o 14:44
    Zapychacz
    Powiem tak , jak tylko weszło to serum do sprzedaży , to od razu go kupiłam. Mam bardzo bladą skórę, a twarzy nie opalam w ogóle więc to serum to była moja jedyna nadzieja na jakąkolwiek opaleniznę. Już po pierwszej aplikacja zauważyłam,że skóra wygląda jak muśnięta słońcem , także serum spełniło swoje zadanie. Można powiedzieć,że nawilża skórę a na pewno nie wysusza. Plus za dostępność w wielu drogeriach . I na tym koniec zachwytów . Po każdej aplikacji zauważyłam ,że mam na twarzy coraz więcej niespodzianek, także serum ewidentnie zapycha, być może przez swoją oleistą konsystencję i olejek arganowy w składzie ,który do najlżejszych nie należy. Także jestem zdecydowanie na NIE. Wszystkim którzy chcą bezpiecznie się opalić polecam kropelki z DAXa,biją bronzer Bielendy na głowę,pod każdym względem: Efektu naturalnej opalenizny, ceny a przede wszystkim nie powodują wysypu krostek.
  • 19 września 2019 o 18:44
    Bardzo fajny
    Uwielbiam produkty w szklanych opakowaniach z pipetką dlatego się na niego zdecydowałam. Nie rozczarowałam się. Bardzo fajny bronzer do twarzy. Nie robi plam i ładnie się zmywa. Kolor bardzo naturalny, można go stopniować poprzez dodanie kolejnej warstwy produktu.
    Zalety:
    • opakowanie z pipetą
    • kolor
  • 14 marca 2019 o 22:10
    Zawiedziona
    Wracałam do stosowania dwukrotnie. Niestety za każdym razem dawało taki sam rezultat. Stosowałam codziennie/co drugi dzień przez okres 2-3 tygodni, używając 4 kropli wraz z nakładaniem pielęgnacji. Nie dawał żadnego efektu, nawet muśnięcia słońcem, a co gorsza zapchał mnie niesamowicie. Powstało mnóstwo zaskórników. Za pierwszym razem nie obwiniałam go za zaskórniki, niestety przy drugim podejściu, po pół roku, wiedziałam, że to jego wina. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • opakowanie, forma dozowania produktu
    Wady:
    • nie dawał efektu nawet najmniejszego opalenia
    • zapchał mnie
  • 11 października 2018 o 18:49
    Mieszane uczucia
    Serum raczej powinno nazywać się lekkim samoopalaczem, gdyż jeśli chodzi o efekt lekkiego opalenia to nie można mu nic zarzucić, niestety nie spełnia oczekiwań pielęgnacyjnych, zapycha pory i pozostawia tłustą wartwę.
    Zalety:
    • Efekt muśniętej słońcem twarzy
    Wady:
    • Tłusty, zapycha pory, zapach samoopalacza