Wellness & Beauty Handbalsam mit Sinnlicher Kirschblüte & Rosen-Extrakt Balsam do rąk `Wiśnia i róża'

shinyu
    6 maja 2019 o 18:20
    Przeciętniak
    Przyznam szczerze, że do zakupu skusiło mnie opakowanie - metalizowana tuba, to miła odmiana od kolorowych plastików, ponadto róża, której zapach uwielbiam. Krem jest zwyczajnym przeciętniakiem. Produkty nawilżające do rąk zużywam masowo więc mam spore porównanie. Krem posiada lekką, bardzo szybko wchłaniającą się formułę, jest dość płynny więc zdarzało mi się wycisnąć go zbyt wiele, jednak nawet nadmiar szybko się wchłania. Niestety - mimo sporej ilości nie daje zadowalającego mnie nawilżenia, zdecydowanie jest przeznaczony dla niewymagających dłoni. W chłodniejszych porach roku raczej się nie sprawdzi - jest zbyt lekki. Pachnie ładnie jednak podobnie jak w przypadku perełek o tym samym zapachu - ani to wiśnia, ani róża. Na plus duża pojemność w niezłej cenie.
  • 5 maja 2019 o 21:28
    Nie dla mnie
    Kupiłam zaintrygowana opakowaniem i niestety, prócz opakowania i zapachu nic więcej się nie sprawdza. Moje ręce są z tych wymagających, więc kiedy kupuję krem do rąk wymagam, aby jednak w jakiś sposób nawilżał. Ten balsam tego nie robi. Po jego użyciu przez chwilę, dosłownie "przez chwilę" czuć, że mamy coś na rękach, jednak bardzo szybko balsam się wchłania i skóra pozostaje tak samo sucha, jak przed użyciem. Opakowanie samo w sobie bardzo ładne i proste, jednak po dłuższym używaniu kłopotliwe. Zapach balsamu bardzo przyjemny, wyczuwalny i otulający. Nie sięgnę po niego ponownie.
    Ola1419
    20 lipca 2018 o 13:20
    Przyzwoita rzecz
    Zakupiłam po cudownej przygodzie z perłami do kąpieli o takim samym zapachu. Krem jest dość rzadki, ale nie na tyle, by narzekać na wodnistą konsystencję. Opakowanie ciekawe, bardzo cienka tubka, z której łatwo wydobyć krem, z dużym oczkiem bez dozownika i duża zakrętka na gwint. Krem dobrze się wchłania, dobrze nawilża, nie roluje się przy dłuższym tarciu no i ten zapach, który powala na kolana.
    Dinulka
    29 marca 2018 o 12:04
    OK
    Może to być całkiem przyjazny krem dla mało wymagającej skóry - przyjemnie wygładza i zmiękcza dłonie, zostawia lekki filtr, na co dzień do szybkiej akcji w sam raz. Nie wydaje mi się natomiast, by poradził sobie z gorszą kondycją skóry czy żeby miał długofalowe działanie. Opakowanie ok, estetyczne, a miękka tuba pozwala na wydostawanie końcówki kosmetyku, pojemność standardowe 100ml. Zapach średniointensywny, nie zostaje na skórze. Szukam jednak czegoś, co dogłębnie odżywi skórę i pozwoli na rzadsze ciapkanie się w kremie :)
    Ushikka
    12 listopada 2017 o 0:57
    OK
    Ten krem to dobry średniak do torebki, dający chwilowe nawilżenie. Tak jak moje przedmówczynie używam go na szybko, kiedy nie mam czasu na dłuższe wchłanianie. On robi to szybko, nie pozostawia żadnego filmu, dłonie są w dotyku satynowe i gładkie. Ale z przesuszoną, podrażnioną zimnem skórą sobie nie poradzi. Plus za przyjemny zapach i fajne opakowanie.