Wody toaletowe damskie

Hermes Eau des Merveilles EDT

Hermes Eau Des Merveilles Woman Woda Toaletowa 50 Ml

Nasi użytkownicy zostawili 113 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lutego 2021 o 13:12
    nie do określenia
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    w zapachu można odnaleźć: Nutami głowy są Pomarańcza, Żywica elemi i Cytryna; nutami serca są Bursztyn, Pieprz, Różowy pieprz i Fiołek; nutami bazy są Jodła, Cedr, Madagaskarska wetyweria i Mech dębowy. Zapach jest nie wiem pudrowy, drzewny, leśny troszkę jakby męski podjerzewam, że to przez wykorzystaną jodłę, ceder, wetiwer, które często wykorzystywane są w zapachach dla płci przeciwnej. Nie moja bajka choć nie można odmówić tu klasy Hermesa w wykonaniu flakonu i trwałości tego perfumu. Podchody do Eau des Merveille robiłam kilkakrotnie, niestety nie przekonałam się póki co.
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • męskie nuty drzewne
    syl74
    1 grudnia 2020 o 12:50
    Zapach pełen sprzeczności
    Eau des Merveilles właśnie dołączył do mojej kolekcji. Cytrusowo-żywiczny....ziołowo - słodki, drzewno-pudrowy. To zapach pełen sprzeczności. Raz ciepły i otulający, idealny na jesień. Innym razem orzeźwiająco-słony, jest jak powiew świeżej bryzy. Zapach wyjątkowy i bardzo oryginalny, nie do pomylenia z żadnym innym. Niesamowicie mocny i trwały, na ubraniach pozostaje aż do prania.
  • 17 lutego 2020 o 1:36
    Eau des Merveilles
    Eau des Merveilles to specyficzny i dość ciężki zapach, który nie każdemu przypadnie do gustu. Dla mnie najbardziej pasuje do jesienno-zimowej części roku. Zapach rozwija się inaczej na skórze i na ubraniach, dlatego wolę spryskać nim jedynie szalik czy płaszcz. To wystarczy by zostawiać za sobą specyficzny 'słony' zapach tych niepowtarzalnych perfum. Polecam jednak sprawdzić zapach przed zakupem.
  • 3 lutego 2020 o 14:44
    Lżejsza wersja.
    Używa od:próbka
    Faktycznie lżejszy od swojego brata Elixir, ale mimo to trwałość jest bardzo zadowalająca. Trzeba wytestować aby pokochać bądź znienawidzić. Ja pokochałam. :) Pięknie się rozwija w ciągu dnia. Ma pazur. Jedyny w swoim rodzaju. Cudowna woń towarzyszy po 2psikach cały dzień. Boski. Daję HIT, moje odkrycie 2020r.
    Zalety:
    • zapach,
  • 15 października 2019 o 20:07
    Niekonwencjonalny
    Nie wiem, ile razy zdarzylo sie juz mi, ze majac na sobie ten zapach, obcy ludzie zaczepiali mnie na ulicy z zapytaniem, czym tak pachne. I nie przez to, ze uzylam go za duzo. Ten zapach jest po prostu inny niz wszystkie. Wracam do niego regularnie. W miedzy czasie uzwam paru innych, ale po jakims czasie nudza sie mi i tylko temu jestem ciagle wierna. Opisac zapach nie jest latwo. Czesto zalezy to od nastroju czy nam sie spodoba cz nie. Ten jest naprawde wyjatkowy. Polaczenie nuty kwiatowej z bardziej ciezka kompozycja sprawia, ze ta woda toaletowa jest niepowtarzalna. Mega trwale. Ubrania pachna dlugie dnie pozniej, rowniez w szafie;) Lekkie i slodkawe, uzywam ich zarowno latem jak i zima. Nie naleza wprawdzie do bardzo rozpoznawalnych zapachow, ale ci, ktorzy go raz uzyli, z pewnoscia rozpoznaja go bez problemu. Niekonwecjonalny i elegancki. Jesli macie ochote na cos innego, to z czystym sumieniem moge ten zapach polecic.
    Zalety:
    • Piekna kompozycja zapachowa
    • Trwalosc, wystrczy jedna aplikacja na caly dzien
    • Piekny kolor flakonu
    • Cena adekwatna do jakosci