Toniki i hydrolaty

Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży

notino.pl
KDK SP. Z O.O.
Bodyland.pl

• 31 grudnia 2021 o 2:19
    Nie rozumiem skąd tak niskie oceny skoro mgiełka jest rewelacyjna !
    oniki i mgiełki zawsze mam pod ręką, zawsze w zapasie! Uwielbiam stosować, jakoś dodatek do pielęgnacji, jako orzeźwienie, na makijaż i pod, jako nawilżenie lub na maseczki z glinki. Ta mgiełka jest niezwykle aromatyczna, została stworzona na bazie wody różanej z róży damasceńskiej i ekstraktu z dzikiej róży. Łagodzi, odżywia, nawilża pobudza mikrokrążenie, wzmacnia, różany aromat jednocześnie uspokaja i pobudza zmysły . W składzie znajdziemy aktywne składniki, Woda różana z róży damasceńskiej - działa stymulująco, pobudza mikrokrążenie, wzmacnia, tonizuje i równoważy pH skóry . Działa również oczyszczająco, przeciwbakteryjnie i antyseptycznie. Główne nawilża, działa przeciwzapalne i łagodząco. Ekstrakt z dzikiej róży , jest to składnik który odżywia i regeneruje skórę. Również nawilża oraz chroni skórę przed utratą wilgoci,poprawia jej napięcie. Produkt idealny dla każdego rodzaju cery.
    Zalety:
    • Opakowanie, ładne wizualnie ale i atomizer który działa rewelacyjnie, a z opakowania wydobywa się dosłownie mgiełka,
    • Cena, kosztuje coś koło 20 zł ale wart jest tych pieniędzy,
    • Łagodzi
    • Pobudza mikrokrążenie
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Wzmacnia,
    • Działa przeciwzapalnie
    • Regeneruje skórę
    • Chroni skórę przez utratą wilgoci
    • Można stosować pod i na makijaż,
    • Dla każdego rodzaju cery
    • Zapach! Przepiękny różany zapach, jednocześnie uspokaja i pobudza zmysły,
    • Idealna w okresie letnim aby orzeźwić i nawilżyć skórę,
    • Z pewnością kupię ponownie,
    • Wydajny produkt, używam kilka miesięcy, codziennie i nie mogę wykończyć,
    cedrowa
    14 stycznia 2021 o 17:55
    zużyłam i zapomniałam
    Mgiełkę stosowałam jako tonik do twarzy oraz dla ukojenia skóry po depilacji. Po depilacji sprawdzała się świetnie. Polecam stosować latem przy wieczornej pielęgnacji, przyjemnie chłodzi. Zapach szybko zaczyna przeszkadzać, kojarzy mi się z perfumami z bazaru. Moja mieszana wrażliwa cera z kolei nie polubiła się z tą wodą, pojawiały się zaczerwienienia i pieczenie, ale z różą już tak mam.
    Zalety:
    • przydatna po depilacji
    Wady:
    • pojemność
    • brak wydajności
  • 14 października 2020 o 19:57
    Ładny zapach ale krótkotrwały. Nie nadaje się na tonik, a może trochę jako hydrolat na włosy
    Zapach bardzo przyjemny. Niestety nie utrzymuje się długo ani na ciele, ani na włosach i ubraniach. Jako tonik bym tego nie użyła. Przez to dość szybko zużyłam tą mgiełkę. Słaba dostępność nie zachęci mnie do jej ponownego zakupu
    Wady:
    • krótkotrwały zapach
    kuki9
    27 maja 2019 o 22:04
    Dobra
    Tonik jak tonik - właściwie trudno rozprawiać o jego właściwościach. Tutaj: Dobry atomizer, rozpyla mgiełkę a nie krople, jednocześnie psika dość "wąsko" więc nie zmoczymy sobie włosów i bluzki. Ma ładny, świeży zapach. Odświeża, koi, zapewnia dawkę wilgoci pod wszelkie sera, kremy nakładane później, Nie ściąga cery, nie lepi się, nie pozostawia dziwnej warstwy. Skład chyba ok, nie zawiera alkoholu. Wydajna, niedroga. Dla mnie - bardzo ok.
  • 18 listopada 2016 o 9:40
    Nie jest niezbędna.
    Miałam już jedną mgiełkę Apis i owszem jest przydatna, ale nie uważam jej za niezbędnik kosmetyczny. Nie inaczej jest z tą. Używam celem: + odświeżenia twarzy w upalny dzień + do tonizowania twarzy + pod maski algowe + na maski glinkowe Cechy: - pachnie kosmetycznie, lekko różanie, bardzo delikatnie - atomizer dość ciężko chodzi, trzeba użyć trochę siły - szeroki kąt padania, mgiełka spryskuje twarz dosyć obfitym promieniem - odświeża, nie podrażnia, jest delikatna