Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Mermaids Forever, Eyeshadow Palette Paleta cieni do oczu

Makeup Revolution 32 Eyeshadow Paleta Cieni do Powiek Mermaids Forever 16g

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 lutego 2025 o 16:40
    Mega kolorowa.
    Paleta prezentuje się skromnie, a zarazem elegancko. Jest dość masywna, dobrze wykonana (z dobrej jakości plastiku), jednak lubi się rysować a napisy ścierają się z czasem (podczas pewnego upadku przestało "działać" zamykanie). W środku znajduję się lusterko i 32 cienie do powiek w pięknych kolorach o różnym wykończeniu (świetna dla osób lubiących kolorowe makijaże/ kolorowe akcenty). Cienie mają dobrą pigmentację (jedne lepszą, drugie słabszą ale myślę że jest ok). Ładnie się ze sobą łączą i można je stopniować. Nie tworzą plam i prześwitów. Zazwyczaj utrzymują się na oku cały dzień, nie rolują się. Niektóre cienie się osypują ale bez tragedii. Bez problemu można je zmyć płynem micelarnym, nie farbują skóry. Paleta jest łatwo dostępna i przystępna cenowo. Myślę, że jest to dobry produkt dla początkujących, bo pigment nie jest ani za mocny ani za słaby, kolory są piękne i przyjemnie się z tym produktem pracuje.
  • 10 maja 2024 o 10:09
    Morskie opowieści
    Jedna z dwóch paletek od Makeup Revolution, którą posiadam. Pod wersją "Flawless 4" pisałam, że nie jestem wymagająca względem cieni do powiek. Muszę przyznać, że wyżej wspomniana "Flawless" bardziej mi odpowiedziała pod względem kolorów, chociaż specjalnej rewelacji nie doświadczyłam przy jej stosowaniu. Płaska kasetka zawiera duże lustro i 32 odcienie w morskiej tonacji, która okazała się być niestety nietrafiona. Używam w zasadzie kilku kolorów, reszta jest praktycznie nietknięta lub jedynie przetestowana, bo zupełnie do mnie nie trafia i kiepsko wygląda. Opakowanie jest minimalistyczne, bardzo ładne, eleganckie, łatwe w użyciu, ale wykonane w sposób niechlujny: plastik jest skłonny do zarysowań i pęknięć. Cienie zabezpieczone są folijką, na której widnieją ich nazwy (bardzo ujmujące, skądinąd, nazwy). Poszczególne cienie są bardziej miękkie, niż te z poprzedniej paletki od MUR, przez to częściej się obsypują (kruszą). Pigmentacja jest całkiem niezła - zdecydowanie mocniejsza niż w przypadku "Flawless", oferuje bardziej wyraziste kolory, chociaż odnoszę wrażenie, że są dublowane - ten sam kolor w dwóch lub trzech odcieniach (ciemniejsze lub jaśniejsze o zaledwie jeden ton). Czy zakup się opłaca? Tak. 32 cienie za 40 zł to dobrze zainwestowane pieniądze, ale ja tego powtórzę, bo kolory niestety nie są twarzowe (a myślałam, że będą pasować do moich zielonych oczu...). Paletka dla wszystkich, którzy lubią nosić na powiekach lekko przydymione fiolety, błękity, zielenie.
  • 26 marca 2024 o 7:42
    Paleta Cieni
    Jedna z moich ulubionych uniwersalnych palet cieni, kolory odpowiednio napigmentowane duży wybór kolorystyki . Paleta świetnie sprawdza się przy tworzeniu makijaży wieczorowych
  • 8 marca 2024 o 15:57
    Słaba jakość
    Pamiętam, że bardzo cieszyłam się, jak wychodziły czekoladki z Make up Revolution, więc jak zobaczyłam taką kolorową paletę, od razu jej zapragnęłam. Niestety rozczarowanie. Do tego stopnia, że w zasadzie nie użyłam jej wiele razy poza testowaniem. Cienie mają ładne kolory, ale są słabo napigmentowane, więc wyglądają fajnie głównie w opakowaniu. Słabo kryją, ciężko coś zbudować, cieniować. Aktualnie jest o wiele więcej fajnych budżetowych cieni, choć uważam, że w przypadku takich produktów nieraz warto zapłacić więcej.
    Zalety:
    • duże lusterko, solidne opakowanie
    • ładny zestaw kolorów (niestety tylko w opakowaniu)
    Wady:
    • słaba pigmentacja
    • kiepski blend
    • plamy przy makijażu
    • słaba trwałość
  • 13 marca 2022 o 12:32
    Zawiodłam się
    Paletkę kupiłam z myślą o szalonych makijazach na większe wyjścia. Tak żeby zawsze dodać sobie pazura. Tymczasem nawet na codzień ciężko coś z niej wyciągnąć. M Ciebie dosyć mocno się osypują i ścierają z powieki. Krycie jest bardzo przeciętne i nawet nie ma mowy o budowaniu go. Cienie bardzo ciężko się blendują,robią plamy i praca z nimi nie jest przyjemna. Niestety nie przypadła mi ona do gustu. Paletka ma 32 kolory z dużym potencjałem bo są bardzo różnorodne ale nie nadają się do niczego. Jedyny jej plus to tak naprawdę dobrze wykonane opakowanie bo nie mam się do czego przyczepić w jego przypadku.