Serum do włosów

Long4Lashes Serum Stimulating Hair Growth Serum stymulujące wzrost włosów

Long 4 Lashes Serum Stymulujące Wzrost Włosów 150ml

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 grudnia 2023 o 9:18
    Nie jest zła ale więcej po nią nie sięgnę
    Serum zamknięte w butelce z dozownikiem w stylu dziubek aby łatwo dotrzeć głąb włosów do skóry. To sporą zaletą bo nie każdy taki produkt na porost posiada ten sposób aplikacji. Sam płyn nie piecze ale jeśli skóra jest lekko podrażniona, da się go odczuć. Kolor to lekki żółty więc należy uważać przy aplikacji kiedy ma się na sobie jasne ubranie, może poplamić i zafarbować. Używałam go systematycznie i zmian na głowie nie zauważyłam. Nie spowodował wzrostu ani zagęszczenia. Moim zdaniem jedynie wzmocnij włosy, te które już są na głowie. Ale to tyle co potrafi to serum.
    Zalety:
    • Buteleczka u atomizer
    Wady:
    • Żółty kolor płynu
    Ganette
    17 marca 2023 o 21:38
    Serum w porządku, ale w porównaniu z działaniem odżywki do rzęs tej firmy wypada bardzo słabo...
    Serum kupiłam w promocji w Rossmannie, ogólnie produkty dość drogie ale miałam już odżywkę rzęs i spisywała się świetnie i twierdzę że jest warta swojej ceny, liczyłam na to, że z serum też tak będzie. Niestety trochę się zawiodłam, serum działa, włosy mniej wypadają i pojawia się troszkę nowych, ale w porównaniu do działania odżywki do rzęs to efektów prawie nie ma. Po odżywce po 2 tygodniach widać spektakularne efekty, przy serum po zużyciu 2 opakowań nie zauważyłam jakiś super efektów. Może za krótko stosowalam, ale cena, pojemność i działanie po 2 miesiącach kuracji nie zachęcają do kupienia następnego opakowania. Po tańszych wcierkach widzę zdecydowanie lepsze efekty więc po co przepłacać. Ogólnie można spróbować bo nie szkodzi, ale czy tak super działa? Też nie do końca. Dla mnie 3 na 5. Szczególnie za fajne, wygodne opakowanie.
  • 14 marca 2023 o 17:29
    W końcu serum po którym widać efekty
    Mam ogromny problem z wypadaniem włosów, tak bardzo wypadały że widać gołym okiem jak bardzo są przerzedzone. Po kilku nieudanych kuracjach zakupiłam serum od Long 4 lashes. I zdecydowanie widać efekty. Serum zamknięte jest w butelce z atomizerem, który działa bez zarzutu i łatwo rozprowadzić serum na skórze głowy. Samo serum jest raczej wodniste i łatwo może spływać na twarz, dlatego należy uważać. W kontakcie ze skórą głowy nie powoduje pieczenia ani mrowienia. Do tego jest bardzo wydajne. Po około 2 miesiącach została mi ponad połowa opakowania. Stosuje je codziennie i czym wykonuje masaż. Serum powoduje że włosy u nasady są lekko posklejane i oklapnięte, jednak wybaczam to ponieważ robi to co należy. W końcu widzę mnóstwo nowych baby hair, rosną zdrowe, mocne i lśniące, poza tym zdecydowanie mniej włosów mi wypada. Skóra głowy mnie nie swędzi, jest odżywiona, ukojona i zdrowsza. Serum może nie należy do najtańszych, jednak jest bardzo wydajne. Zauważyłam również że nowe włosy rosną dużo grubsze i mocniejsze. Zapach niezbyt przyjemny, ale to dla mnie żaden minus. Zdecydowanie polecam każdej z Was niezależnie czy zależy Wam na zatrzymaniu wypadania czy też na przyspieszeniu wzrostu włosów, bo dzięki temu serum włosy rosną dużo szybciej. Na stałe zagości w mojej kosmetyczce dla podtrzymania efektu kuracji 1-2 razy w tygodniu. Polecam.
    Zalety:
    • Skład
    • Działanie
    • Dostępność
    Wady:
  • 2 lutego 2023 o 19:14
    Działa
    Podczas codziennego używania serum zaczęło pojawiać się sporo baby hair'ów, a na to głównie liczyłam kupując ten produkt. Starczył mi na około miesiąc. Generalnie jestem zadowolona, bo spełnił moje oczekiwania i faktycznie zwiększył porost włosów. Opakowanie też jest okej, fajnie, że z atomizerem. Jedynym małym minusem jest to, że spryskując nim włosy, zostawiamy na głowie coś w stylu warstwy, która jakby "usztywnia" włosy i je przetłuszcza.
    Zalety:
    • u mnie działa, zwiększa porost nowych włosów
    Axinka
    21 października 2022 o 19:10
    Rewelacja!
    Osobiście jestem zadowolona z tego produktu jak i z całej serii Long4Hair. Już po paru zastosowaniach widoczne są ,baby hair,, Zapach nie przeszkadza. Ciągle słyszę od rodziny, znajomych jak bardzo urosły mi włosy. Polecam produkt.