Płatki pod oczy

Exclusive Cosmetics Hydrożelowe płatki pod oczy ze złotem

• 4 maja 2025 o 10:58
    Exclusive płatki
    Exclusive - nazwa marki i opakowanie. Tylko tyle i aż tyle... Złote płatki zawiodły mnie. W 100% dołączam się do opinii pozostałych wizażanek. My jako konsumenci przede wszystkim opieramy się na informacjach producenta o składzie i działaniu danego produktu. I tak było w tym przypadku. Interesują mnie kosmetyki skuteczne i redukujące pewne objawy. U mnie to cera zmęczona, pozbawiona blasku, cienie pod oczami oraz obrzęki. Faktura płatków to hydrożel, który bardzo dobrze chłodzi. Są zbyt grube, ale u mnie nie odpadały. "Zero" preparatu .Po zakończeniu aplikacji nie było co wklepywać. Skóra w dotyku była faktycznie miękka, wybielona i wyglądała na zdrowszą. Efekt krótki i ulotny. Obrzęki i cienie były i pozostały. Płatki nie wywołały niepożądanych rekcji i nie podrażniły oczu. Stosowałam je 2 x w tygodniu. Skuteczność i działanie znikome. Cóż więcej pisać??? nie kupię ponownie. Mam jeszcze kilka opakowań i zupełnie nie mam pomysłu na co je zużyć??
  • 1 kwietnia 2025 o 22:35
    Stracone pieniądze
    Jedyne co można pochwalić w tym produkcie to opakowanie, ładne i eleganckie, ale na tym koniec. Same płatki są strasznie grube przez co nie przylegają odpowiednio do twarzy i ciągle się zsuwają. Dodatkowo żadnego efektu nie zauważyłam. Po zdjęciu płatków nawet nie czułam jakiegoś nawilżenia skóry. Polecam poświęcić więcej uwagi na produkcie i jego działaniu niż na opakowaniu. W takiej sytuacji jest to sprzedaż jednorazowa, bo super opakowanie więc nie jedna osoba się skusi, ale na tym koniec.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • brak efektu działania
    • bardzo grube
    • nie utrzymują się na twarzy
  • 7 marca 2025 o 21:55
    Zawiodłam się.
    Opinie tu przedstawione są prawdziwe. Niestety te płatki to totalny bubel. Płatki się zsuwają z twarzy chyba dlatego, że są takie grube. Nie zauważyłam absolutnie żadnych efektów. Strata pieniędzy.
  • 8 lutego 2025 o 21:08
    Hydrożelowe płatki pod oczy ze złotem
    Nie są one dla mnie. Zsuwały się z twarzy. Nie zauważyłam też obiecywanych przez producenta efektów. Efekt rozjaśnienia wynika z brokatu, który zszedł z płatków.
    Her666
    6 stycznia 2025 o 22:22
    Bez większych efektów…
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Produkt zakupiłam z ciekawości , mimo że nie były z najtańszej półki. Mają ładny złoty kolor , ale generalnie po ich użyciu nie widać żadnych rezultatów, nawet gdy były wcześniej w lodówce. Są delikatne i trzeba uważać bo się potrafią rozerwać. Dobrze się trzymają i nie zjeżdżają ale nic poza tym.