Olejki do włosów

Loton Spa & Beauty, Oil Therapy, Macadamia & Avocado Oil Olejek do włosów i ciała

• 18 października 2017 o 17:23
    Średnio średnio
    Olejek ma bardzo ładny zapach , jeżeli miałabym ocenić jego działanie na włosach to raczej będzie ono średnie , ponieważ nie zauważyłam jakiejś nadzwyczajnej miękkości włosów po nim , niektóre olejki są z tego względu lepsze. Może delikatnie odżywia końcówki , ale niestety wystarczy go dać odrobinę za dużo i już strasznie obciąża włosy.
  • 16 października 2016 o 14:48
    Super :)
    Za pierwszym razem nałożyłam go za dużo (nakładam na noc przed myciem) i efekt nie był zbyt dobry, za drugim razem, gdy wtarłam go tylko od połowy długości efekt był super :) Kupiłam go w promocji za 10 zł, jak za tę cenę mogę śmiało polecić :)
    wikiwv
    3 września 2016 o 13:56
    fajny
    Olejek kupiłam na promocji w rossmanie, z myślą o olejowaniu włosów. Olejek ma bardzo fajny naturalny skład, butelka wygląda na porządną, jest wygodna i poręczna. Sam olejek ładnie pachnie, jest dość wydajny i nie drogi, lecz niestety do mojego typu włosów ten olej się nie sprawdził, lecz nie zrobił im żadnej krzywdy i szybko się zmywał podczas mycia :)
  • 11 stycznia 2016 o 20:32
    Przyjemniaczek ;)
    Posiadałam wszystkie warianty tego olejku poza kokosowym (wolę używać czysty, nierafinowany olej aniżeli mieszankę). Po pierwsze, olejek pięknie pachnie, tak slodko, nienachalnie. Skora staje sie nawilzona, miekka i pachnaca - uwielbiam stosowac ten olejek zaraz po depilacji, pieknie koi skore. Do tego fajny skład, niska cena, polski produkt dostepny niemal w kazdej drogerii i markecie. Do najwiekszch zalet na pewno zaliczę wielozadaniowość tego kosmetyku: - do olejowania włosów - do kąpieli (wlewałam olejek do wanny) - zamiast oliwki/balsamy nakładałam olejek na wilgotna jeszcze skóre - wchlanial sie momentalnie - de demakijazu - dzialal bez zarzutu. Wady: - pompka dosłownie wypluwa olejek na wszystkie strony świata, należy się z nią bardzo delikatnie obchodzić ;) Używam tego produktu od: dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: więcej niż 3
  • 17 października 2015 o 14:09
    Szkoda, że taka mała pojemność
    Zakupiłam olejek w Ross w promocji. Byłam bardzo ciekawa jak się sprawdzi, ponieważ cena jest bardzo przystępna, a skład świetny. Widziałam też te olejki w Biedronce. Ostatnio olej z avocado bardzo mi służy dlatego chciałam sprawdzić jaką jakość będzie miał ten olejek i się nie zawiodłam. Z pewnością jest to produkt wielozadaniowy. Zalety: - bardzo dobry skład - przystępna cena - stosuję do OCM - świetnie zmywa makijaż i nie podrażnia oczu. Nawet tusz wodoodporny rozpuszcza się bez problemu, a twarz po zmyciu olejku jest gładka i czysta. Czuć nawilżenie. - dwa razy w tygodniu nakładałam na włosy na noc. Na następny dzień po myciu włosy były przepiękne - nawilżone, gładkie, błyszczące i nieobciążone - bardzo łatwo się zmywa z włosów i świetnie emulguje się odżywką - do ciała stosowałam na mokrą skórę po kąpieli. Pięknie się wchłania i nawilża skórę. Zlikwidowałam ogromne przesuszenie na łydkach - dość ładny zapach - na początku wydawał mi się za mocny ale potem się przyzwyczaiłam i bardzo mi się podobał - dodawałam jedną pompkę do kremu do rąk na noc - dłonie były gładkie i nawilżone - dostępność - Rossmann i Biedronki Wady: - wydajność - niestety bardzo szybko mi się skończył przy stosowaniu do wszystkiego - pod koniec używania olejek trochę wylewał się spod pompki - przez wadę powyżej, raczej bałabym się go zabrać w podróż aby się nie wylał Ogólnie bardzo dobry olejek o wielu zastosowaniach. Chętnie wypróbuję też inne wersje olejkowe tej firmy. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie