Serum do twarzy

Orientana Bio Serum do Twarzy Brahmi i Kwas Hialuronowy 30ml

kuczeba
    14 marca 2025 o 12:02
    nawilża, łagodzi
    Po trzech miesiącach stosowania jestem bardzo zadowolona z tego serum. Jest rewelacyjne! Przy codziennym stosowaniu widać różnice w strukturze skóry. Bardzo dobrze nawilża. Stosuję je rano i wieczorem. Skóra jest odżywiona. Jedno wystarcza mi na plus minus miesiąc stosowania 2 razy dziennie
    millane
    30 grudnia 2024 o 21:23
    W porządku
    Fajne, lekkie serum pod krem na noc. Używane solo może trochę ściągać skórę. W miarę szybko się wchłania, nie obciąża skóry. Pipetka nie zawsze dobrze działa, często nabiera mało produktu. Ogólnie opakowanie nie za bardzo przypadło mi do gustu.
  • 24 kwietnia 2024 o 10:08
    super
    Kolejne serum Orientany które świetnie działa. Skóra po nim jest nawilżona i wygładzona, miękka oraz przyjemna w dotyku. Ma bardzo fajną konsystencję o delikatnym zapachu. Szybko się wchłania więc nadaje się pod makijaż. Zdecydowanie polecam, świetny produkt za przystępną cenę.
  • 1 marca 2024 o 8:53
    Brahms i kawas hialuronowy
    Sama butelka skromna wręcz kojarząca się z taką lekarską/aptekarską ciemną butelką ze szklaną pipetką. Zapach odurzajacy, orientalny, mocny, długo utrzymujący się osobiście mi się podoba ponieważ poczułam się jak w drogim Spa....tak mi zostało po ostatnim balijskim masażu ???? Konsystencja plynna, mleczna, dobrze rozprowadzająca się. Skóra po użyciu jest nawilżona, później czuć efekt ściągnięcia. Nie zauważyłam pogorszenia kondycji skóry, nowych wyprysków skórnych, reakcji alergicznych. U mnie zwężyły się pory i skóra nieco rozjaśniła się i zrobiła gładsza bardziej napięta.
    Zalety:
    • zwężenie porów
    • wygladzenie
    Wady:
    • uczucie mocno napiętej skóry
  • 26 lutego 2024 o 17:42
    Smutno mi, gdy nie mogę pochwalić Orientany
    Lubię tę markę. Uważam, że tworzą produkty godne polecenia i naprawdę najwyższej jakości. To serum niestety nie jest moim ulubieńcem. Samo opakowanie jest bardzo ok. Pipeta działa dobrze, produkt bez problemu wydobywa się ze szklanego i ciemnego (duży plus!) opakowania. Zapach duszący, męczący, pudrowy i zbyt mocny. Długo utrzymuje się na buzi, nie lubię tego wrażenia. Po nałożeniu serum na twarz można odnieść wrażenie, że produkt szybko się wchłania i na samym początku zostawia twarz nawilżoną (to zapewne zasługa kwasu hialuronowego). Ale to niestety tyle. Przy długotrwałym stosowaniu mojej skórze nadal brakowało nawilżenia, mimo zamknięcia tego serum kremem. Zużyłam jedno opakowanie do końca, ponieważ wierzyłam, że jeszcze zmienię o nim zdanie. No cóż, nie doszło do tego.
    Zalety:
    • opakowanie - ciemna, szklana tubka + dobrze działająca pipeta
    Wady:
    • zapach, brak długotrwałego nawilżenia