Wody perfumowane damskie

Giorgio Armani Si Rose Signature EDP

• 10 listopada 2024 o 17:52
    Jedne z moich ulubionych
    Piękne delikatne różane ale nie duszące nie jest to zapach dojrzałej róży, fakt trochę są "mydlane" taka słodycz Dove i zapach "czystości" ale dla mnie bardzo ładne, bardziej na wiosnę dla młodej dziewczyny niż dojrzałej kobiety. Mam sentyment do tego zapachu. Rozumiem, że może się on nie podobać ale ja lubię.
  • 25 sierpnia 2020 o 14:53
    Zbyt tania róża
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Przetestowałam chyba większość zapachów z rodziny Si. W przypadku Si ROse Signature skończyło się na próbce, ponieważ zapach nie trafił w mój gust. W składzie znajdziemy: czarną porzeczkę, wanilię, róże damasceńską, irys, bursztyn, paczulę, bergamotkę, różę stulistną, ambrę, mandarynkę, osmanthus i frezję. Założeniem pewnie był różany ogród pośród innych kwiatów ale ta kompozycja do mnie nie trafia. Zapach jak dla mnie zbyt sztuczny i plastikowy. Sądzę, że znajdzie swoje wielbicielki ale to na pewno nie będę ja. Jeśli miałabym wskazać porę roku to nadają się na wiosnę.
  • 3 lipca 2020 o 20:48
    Kultowy zapach
    Armani Si Rose Signature. Ten zapach to kwiatowo- owocowa opowieść oddająca hołd naturalnemu pięknu, kobiecości i pasji. Z powodzeniem podkreśla naturalny urok i niewymuszone wyrafinowanie. Urzeka nas zmysłowym aromatem czarnej porzeczki, wanilii, róży dalmaceńskiej i stulustnej, irysa, bursztynu, paczuli, bergamotki, ambry, mandarynki, frezji i osmanthusa. Zapach jest zniewalający, oszałamiający, ciepły i kobiecy! Zmienia się na skórze niczym kameleon przybierając coraz piękniejsze barwy. Na skórze utrzymuje się przez kilka godzin emanując swym zmysłowym aromatem. Idealny zarówno na dzień jak i na noc. Sprawdzi się w każdej sytuacji przez cały rok. To uniwersalny zapach, którego głębia ożywi naszą skórę powodując, że będzie jeszcze bardziej zmysłowa!!!
    Zalety:
    • Piękny
    • Zmysłowy
    • Kobiecy
    syl74
    6 sierpnia 2019 o 7:43
    Delikatne, różane
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Si Rose Signature to dla mnie połączenie klasycznego Si ze Stellą Stelli McCartney. Początek jest bardzo różany, potem wyraźnie wyłania się DNA klasycznego Si a potem znowu mocno czuć różę. Są to bardzo wiosenne perfumy, kobiece i subtelne. Zdecydowanie na co dzień, a nie na wieczorne wyjścia. Oprócz róży wybija się tu czarna porzeczka i frezja a ciepła całej tej kompozycji nadaje wanilia i paczula. Mając na sobie Si Rose Signature cały czas oglądam się za siebie i szukam kto pachnie Stellą po czym uzmysławiam sobie, że to właśnie ja. Trwałość na mojej skórze do 5 godzin, zdecydowanie mniej niż przy klasyku. Są zdecydowanie delikatniejsze i jeśli dla kogoś Si jest zabójcze to zachęcam wypróbować Si Rose Signature. To piękne perfumy, jednakże moim faworytem pozostanie klasyczne Si.
    barbraw
    11 maja 2017 o 9:48
    Powiew wiosny?
    Piękne delikatne perfumy? Może, jednak pierwsze psiknięcie, moje gardło zapchane i posmak różany w ustach :/ Po chwili wietrzeją i zostaje delikatny zapach różany. Innego zapachu w tych perfumach nie wyczuwam, czysta róża. Na wiosnę jak najbardziej zapach udany, na lato podejrzewam że może być za mdły. Na szczęście nie mam dużej pojemności, więc do upałów zużyje. Czy polecam? Nie wiem, chyba że któraś z Was uwielbia pachnieć jak różaniec xD
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie