Balsamy do ust

Carma Laboratories Carmex, Moisturising Lip Balm Sweet Orange Nawilżający balsam do ust w sztyfcie o smaku słodkiej pomarańczy

Ann499
    2 listopada 2021 o 18:21
    Bardzo dobrze i długotrwale nawilża
    Balsamy Carmex to moi zdecydowani ulubieńcy. Ten balsam był jednym z lepszych, które stosowałam do tej pory z tej firmy. Bardzo dobrze nawilżał, pozostawiał na ustach ochronną, przyjemną, ale nie tłusta powłoczkę.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża
    • dobrze zabezpiecza usta pozostawiając na nich ochronną powłoczkę
    • działa od razu
    • przy regularnym używaniu utrzymuje usta w świetnym stanie
    • nie pozostawia tłustej warstwy
    • małe, poręczne opakowanie
    • wydajny, opakowanie wydaje się małe, ale starcza na kilka miesięcy stosowania
    Wady:
  • 19 listopada 2019 o 19:38
    Najlepszy zapach ze wszystkich camrexów
    Pachnie jak słodka, pomarańczowa oranżada. Mimo, że nie przepadam za pomarańczami i kupiłam go tak o, bo takiego jeszcze nie miałam. Na pewno kupię ten konkretny ponownie, bo uwielbiam słodkie zapachy. Chroni jak wszystkie bardzo dobrze, jest niezawodny. Jak lubisz tłuste, efektywne balsamy, które lekko pieką i czuć je na ustach to dobry wybór.
  • 10 sierpnia 2019 o 19:46
    Nie nie nie
    Uwielbiam klasyczny carmex, ale ta pomarańczowa wersja w ogóle nie przypadła mi do gustu. Brak klasycznego "kamforowego" zapachu jest tylko dziwna, sztuczna pomarańcza. Co do właściwości nawilzajacych, natłuszczajych jest okej, ale wszystko psuje ten zapach
    malwi73
    21 czerwca 2019 o 20:31
    i love it.
    Uwielbiam całą rodzinę carmexów. Ten kuzyn dołącza do nich. Pomarańczka pachnie słodko. Daje dużą dozę nawilżenia i regeneracji ust.. Produkt długo utrzymuje się na ustach. Chroni przed wiatrem, zimnem, namolnym oblizywaniem ust. Jest Bardzo wydajny, niedrogi, łatwo dostępny. Minusów nie widzę.
  • 4 grudnia 2018 o 21:17
    Średni
    Naprawdę nie rozumiem tak ogromnej popularności tej marki - używałam już kilku różnych produktów i wszystkie były średnie, żadnego wow! Nie tak dawno zobaczyłam w Rossmannie coś nowego - Carmex - słodka pomarańcza. Postanowiłam dać Carmexowi jeszcze jedną szansę, ale niestety i tym razem było podobnie - średnio. Cena balsamu jest w sumie ok, dostępność bardzo dobre - można je chyba dostać w większości drogerii. Opakowanie - to akurat mi się nie podoba, ale to tylko moja preferencja. Balsam pachnie w sumie dość fajnie - delikatna pomarańcza - lubię to o wiele bardziej od mięty. Sam balsam na ustach jest dość ciężki - bardziej natłuszcza niż nawilża i odżywia. Używałam go bardzo długo (tu plus za wydajność), ale nie zauważyłam poprawy kondycji ust. Ot, takie smarowidełko. Trwałość na ustach? Dość dobra. Moim zdaniem ten balsam do ust jest dość średnim produktem - można wypróbować, ale jest wiele lepszych i tańszych produktów.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Dostępność
    Wady: