Kremy i maski do rąk

Palmer's Coconut Oil Hand Cream (Krem do rąk)

• 18 czerwca 2023 o 23:17
    Kokosik
    Bardzo gęsty, porównywalny do drogich kremów z serii neutrogena, ale za to ten ma piękny, kokosowy zapach. Używam od około dwóch miesięcy a jeszcze się nie skończyć, a trzeba zaznaczyć, że kremy zużywam bardzo szybko z uwagi na suchą skórę. Cena jest dosyć wysoka, ale trzeba przyznać, że jest wydajny.
    • bardzo gęsta konsystencja
    Wady:
    • jak na krem do rąk trochę drogi
  • 27 października 2022 o 11:27
    bardzo lubię
    Skusił mnie ten kokos ;) Krem jest gęsty o bogatej konsystencji, zapach intensywny. Używam go tylko na noc, ponieważ pozostawia na dłoniach film, który może przeszkadzać w codziennym użytkowaniu. Działa bardzo otulająco, dobrze nawilża i natłuszcza skórę, co nie każdemu może się spodobać. Dobry krem od marki, która jest jak dla mnie bardzo przewidywalna. Zarówno w skuteczności, w doborze składników jak i zapachu :)
    Drogeria Super-Pharm
  • 9 września 2022 o 15:26
    idealny na okres jesienno-zimowy
    Uwielbiam kokos, więc musiałam wypróbować ten krem i nie zawiodłam się. Produkt robi wszystko co lubię w kremach - szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, dobrze nawilża i pięknie pachnie! I wystarczy nałożyć niewielką ilość, aby nawilżyć całe dłonie. Krem ma intensywny zapach więc nie każdy może się z nim polubić, ale dla mnie akurat to wielki plus a nie wada.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • dobrze nawilża
    • nie jest za bardzo tłusty
    • wydajny
    Wady:
    • dla niektórych zapach może być zbyt intensywny
    Gogo145
    23 kwietnia 2022 o 18:13
    Kokos nie jest moim faworytem, a mimo to pokochałam ten krem
    Kremy do rąk stosuję kilkukrotnie w ciągu dnia dlatego bardzo często kupuję coraz to nowe produkty do ich pielęgnacji. Moje dłonie suche, z tendencją do przesuszenia, pękania stale pragnące nawilżenia i natłuszczenia. Opakowanie produktu to mała ,poręczna tubka zamykana na zatrzask. W środku biały, gęsty krem o dość intensywnym zapachu kokosa ,osobiście wyczuwam jeszcze wanilię. Zapach według mnie jest najsłabszą stroną produktu, chociaż wielu osobom na pewno przypadnie do gustu. Ja nie jestem fanką kokosa, stąd moje nieco odmienne zdanie. Krem łatwo rozprowadza się na skórze, wystarczy niewielka ilość produktu do pokrycia dłoni . Wchłanianie jest stopniowe, ale bez uczucia lepkich i tłustych dłoni.. Zapach który towarzyszy aplikacji jest bardzo zaawansowany, trwały, dla mnie nieco za słodki. Efekt, chwilę później zdumiewający, dłonie idealnie nawilżone, miękkie, gładkie i przyjemne w dotyku z lekkim filmem ochronnym i długotrwałym uczuciem odżywienia. Dawno nie miałam okazji używać tak cudownie działającego produktu dlatego wybaczam mu zapach kokosa i daję ze względu na działanie maksymalną ocenę.
    Zalety:
    • nawilża, wygładza i odżywia skórę
    • zdecydowanie poprawia kondycję skóry
    • pozostawia lekki,ochronny film który przez długi czas chroni dłonie przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi
    • regeneruje skórę
    • duża wydajność produktu
    Wady:
    • zbyt słodki zapach kokosowo- waniliowy
  • 16 kwietnia 2022 o 0:23
    Super
    Uwielbiam ten krem, jest po prostu idealny, zapewnia prawdziwe nawilżenie skóry. Jest gęsty, treściwy, wystarczy naprawdę niewielka ilość, ale świetnie nawilża dłonie i tworzy ochronną, nie klejącą warstwę na dłoniach. Produkt jest naprawdę wydajny i pachnie po prostu cudownie. Kojarzy mi się z linią kokosową ziaji i gdybym miała kupować go tylko dla zapachu to pewnie wróciła bym do ziaji. Ale ten po prostu świetnie działa. Czego chcieć więcej? . No może opakowanie mi się nie podoba, jest trwałe, nic nie wycieka ani nie brudzi, ale ogrona toporna zakrętka utrudnia zużycie do końca, do tego tuba jest bardzo twarda.